Scudo Sports

Çayyolu Perşembe Akşamı Bisikletçileri | Ankara

Herkese selamlar. Bir süre sonra aranıza bende katılmak istiyorum (yaklaşık 2-3 hafta içinde). Gidilen mesafeyi, tempoyu belirtebilirmisiniz acaba. Yaklaşık 10 senedir bisiklet kullanmıyorum, sizi yavaşlatmak istemem.
Herkese saygılar, sevgiler..

Scudo
@Barkın Kenan

Kış zamanı kaptım nezleyi :( Umarım 2-3 haftaya toparlarım havalarda biraz düzelse fena olmaz :) Hazır olduğunuz zaman birlikte katılalım perşembe akşamı bisikletcilerine mail adresim erktuf@gmail.com haberleşelim iyi günler..

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin de dediğiniz gibi şu sıralar havalar pek müsait değil, bunun yanında bisikletimi almama da henüz 2-3 hafta var, zaten 2-3 hafta dememin sebebi de buydu. Ancak bisikletimi alır almaz katılabiliriz, mail adresinizi ekledim, barkinkenan@hot..

eee havalar düzeldi, hadi gelmiyor musunuz? :) perşembe akşamları performans turları değildir, yavaş yavaş sohbet eşliğinde turluyoruz.

Arkadaşlar bu PAB'ın güvenparkta buluşanları vardı o grup ne oldu acaba ? Facebookda arattım bulamadım, devam ediyormu bilgisi olan varmı acaba

Hkrt gibi olacak ama bu grup hala aktif mi?

aktif

facebook dan aratırsanız bulabilirsiniz

@Saikou Aktiftir Ali bey, havalar soğuk diye etkinliği öncesinde Fırıncı Orhanda buluşup sohbet muhabbet şeklinde devam ettirdik, sonrasında ise o mekan çok erken kapattığı için Leman Kültürde buluşuyoruz. Yakında perşembe akşamı sürüşlerine tekrardan başlayacağız.

@tameryc Tesekkurler. Benim gibi facebook kullanmayanlar icin baslayinca buradan da duyurulari yapabilir misiniz?

Rotalar nasil oluyordu genelde?

Aktifse ben ve bir arkadaşım katılmak isteriz. Uzun zamandır bir grup arıyordum sonunda bisikletforum sayesinde bulabildim :)

Facebook sayfasının bağlantısını buradan paylaşmanız mümkün mü acaba aradım fakat bulamadım.

Biz hafta içi hemen her akşam çıkıyoruz. Cumartesi-Pazar günleri genelde biraz daha hızlı turlar yapıyoruz ama yakın zamanda gezi turlarına tekrardan başlayacağız.

@tameryc
Akşam rotası nerelerden geçer ve saat kaçta. Belki takılırım peşinize....

@aknorl Yaşamkentten yola çıkıyoruz Koru Mesa dan ve Ümitköy köprüsünün ordan katılacak arkadaşları alıp Aşti, Armada, Tepe Prime veya AOÇ yapıp geri dönüyoruz hafta içi akşamları. Tavsiye olursa farklı rotalarıda değerlendirebiliriz.

Geri