Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@çağatay atik
Pedalın dönme sayısının ölçümü kadans ölçümü

Evet kablosuz. Gayet güzel bir ürün, tavsiye ederim. Ufak, güzel görüntüsü var

Scudo
2 tipi de kullandım ben, v-frende karar kıldım. Hidrolik bana gereksiz geliyor ama gene de tavsiyeniz için saolun :)

Selam arkadaslar

230 ile 330 arasinda ne fark var?
Fiyatlar birbirine yakin. Bisiklet bilgisi fazla olmayan birinin anlayacagi dilden anlatirsaniz iyi olur ☺

@wow.crixus
Maşa farkı var mesela 230 gidon dan kilitli amortisör lü. 330 ise düz maşa

@salcano-izmirli
Aslinda salcano ng 750 begenmistim. Carrarolar da iyimis. 1500 tl ye kadar butcem var. Belki 1800 de olur. Kotu bir secim yapip pisman olmak istemiyorum. Cok okuyunca kafada karisiyor ☺

HD frene uygun Çamurluk varmı arkadaşlar . Bir tane aldım , olmadı :(

@Ozan Cansel
O fiyata doğru seçim. bir de şunu düşün 1000 tl ye bitmiyor. Suluk,çanta,kask,far ve arka led, bisiklet için kıyafet için de para harcayacak. Carraro 224 doğru seçim olur. 900 tl civarına pazarlıkla alabilirsin.

@devilmycarlos

Hocam cahilliğime ver ama ben hiç ebayden alışveriş yapmadım. Gittigidiyor sitesi gibi sanırım. Fakat burdan aldıklarımız yurt sışından rahat geliyor mu? Gümrük mümrük diyorlar. Normal üye olup kart ile alım yapabilir miyiz ki? Kargo ücreti ne kadar tutar vs bilgi verebilir misin?

@Metawox

kargo ücreti ürünün sayfasında yazar, freeshipping denen bedava kargolu ürünleri tercih edebilirsiniz. ürünü mektup yollar gibi pakete koyup yolluyorlar, paketin üstünde fiyatı falan da yazar, 70 euro mu 100 dolar mı her neyse paketiniz o fiyatı geçmiyorsa gümrükle bir işiniz olmaz, geçiyorsa vergi alırlar. siparişten sonra 2-3 haftada falan ürün elinizde olur. ödeme paypal denen bir sistem üzerinden yapılır. o sisteme kartınızı tanıtırsınız (ne olur ne olmaz diye sanal kart yapıp onu tanımlayın) alışverişinizde ödeme yapa tıklayınca sizi paypala yönlendirir ve onaylarsanız paypal kartınızdan para çekip satıcıya aktarır. ürün elime geçmedi falan derseniz paypal paranızı iade eder.

@çağatay atik
sigmanın kablolu da kablosuz modelleri de var, linkteki ürün kablolu.

@Metawox
Aynen onların bi kaçını alırken hediye ettiricem zaten. Onun dışında da aksesuarları alırız bi şekilde, saol yorum için ben de öyle düşünmüştüm emin de oldum artık :)

iyi günler herkese arkadaşlar carraro 224 veya 225 almak istiyorum forumu okudum ancak yinede sorim memnunmusunuz ?? :)) ayrıca istanbulda uygun fiyata alabileceğim yerler önerirmisiniz

@erenimom
227 yağ gibi akıyor yolda diğerlerinde de durum aynıdır sanıyorum. Tavsiye edilir.

@erenimom

Ben büyükçekmece mehmet bisikletten aldım. 940 tl 9taksit bonus kart. Yanında kilit suluk kafesi zil vs aldım. Peşin vermeyi düşünüyorsanız indir yapacaktır. Tabi bana yakın olduğu için ordan aldım. Memnun da kaldım. İlgililer birde yerel esnaf olması da olumlu bir durum. Bir sıkıntı vs olması halinde götürebileceğim bir yer. Benim ki 224 modeli hd fren istiyosanız 225 ben 200 tl fark verip disk fren almak istemedim. Eminim sürüş konforunda farkettiriyodur fakat v fren benim için yıllardır tanıdığım daha basit bir sistem. Hd fren daha karmaşık. Ayarı mayarı vardır uğraşmak ta istemedim. Umarım keyif alacağınız bir seçim yaparsınız.

@erenimom
225 yeni aldim cok guzel bir bisiklet yolda akiyor tavsiye ederim.Hidrolik frende olmasi ayri bir konfor ve guven hissi veriyor….

Arkadaslar aklima bir soru isareti takildi.Sportive 225 in kac rengi var.Ben her yerde acik mavi gibi olanini goruyorum.Yoksa benim aldigim 2014 urunu falanmi acaba benimkide bu. carraro yazisi fosforlu degil belli bile olmuyor.Ama baskalarininkine bakiyorum boyle degil...uploadfromtaptalk1434101558172.jpguploadfromtaptalk1434101663970.jpg

224 ' ün maşasını, karbon bir maşa ile değiştirmek istesek, nereden ve hangi boyutta maşaları tercih etmeliyiz?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@Mustafa_Sayar
Mesala buda 225 ama benimkinden farkli duruyor carraro yazisi fosforlu ve ne kadar belirgin.Eee benimki neden oyle anlam veremedim. uploadfromtaptalk1434112207661.png

Geri