Scudo Sports

Çatalca Antik Köy Bisiklet Turu

@Hucreceperi
heheh devam tabikide.. hazırlıklı olalaım palet,snorkel, mayo vs... ;)

Scudo
@FİDAN KAYAOĞLU

Her zaman bekleriz..Fidan Bambuya ne oldu ??Ne zaman çıkacak.???

• Beğen
Tepkiler: Fidan Kayaoğlu
@adnan kahveci Adnan bey geçen seneki turun aynısının tıpkısını yapıyoruz..Plan programda degişiklik yok .. Gidilecek yerle konuşuldu...Grubun yarısından azı yokuşta zorlanacaktır ...Çogumuz iyi tırmanışçıyızdır.....Sizide bekleriz hızı düşüklere göre turdur..Bahar yagmurundan bir şey olmaz......

@Soner Kanar

geçen yıl ben yoktum...bisiklet alalı 3 gün oldu ...3 günde 100 km yi aştım ancak her iki bacağımın diz kapaklarının yanında bir ağrı var...bu ağrı yüzünden çömelme,basamak inme-çıkma yapmakta zorlanıyorum..bugün bahçeşehir-sefaköy-yeşilyurt-yeşilköy-florya bakırköy-zeytinburnu gidiş dönüş turu yaptım ama ağrıdan zor pedal çevirdim..aklımda sirkeciye gidip gelmek vardı ancak pes ettim...pzt için söz veremem gelsemde ağrıdan dolayı iyi pedallayamam,yokuşu yürüyerek çıkmam gerekebilir bu sizin için sorun olmayacaksa gelmeye çalışacağım

@Soner Kanar

Yokuşun tadı damağıma göre olmazsa geri iner Büyükçekmeceden Tüyapa tırmanır öyle dönerim soner abi bak :D
Evet yağmur artık dert olmuyor fazla. havalar ısındı, güzel oldu.

@adnan kahveci

Seleyi kendinize göre ayarlayın..İlk önce 2 hafta kadar haftada 2 gün 20-40 km civarı yapıp bir günde 100 km yi deneyin.....Geçen sene sizin olmadıgınız aşikar o yüzden bir plan dahilinde yola çıkıldıgını belirttim...Piknik önerinize yazdım o yazıyı ......

@Soner Kanar

valla yılmaz abiyi bekliyorum :)) Yılmaz abi Cumhurbaşkanlığı turunu izlemeye gitti gelsin bizde yola çıkıcaz.

• Beğen
Tepkiler: Soner Kanar
Geri