Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Harun Yalçındağ hocam öne doğru eğilip var gücünüzle asılırsanız rahat görürsünüz, göremiyorsanız belki sayaça teker çevresini yanlış girmiş olabilirsiniz. Sayaç olarak Btwin DC4S kullanıyorum. Hız denemesinde amortisörü kitlerseniz daha yüksek hıza çıkabilirsiniz. (eğer açıksa)

Hocam ben Strava'nın yalancısıyım, Strava eksik mi gösterir, fazla mı?

Scudo
accell bisiklete mail atıp da geri dönüş alan oldu mu? Bisiklet göbekleri, kilosu, servislerle ilgili birkaç soru sordum ama pek sallayan olmadı herhalde.

@Harun Yalçındağ Seda bisikletten aldım bu arada sorunu kendim buldum 4. defa stand a alıp elle pedal çeviriyodum neden böyle yapıyor diye sonunda buldum ruble üzerindeki yapraklardan 4 tanesi arızalıymış sebebi bu yuzden aylık bakımına kadar 18 vitesle idare edicem sonra garantiye vericem ruble değişimi isticem ruble üzerindeki en küçük yaprak dahil 1. 2. 3. yaprakların dişilerinden bazıları yamuk 8 çiziyor ve 8 numaralı yaprak da yamuk takılmış gibi oda 8 çiziyor

@flanker hocam ben problemimi buldum sonunda ama benım ypabılecegım bişey yok buna sende durumlar nedir ?

@Moonshield hocam kalın teker kullanıcaksanız o iş yatar mtb alın direk zaten ikisi de amortisörlü olcak zaten extra kalın teker kullancanız boşa masraf olcak siz söyle güzel sağlam mtb alın sedona nın 2. el mtb fiyatları düşük ve çok kalitelidir sıfır alıcaksanızda nakit alımda %10 garanti indirim yapıyorlar ağzınız iyi laf yaparsa %12 bile yapabilirler benim size tavsiyem sedona 720, carraro daytona 2727, whistle patwin 1721 veya whistle miwok 1721 bunlar sizin işinizi çok rahat görecektir ince teker e göre dizayn edilmiş kadrolar oldugu için kalın teker takmak sıkıntılı olabilir ama kalın tekerlere göre dizayn edilen bu kadrolara ince teker takabilirsiniz.

@tncyblky Kron u listeden çıkart kadro yapıları sağlam degil kırılıyor. sedona 410 çok güzel bi bisiklet ama şöyle bi problem var kullandığın yollar çok önemli düz afsalt yoldan kullanman gerekli %10 luk bozuk bi yol bile jant ayarlarını bozabilir ayar yapmasını biliyosan sıkıntı yok ama bilmiyosan 3 5 ayda 1 kontrol ettirmen gerekir. carraro 224 ve Mosso legarda 1724 bu bisikletlerde kilitlenebilir maşa var mossonun maşası nekadar kaliteli bi fikrim yok ama Carraro nun maşası baya kaliteli, bu maşaları bozuk yollarda açarak maximum verimi alabilirsiniz düz yollarda maşayı kilitleyebilip yine maximum verimi alırsınız maşanın kilo farkı da pek önemli degil düz maşa 700 gram falan amortisör 1400 1500 gram olması lazım aralarında okadar bi fark yok bide V fren kullanıcaksın 13 14 kilo falan olcak bisiklet 1 kilo bile fark olmıcak. Nakit alımında %10 indirim oldugunu hatırlatırım nakit alımında liste fiyatından almayın sakın satıcılar uyanık olabilir dikkatli olun KRON marka bisiklet dışında diğer 3 ü de güzel karar sizin

@tncyblky

Ben de mosso harici diger 3 bisikleti incelemis idim. Sedona 410 almak istedim. Uretimden kalkmis bir de masasi sabit. Bizim asfalt yollari cok kotu oldugu icin vaz gectim. Gittigim bisikletci sedona 410 yerine carraro 321 onermis idi. Onu almaya kafaya koymus idim. Daha sonra modelleri arastirdim ve ikinci el 2 yillik carraro 227 aldim. Bazi arkadaslara 225 i onerdim. Guzel bisiklet. Eger ileri de esime bisiklet alirsam bu.225 i almayi planliyorum.

Imkaniniz var ise 225 modeline bir bisikletcide bakin derim.

@Moonshield ben de ikinci el aldim. Memnumum. Zevkle kullaniyorum. Bence mtb lastige ihtiyaciniz olmayacak.

@KüFürbaz Haydo bende sıkıntı geçti gibi kendi kendine anlamadım pek, yada ses azaldı galiba bugun bi 20 kilometre gittim duymadım. fatura memlekette fax alcam faturayı ondan sonra şu 30 günlük ücretsiz bakım için gidecem. bu 30 günlük bakım olayı kesin mi? aldığınız yerin bir lüksümü yoksa bütün carraro servisleri yapmak zorunda mı?

@flanker aylık bakımı yapıyorlar ücretsiz her bisikletçi sattığı ürünün 1 ay sonra kontrolünü yapmak zorunda kitapçıkta da yazıyor zaten

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
@KüFürbaz Haydo ama ben bisikleti ankara'dan aldım şuan karabükteyim karabükteki serviste yaparlar mı bakımı?

Ankara'dan aldıgım yer bayiydi sadece servis değildi.

Şu decathlonda satılan jel sele kılıfları bizim selelere uyar mı? Sağlığı düşünmek gerek :D
(link)

merhaba arkadaslar, sehir bisikleti almaya karar verdim, carraro sportive 225 ve whistle guipago 1724 arasinda kaldim hangisini önerirsiniz?

@nuri.buga whistle bilmiyorum ama kendi bisikletimden memnunum öneriririm

@nuri.buga bianchi carraro whistle manisa uretimli accel bisiklet markalari. (Parcalar ithal montaj yerli) Ayni firmanin lapierre ve ghost modelleri avrupa montajli. Yani whistle ve carraro kardeş :) kalite farkis sanmam, komponent farki olur.
Yanlisim varsa duzeltin lutfen.

• Beğen
Tepkiler: nuri.buga
@nuri.buga büyük bir fark varsa whistle alın o zaman yoksa alın carraro pişman olmassınız bence

edit: baktım ikisinede büyük bi fark göremedim sadece arka ruble farklı. hatta yazım hatası var galiba rublelerde aynı olabilir

@flanker fark yok sadece sportive 225 in bu yilki renklerini begenmedim yesil kahverengi, guipago 1724 gri kirmizi renkleriyle daha alici duruyor, kalite olarak bir fikrim yoktu, ikisininde kardes oldugunu ogrendim :)

@nuri.buga o kalite farkı olmaz göz zevki olur içinize hangisi sinerse onu alın benimki 2017 modeli koyu renk biraz toz tutuyo :)

• Beğen
Tepkiler: nuri.buga
@nuri.buga yeşil kahve rengi degil o :D ben şuan senin bahsettigin renkte olan bisikleti kullanıyorum kahve rengi dedigin antrasit yeşili öbürü de fıstık yeşili :D

@flanker hocam o kılıfı öğrenmenin tek yolu var decathlona gidip test etmek veya sele ölçüsüyle kılıf ölçüsünü karşılaştırmak başka şekil olmaz ben alıştım kılıfsız sürmeye 4 veya 5 saat süreceksem bisikleti padli tayt almayı dusunurum kılıf bana göre gereksiz o degil de karabükte ne yapıyon okulmu var? kuş uçmaz kervan geçmez bi şehir orası bayi bulmak çok zor o bisikletin bakımını yaptırman lazım ara accell bisikleti öğren ne yapabilirler

@KüFürbaz Haydo padli tayt çok hoşuma gitmiyor ya, eşofman altı giysem sıcak olur. Karabükte öğrenciyim sorma aynen dediğin gibi bi yer... tek bir servisi var burada

@Mert-41 Yorumun için teşekkür ederim.Fakat 225'i disk fren olduğu için tercih etmeyeceğim. 224 şuan için ilk sırada.

@KüFürbaz Haydo yorumun için çok teşekkür ederim. :D

Aynen dediğin gibi kilitlenebilir maşa düşünüyorum bende. Ne kadar asfalt yolda kullanmak istediğimi belirtsemde ülkemizin yolları malum. Dediğin gibi arada ağırlık farkı da önemsenmeyecek kadar az. Carraro 224 son karar olarak harekete geçebilirim :D

Geri