Herkese Merhaba, 1997 yılında Castello Professional At-200 satın almıştım, Üzerinde Shimano Altus A20 komple set bulunuyor, dönemimizin en kaliteli bisikletlerindendi, çok yakın bir zamana kadar da kullandım, zaman içerisinde eskiyen parçalarını yenileriyle değiştirdim fakat içime sinmedi, en sonunda sahibinden'den benim bisikletin aynı modeline rastladım ve satın aldım, neredeyse bütün parçaları orjinal kalabilmiş, yeni satın aldığımdan kendi bisikletime aktarım yapacağım. Süreç biraz uzun sürecek fakat peyderpey buraya fotoğraflar ekleyeceğim. Amacım aldığım haldeki haline döndürme, fakat sanırım hiçbir zaman bulamayacağım birkaç parça olacak, eğer elinde olan varsa ve bana satabilirse çok memnun olurum, örneğin aşağıdaki resimde bulunan pembe boynuzlar ve pembe çanta. Aslında sahibinden de sıfır kutusunda Castello terminatör satılıyor, fakat onu alıpta bozmak istemiyorum, yazık olur. Koltuk, pembe boynuz, çanta ve suluk tamda ihtiyacım olan parçalar. İlk aşama olarak aynakolu söküp boyatmakla işe başladım. fotoğraflarını da ekliyorum. Bu restorasyon işini olabildiğince profesyonel yapmaya çalışacağım, boyaları, etiketleri vb yapılabilecek en kaliteli şekilde olacak, şimdiden göbekler bilyalarına kadar sökülmüş durumda, detaylı fotoğraflar zamanla ekleyeceğim, değerli görüş ve önerilerinizi beklerim.
Shimano A20 Set
Aradığım pembe boynuz, çanta ve suluk
Sahibinden de satılan sıfır terminatör
Mavi olan benim bisikletim
Kırmızı olan yeni satın aldığım, parçalanmış olmasına bakmayın durumu fena değildi
Bunlarda boyanan ve verniklenen parçalar.
Shimano A20 Set
Aradığım pembe boynuz, çanta ve suluk
Sahibinden de satılan sıfır terminatör
Mavi olan benim bisikletim
Kırmızı olan yeni satın aldığım, parçalanmış olmasına bakmayın durumu fena değildi
Bunlarda boyanan ve verniklenen parçalar.