Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@semihus Fabrika onlara 2016 model diye gönderiyor zaten ürünleri, çok farkında değil yani bayiiler -kötü niyetli olanlar hariç-, hatta barkod no veya seri nonun ne anlama geldiğini dahi bilmiyorlar ve evet michelin lastik 2015 modele ait. Fabrika önce 2015'de üretim bandından çıkan kadroları bitiriyor, ardından 2016 modelleri üretiyor, kadroda ve donanımda bir değişiklik yoksa -ki bahsettiğiniz iki modelde de bu yıl bir değişiklik yok diye biliyorum- sticker ve lastik değişimiyle geçen yıl üretim bandından çıkan modeli 2016 olarak piyasaya sürüyor.

Scudo
@ÖmerMurat

hocam ben 225 aldım 2016 model dedi diye , geldim baktım 2013 model. aradım adam yemin etti 2016 da geldi diye . kötü niyet sezmediğim için üstelemedim. ısrarla barkod dan accell i arayıp doğrulatabilirsiniz dedi.

@the_dr barkod numarası hangi numaralarla başlıyor? Söylediğinize göre 213... diye devam etmeli, ama başka bir konuda da söylemiştim, şayet marka kadroda bir değişikliğe gitmemişse sadece bisikletin üretim bandından çıktığı tarihi görüyoruz model diye, çok anlamlandırılmalı mı bu emin değilim, metal ömrü denilen şeyi ne kadar etkiler bu süreler tam emin değilim açıkçası.

@ÖmerMurat

215 ile başlıyor ama bunun aynısı

(link)

satıcı 2015 üretimi ama 2016 da geldi dedi.

@the_dr bisikletiniz 2015 model, yani 2015 üretimi, satıcı doğru söylemiş, renk konusuna çok takılmayın bence, benim 2015 diye aldığım 225'de aynı renk o yüzden sıkıntı yok.

@ÖmerMurat

işte bana 2015 üretimi ama 2016 model dedi bu sene geldi dedi , orada bir hatası oldu.

eski yıllara ait renkleri farklı bir yılın üretiminde kullanabiliyorlar doğru mu hocam

@the_dr aynı renklerin satışı devam edebiliyor benim anladığım kadarıyla, yeni modelleri farklı renk alternatifiyle çıkarıyor marka, ama sonuçta kadroda ve donanımda çok büyük bir değişikliğe gitmediyse tüketici için renk alternatifi yaratmış oluyor.

@kblglmz hayırlı olsun öyleyse, kazasız belasız sürüşler, nereden ne kadara aldığınızla ilgili bilgileri de paylaşırsanız foruma katılan arkadaşlara yardımcı oluyor karar verme konusunda, fotoğrafları da bekliyoruz en yakın zamanda.:)

@ÖmerMurat teşekkürler, amin. İstanbul'dayım ama bisikleti Kayseri'den aldım. 1200e sıfırını aldım ama başka yok malesef :)
Şansım yanımda gitti diyebilirim, denk gelince kaçırmak istemedim. Fotoğrafları gündüz gözüyle çekip atayım.

@kblglmz Carraro Sportive 330'un liste fiyatı 2268 TL, siz 1200 TL'ye almayı nasıl becerdiniz, sıkıntılı bir durum olmasın?

carraro sportive 225 yada whistle guipago 1603 arasında kaldım arkadaşlar. 225 kullananlar arkadaşlar bisiklet hakkında görüşleriniz nelerdir? ayrıca hd mi? v-fren hangisini tavsiye edersiniz? herkese teşekkürler.

@ÖmerMurat biliyorum. Şöyle oldu ; bisikleti sahibinden aldım. Sahibi almış ve hiç kullanamamış. Gittik, baktık, gördük. Biz de kanaat getirince alalım dedik. Sağ olsun son bir öğrenci indirim de yapınca bu fiyata gelmiş oldu. Sıfır böyle sıfır yani :)

@kblglmz sıkıntılı bir durum olmasın da, sizin kafanıza yattıysa gerisi sorun değil, hayırlı olsun tekrar, keyifli pedallamalar :)

Merhaba ben de bugün Carraro 224 ile aranıza katıldım. Önceki bisikletim daha düşük model bir şehir bisikletiydi. Onu satıp 224'ü aldım.
Hemen kısa bir sürüş yaptım. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Selesi biraz sert geldi ama zamanla rahatsız etmeyecek diye umuyorum. Bu kadro rengine uyan tavsiye edeceğiniz aksesuarlar tavsiyelerine açığım :)image.jpg

@equles diğer model hakkında bilgim yok. Carraro Sportive serisinden kullancıları gayet memnun. Firen konusunda ise her ikisi de işinizi görür. Hangisi içinize siniyorsa onu tercih edin, derim :)

@3dpi merhaba, hayırlı olsun. Kazasız belasız binin :)

@kblglmz tavsiyeniz için teşekkürler :) bisikletinizde hayırli olsun. Keyifli sürüşler :) sehir kayseri galiba persembe aksamlari tur oluyor bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Bekir EREN
@equles teşekkür ederim. İsterdim ama malesef şehir İstanbul. Birgün gelirsem neden olmasın :)

bugün ilk defa carraro 225 im ile 17 km lik minik bir şehir turuna çıktım. yolda çok iyi gittiğini söyleyebilirim, akıyor deyişi doğruymuş demek :) lastikleri çok beğendim. - michelin protek-

ön hep 2. viteste kaldı , arkada çogunlukla 6 da . 5 e falan aldıgımda bir yerlere sürttüğünü farkettim ayarlanması şart sanırım. hidrolik fren ilk defa kullanıyorum , yüksek hıza çıkıp sert frenleme yaptıgımda ses çıkardığını fark ettim , normal midir bilmiyorum.

şu vites değişimi normal mi ? nasıl olmalı yada ?

1-1 1-2 1-3
2-4 2-5 2-6
3-7 3-8

Geri