Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Kısmetse deneyeceğim almadan önce ama bi sorayım dedim yine de doğrusunu,teşekkürler @GoGoRa

Scudo
Ben de dün yazmıştım buraya 1.72 boy ile 51 kadronun büyük geldiğini.Cidden kontrolünde zorluklar yaşıyordum zaten bacak boyum da kısa sayılır.Bugün gittim üste farkını vererek 3 hafta önce aldığım carraro 321 yerine giant escape 2 xs modelini aldım. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Bende 227 mat siyah renk 2015 model 46 kadroyu N11 den sipariş verdim bakalım. İnşallah kazasız belasız gelirde hsonu binerim.

Başka ihtiyaçlara vardı toplam 1510 tl alışveriş yaptım. 1500 tlyi geçtiği için de 111tl indirim kuponnu kullandım. Yani 1510 liradan 111 tl indi. maximum kart kampanyası var ordanda 111tl puan alacam inşallah. Çok konuşulan beğenilen 224-25-27 serisinin 227 modeline içim çok ısınmıştı inşallah pişman olmam

@salcano-izmirli
hocam ben gecensene aldim 227 cok cook iyi biseklet onu pert ettim :)

4 aydir biskletim yok baktim durabmicam biskletsiz grctim siprsi

gayet iyi fiyat hocam bu arada

@salcano-izmirli
Bisiklet 1393tldir. 111 tl kupon+111tl maxipuan. 1393-222tl=1171 tl 9 taksite geldi.

@salcano-izmirli
evemagza di sanirim bende ordan aldim tokattan yoluyorlar

ben alirken 111 aninda indirim vardi. 77 de cek kullandim ogeleye kadar uaynmadi n11
sonra uyanip kaldiridi 111 aninda indirim

bende 1.205 almis oldum bide maximum gelcek

bu fiyata cok iyi bisiklet aldik daha once 2014 modeli kullanmis biri olarak soyluyorum :)

@çağatay atik
Size de Hayırlı olsun. Sizin bisiklet geldi mi acaba

Bisikleti aldığımdan beri beynimi kemiren bir konu var, burada sizinle paylaşmak istiyorum. Yeni alacak olanlara dikkat!!!

Yaklaşık 3 ay önce büyük bir hevesle bisikletçime carraro 224üme kavuşmak için gidiyordum. Kadro boyu hakkında çok bilgim yoktu, ama ayakta durulduğunda üst boru ile bikaç cm fark olması gerektiğini biliyordum. Bisiklet almaya harley davidson botlarla gitmeyin arkadaşlar, yanıltıyor. Dükkanda denediğimde birkaç parmak boşluk vardı, ama eve gelip normal spor ayakkabıyla denediğim zaman üst borunun rahatsız etmeyecek derecede, arada boşluk kalmadan baskı yaptığını fark ettim. Bu arada boyum 1.75, kadro boyu 51.

Asıl sorum şu ki,

200kmden fazla sürdüğüm ve 3 ay içinde duygusal bağ kurduğum carraromu değiştirme imkanım yok. Trafikte, stabilize yollarda, otobanlarda sürdüm. Günde dört saat bindiğim zamanlar oldu. Bunların hiçbirinde sürüş esnasında ağrı sızı yaşamadım. Aksine çok rahat, bisikletin adeta yolda kaydığı turlardı. Ama eve gelip duş aldıktan sonra sol kalçamın leğen kemiğine bağlandığı yerde her seferinde ufak ağrılar oldu. Hala devam ediyor, son zamanlarda ağrının sebebi bisiklettir herhalde diye sürmeyi azalttım.

Bu ağrıların sebebi vücudun hamlığından mıdır, yanlış pozisyondaki sele ve gidon mudur, ısınma ve soğuma hareketlerinin yetersiz olmasından mıdır, yoksa en korktuğum şey olan kadro boyunu yanlış seçmemden midir? Aylardır kafamı kemiren bu soruları aydınlatırsanız beni çok sevindirirsiniz.

@çiftteker
hocam dwdgn agri bende bisikleti aldgim ilk aylarda 1 saat sonra olup 2 gum tekrar binemez hale geliyordum

ama soyle soylim 1000 km gectikden sonra kaslar alisiyor daha agri olmuyor

sen daha 300 km diyorsun :)

gecen sene 4 ayda 1600km yapmistim surdukce vucut alisiyor

@çiftteker tam santimi santime olmaz zaten o zaman 46cm de küçük olacak bacak çok kırılacak, 1,2 santim problem olacağını sanmıyorum öyle olsa birisi 46 diğeri 51 olmazdı arada 5cm var zaten sıfıra sıfır denk gelmez %99 1,2cm fark edecektir.

merhaba gençler :)

yaklaşık 150 200 km sürdüm ama bu kalça ağrısını aşamadım. pedli tayt alsam faydasını görür müyüm?
görünümü hoşuma gitmiyor içerden giyerim herhalde :)

@mikselina46
Kilo kaç? bide selesi ni geniş kaliteli bir sele ile değiştirseniz

benim mat siyah geldi cok hos cok begendim

kirmizi carraro yazisi var

2014 gore elcikler degismis
ve lastik cok kaliteli şık görünüyor
baska fark varmi anlayamdim simdilik

@çağatay atik
Bi kaç foto ekleseniZ. Hasar var mı kolileme nasıldı? Detayları hk.biraz bahsetseniZ

Geri