Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@mersault
Çok sık kullanırsanız sıkıntı olabilir ama seyrek kullanımda sorun olmaz. Misal ani bir duruşta yüksek kadrolu bedene uyumsuz bir bisikletle durduğunuz zaman ayağınızı yere hemen koyamazsınız. Mazallah hassas yerlere darbe gelir. [emoji5] [emoji605]

Scudo
@Holiganguc

@DKN

Hocam satıcı vicdani sorumluluğunu yerine getirmezse, satana kadar anlaşmalı kargomuz hiçbir sıkıntı olmaz deyip, yollarkende hiçbir sağlamlaştırıcı önlem almazsa böyle oluyor. Üstüne üstlük ön diski eğildiğini söylemek için arayıp derdimi anlatırken, mağazanın sahibi telefonu alıp bana "Müşteriler var ilgilenemiyoruz , zamanımız alınıyor, sonra arayın" deyip telefonu yüzüme kapatır gibi kapatıyor. Parasını alıyor, sonrasında vicdani sorumluluğu düşünen yok. 1 Ay oldu ürünü alalı hala binemiyorum bisiklete bu satıcı yüzünden. Aşağıda da yine kargoyla sapasağlam gelen sağlamlaştırılmış bir bisikleti görüyorsunuz. Onu satanda bir satıcı benimkini satıp yollayanda...

(Bisikleti aldığım yer: İzmir-Bostanlı/Sundu Bisiklet-SHIMANO diye büyük tabelası olan)

ImageUploadedByTapatalk1435433893.090041.jpg

@mersault aynı bendeki durumu özetlemişssin
boyum 1.75 kadro boyu 51
ayaklarımı yere koydugumda 2 parmak boşluk kalmıyor ::)
keske 1 boy kucuk alsamdım dediğim oldu çok buyuk sorun yaşamıyorum ama bazı durumlarda seleden inmemgerekiyor
eskidem mtb kullanırken bu tarz sorunlar yaşamıyordum..
bence deneyerek almak lazım ben denediğim halde yanlış aldım ama :)

@salcano-izmirli
Zaten bundan sonra alırsam üst seviyeye geçerim onuda kargoda heba ettirmem

bende netten alsam mı diye düşünüyodum. yollar göründü yine bana gidip elden alıcam istediğim modeli.. kronla carraro arasında kaldım bu arada halâ düşünüyorum

@DKN
Kron nun ve sportive in hangi modelleri arasında kaldınız?bide fiyatları?

@DKN
Bunlar yol bisikleti. Eğer yol bisikleti alcaksanız salcano xrs 040 lara da bakın fiyatı uygun full Shimano Sora setle. Kron da full sora ama salcano ya göre pahalı .Geçen nette gördüm salcano xrs 030 tiagra 1650 civarında idi. 2014modeli.

@salcano-izmirli
Carraro race 022 claris pek önerilmiyor uyarıyım

@salcano-izmirli iki kuruş fazla olsun kron olsun diye düşündüm. birazda şeklim olsun :) carraroyu elemenin vakti geldi artık öyleyse yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. teşekkürler :hhhhhh:

@DKN
Genelde söylenen minimum sora setle alın. AlabilirseniZ tiagra setle.

@salcano-izmirli
Sram ler konusunda bir bilgim yok zaten sram red 22 serisi en üst profesyonel modelleri ve fiyatları uçuyor.

Geri