Scudo Sports

Carraro vs. b'Twin

@YASİN07 Önerileriniz fikirlerimle örtüşüyor fakat neden krona hiç bakma dediniz çünkü fiyatına göre çok uygun ?

Scudo
Nende krona cok ilgi duymuştum fakat derin araştırmalarımda biraz kalitesiz oldugunu çok sikayet geldigini gördüm kullanıcılarından bide malesefki türk malı olunca biraz tecrübesiz kalıyoruz o yüzden tercih etmedim. Ve profosyonel bi abiminde fikri aynı şekilde kendisinde giant vardı sanırım hatta beni rockridere o yönlendirdi

@YASİN07 2015 xc1000 in komponentlerini tek tek hesapladım 1180TL+gidon+boğaz+sele+sele borusu+KADRO+jant ve lastikler=1400tl nasıl oluyor bu valla anlamadım?

@PİSİKLET :) merida veya sedona markalarınada bakın derim. Eski carraro kullanıcısı olarak donanımları çok güzel olmasına rağmen kadrosunu fazlasıyla zorladığım halde hiç bir sıkıntı yaşamasamda kadroları hep diğer markalara göre ağır oluyor. Ama 1, 1.5 kilo yu önemsemem derseniz donanımları diğer markalara göre daha yüksek olabiliyor
Not: carraro sportive'in 15kg olduğuna dair söylentiler duydum ama kesin bilgi değil eğer ağırlığı o kadar fazla ise elenmesi gerektiğini düşünüyorum

@PİSİKLET :) evet varsa alalım xc 1000 yoksa cararro big 929 da gozum var benimde
ama xc1000 eski modelidir büyük ihtimal

@Genç89 carraro sportive 224 ağır 14.5 kesin var elimle tarttım ama üstelik kronda 2015 kadrosu sizce sağlammıdır kronun önerirseniz hemen alır tanıtımını yaparım

• Beğen
Tepkiler: Genç89
@oguz169 @Owlknife
KRON 2015 model
Anladığım kadarıyla donanımı çok iyi ama maşasından şüpheliyim.sorun çıkartıyor diye okumuştum.
Ama 1.390 tl ye de böyle bisiklet bulamadım başka :)
Lütfen bilen biri bize yardım etsinde alalım yada vazgeçelim :komik:

@Genç89 ikiside güzel markalar ama bütçeyi aşıyor ne yazıkki :)

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Yarin bakmaya gidicem bide sorarin masayi falan gerci bozuk olsada soylemez heralde,172 boy 29er nasil olur 27.5 i surmustum rahat

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife 29er nasıl olur bilemem ama benim bulduğum sitede kadro boyu olarak 16 ve 20 var ve ikiside bana uymuyo :(

16 18 ve 20 olan bir yer buldum ama orda 1.500 tl

@PİSİKLET :)
Aynı site kardeşim 20"olan mavi dimi?

inadına Btwin rockrider 580 canını yidimm :)

Dosyalar

• IMG_20160814_104409.jpg
    IMG_20160814_104409.jpg
    170,3 KB · Okunma: 25
@Owlknife evet.performans bisiklet

@YASİN07 rr 580 hojdır fakat bütçe yok :):)

@Owlknife (link)
Bu aklıma yattı baya
frenler ve lastikler sıkıntı olabilir ama onlarda değiştirilir gerektiğinde.en önemlisi kadro.ömür boyu garantide cezbedici.

Aynen 580in. Btwin yazan yeri acayip kalın orasını çok sevdim Yarin performans gidiyim o zaman yenimahalle teleferigi acildi mi gitmisken binerim :)

@PİSİKLET :)
Rockrider 520ye bak bide mavi olani stoklara gelsin almayi dusunuyorum ama masasi kitlenmiyo

@PİSİKLET :) alçak btwin tamamen satış pazarlaması gidip ayriyetten killitli amortisör alsam renk uymaz :)

(link) Kesinlikle,,, hiç sorun yaşamazsın,,,

@Sandal ankarada nereden bulabilirim özellikleri fena değil

Geri