Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Herhangi başka bir arızası yoksa sorun fazla veya az şişirilmiş lastik olabilir, deneme-yanılma yoluyla ideal lastik basıncını bulmanız gerek

Scudo
@Demir atlı yeniçeri Uysal Bisiklet'de indirimli 330: (link) N11 ve benzeri sitelerde mağazası da var bu firmanın. 2700 TL olarak satışta. Birebir mağazasında biraz daha indirim yaparlar gibi...

@Velesbiker

ben 2 aya yakındır kullanıyorum herhangı bır sarsıntı yok ( ama ben asfalta ve bısıklet yollarında kullandım hatta bırkac kere cukura ve yukseltıye bodoslama daldım herhangı bır sorun yasamadım.Tek sorun koltuk onuda jellı kılıfla cozdum

• Beğen
Tepkiler: Velesbiker
@omursurme çanta,çamurluk ve bagajın fiyatı ne hocam?

Benim 225'im. 1 aydır işe birlikte gidip geliyoruz. Sitede 4. kata asansörle çıkartıp kapının önündeki doğalgaz borusuna bağlıyorum. Asansörün üzerinde 6 kişilik yazıyor ama bana hiç de inandırıcı gelmiyor. ;) "Birbiriyle çok yakın akraba 6 kişi" yazsalarmış daha açıklayıcı olurmuş. Şükür ki asansöre sığıyor.

20180807_081237.jpg 20180807_081257.jpg 20180808_144459.jpg 20180808_144510.jpg

Arkadaşlar carraro
@omursurme hayırlı olsun fiyat nedir acaba

@dtcf31
Sağolun, bisikleti soruyorsanız alalı 5 ay falan oldu 1850’ye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
2 Aylık uygun fiyata Carraro 225 satılık, faturası vs duruyor yanında aksesuar da hediye edeceğim. İlgilenen varsa mesaj yoluyla irtibata geçebilir.

Carraro 327 hakkında ne düşünüyorsunuz? Tavsiye eder misiniz? 150-200 km'lik yolu rahatça gidebilir miyim?

@coskun.gercek 1000 liralik bosikletle de gidersin sen butceni yaz ona gore oneride bulunsin ahali

bilmiyorum da burayı ikinci el sayfasına çevirmeseniz olmaz mı :)

Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında fikrinize ihtiyacım var.
2. El carraro sportive 227 almaya karar verdim. Satıcı arkadaş kadro boyunun m, kendi boyunun 1.83 olduğunu ve rahat ettiğini söyledi. Benim boyum 1.85 sizce bana uyar mı?

@Nhiska 1.85 boy için M kadro size küçük gelir, küçük kadro boyuyla da sorun yaşarsınız.

Geri