Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Ahmet Teke @devilmycarlos boyum 1.60.bisikletcide denedegim 48 cm di sanırım 18 ins diye hatırlıyorum ayaklarım tam yere basamadi ama adam israrla al alisirsin dedi bende inanmadim.bende düşündüm ki 16 yada 17 alıp seleyi ayarlarım.burdaki bisikeycilerde deneyebilecegim bisiklet yoktu o yüzden arastrma peşindeyim.

Scudo
@Attftm
Sportive lerin 46 kadrodan küçük boyları var mu yok mu bilemiyorum. Ama mutlaka size uygun boyda olan bisikleti alın. Marka 2. Sırada gelir. Sedona da kaliteli bir marka

@dengetekerci ewet ben bunu pek hesaba katmadim kadro boyunu. nasıl biseysr burda satan adamda anlamıyo. İlk hedefim sanırım 16 inc bi bisikelt bulmak.

@Mehmet Cemre Kısa Haklısın kardeşim, yanlış yazmışım. Düzeltiyorum;

18 inç 46 kadro,
16 inç de 41 kadro

@Attftm Sanırım üstte söylenen gibi Carraro'da 46 kadrodan küçük yani 18 inç'den küçük kadro yok diye biliyoruz...

@dengetekerci Ah ulan bende alacağımda aile diyor bisikletin var. Anladıkları yok. Çift amortisör demir yığını almışlar bisikletin var diyorlar. İkinci el bakalım diyorum onada muhalefetler. Parasını ben vereceğim arkadaş.

@Mehmet Cemre Kısa
Umarım ikna edersin bizde 30 yaşında aldık gerçi anca fırsat oldu İnşallah sen daha iyilerini daha erkenden alırsın

@Attftm
Başka model alın ama uymayan almayın carraronun başka modelleride var. Bence acele etmeyin. Bulduğunuz modelleri forumdan bilenlere danışın böylece fikir oluşur.

Bacak boyunuzu ölçtünüz mü.?@Attftm tam olması lazım 18 inçin. Yani 46 oluyor.

46 yi denedim olmadı bence ama satan adam oldu dedi. bu durumda bende düşündüm o zaman16 17 olur diye ama tip olarak beğendiğim carraroda yok .salcano bianchi hoşuma gitmedi kron a baktım oda olmadı. Tek kalan sedona @dengetekerci @dichter

Bisiklete oturunca ayakların yere parmak ucuyla deymesi normaldir. Eğer ayak yere tam basıyorsa bisiklet küçüktür, ya da sele çok aşağıdadır. @Attftm

@Mehmet Cemre Kısa parmak uçlarım değdi ama ben guvenemedim yolda trafikte durmak gerekir ayagim yere degsin istiyorum. Ama o zamanda küçük mu olur.daha doğrusu seleye oturunca ayağım yere hiç degmedi yan durul durmam lazım.ortadaki demir de durabiliyirum anlatabildim mi. 18 de

Vücut sağlığı açısından öyle sürmek daha yararlı. Sadece uzun yollarda seleyi yüksek tutup, pedala dik gelecek şekilde ayarlıyorlar. Şehir içinde kullanıcaksın, adı üstüne şehir bisikleti zaten :D Durduğunda selede otururken ayağın parmak uçları yere deyiyorsa, dengede durabileceksen iyi olur. Daha hızlı ve rahat gidebilirsin bu seçimle. Ama seni memnun etmiyorsa alma. İnternette araştır kadro boyları diye. Carraro'nun 26 jant şehir bisikletlerinede bakabilirsin.

Boyun bir de uzama ihtimali var. :D Sele en aşağıda olursa o da sorun yapar.

@Attftm
Hayır vazgeçmeyin ne güzel bir bisikletiniz olacak. Ben bütün çevremde bisiklete binmek şöyledir böyledir diye anlatıp duruyorum. Millet bıktı benden artık.

Geri