Nende krona cok ilgi duymuştum fakat derin araştırmalarımda biraz kalitesiz oldugunu çok sikayet geldigini gördüm kullanıcılarından bide malesefki türk malı olunca biraz tecrübesiz kalıyoruz o yüzden tercih etmedim. Ve profosyonel bi abiminde fikri aynı şekilde kendisinde giant vardı sanırım hatta beni rockridere o yönlendirdi
@YASİN07 2015 xc1000 in komponentlerini tek tek hesapladım 1180TL+gidon+boğaz+sele+sele borusu+KADRO+jant ve lastikler=1400tl nasıl oluyor bu valla anlamadım?
@PİSİKLET :) merida veya sedona markalarınada bakın derim. Eski carraro kullanıcısı olarak donanımları çok güzel olmasına rağmen kadrosunu fazlasıyla zorladığım halde hiç bir sıkıntı yaşamasamda kadroları hep diğer markalara göre ağır oluyor. Ama 1, 1.5 kilo yu önemsemem derseniz donanımları diğer markalara göre daha yüksek olabiliyor
Not: carraro sportive'in 15kg olduğuna dair söylentiler duydum ama kesin bilgi değil eğer ağırlığı o kadar fazla ise elenmesi gerektiğini düşünüyorum
@Genç89 carraro sportive 224 ağır 14.5 kesin var elimle tarttım ama üstelik kronda 2015 kadrosu sizce sağlammıdır kronun önerirseniz hemen alır tanıtımını yaparım
@oguz169@Owlknife
KRON 2015 model
Anladığım kadarıyla donanımı çok iyi ama maşasından şüpheliyim.sorun çıkartıyor diye okumuştum.
Ama 1.390 tl ye de böyle bisiklet bulamadım başka
Lütfen bilen biri bize yardım etsinde alalım yada vazgeçelim
@Genç89 ikiside güzel markalar ama bütçeyi aşıyor ne yazıkki
@Owlknife (link)
Bu aklıma yattı baya
frenler ve lastikler sıkıntı olabilir ama onlarda değiştirilir gerektiğinde.en önemlisi kadro.ömür boyu garantide cezbedici.