Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

Bence fiyatları biraz yukarı çekmişler onun üzerinden indirim yapıyorlar gibi.

Scudo
Zaten hep yüksek fiyattan almakla geçiyor...

Şuanki duruma göre kod benim işime yaramayacak gibi görünüyor. Akşam netleşecek herşey.

Her salcano üründe ise bende alabilirim. Baldiza bisiklet alacağız doğum günü hediyesi olarak :)

Her derken sadece kliksa'da satılan salcano bisikletlere uygulayabilirsiniz indirimi. Şimdilik @vraptor revize etti. Bakalım pederini ikna edebilecek mi? :krnz: 2.olarak @turkkeyp var. İhtiyacı olan yazsın yine de arkadaşlardan da isteriz kod, bulabilirsek ne ala..

Fazladan kod bulabilirseniz ve ihtiyacı olmayan olursa bana da yollarsanız sevinirim :)

@tekkir

Sizi bekletmemek için akşamı beklemeden telefonla görüştüm ve karar olumsuz oldu :) Nasip değilmiş diyip önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

Ben xrs040 alacağım varsa kod isterim tabi:) 57 kadro bitmek üzeredir. ay başını bekliyordum almak için kodu verirseniz şimdi sipariş vereceğim

@H.Yldrm hocam 1100 liralık bisiklet için:

%15 indirim: 935
%20 indirim: 880 liraya düşürür. Ancak başka fırsatlar da var:

(link)

50 lirada buradan kalır. Ayrıca avantajix kullanırsanız geçte olsa 22 - 23 lira civarı para iadesi gelir.

Neticede net olarak:
%15 indirim + 50 tl world puan + avantajix : 862
%20 indirim + 50 tl world puan + avantajix : 808 liraya geliyor ki çok iyi fiyatlar. Fiyat/performans meraklısı olduğumdan böyle kombinasyonları çok seviyorum ;)

Yalnız %20'yi @cpt.erhan arkadaşımız revize etmişti. @turkkeyp şimdilik ertelediği için kodu erhan'a yolluyorum..

@tekkir Çok teşekkür ederim bu güzel yardımınız için. :harika::):rolleyes: Arkadaşlar worldcard kampanyası yarın sonmuş. Eğer gerçekten çok ihtiyacı olan birisi varsa ona verebilirim. Yoksa bugün akşama siparişini vereceğim bisikletin. Adınına tekkir koyacağız artık bisikletimizin :)

şuan kliksanın bir kodu var %10 indirim yapıyor herkes kullanabilir nette aratırsanız bulursunuz.askere gitmeseydin xsr40 ve igman deore alıcaktım

• Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
@tekkir teşekkür ederim. Bekliyorum göndermenizi. Uzun süredir bisiklet almak istiyordum. Bu kod çok iyi olacak

evet kliksa %10 indirim kodunu nette buldum. İsteyen arkadaşlar faydalanabilir. KTSA10 bu kodu kullanarak %10 indirim sağlayabilirsiniz.30 nisan a kadar geçerli.İndirim bisiklet, Mobilya, Mutfak, saat, Oto Aksesuar, Oto Lastik, Navigasyon Cihazları, Anne- Bebek- Oyuncak ve Kozmetik siparişlerinizde kullanılabilecektir.

@tekkir bende onumuzdeki gunlerde salcano almayi dusunuyorum eger kupon kalirsa kullanabilirim :)

Eğer halen kupon varsa ben talibim. Bir aydır aranıyorum zaten. Bugün bitsin.

Geri