Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@obezkirpi

Maalesef kararsız olduğunuzu gördüğünde size kendi satmak istediği modelleri gösteriyorlar genellikle. Ben burada ilk araştırma evresinde dediğiniz gibi Salcano bayisine gitmiştim ve genellikle şehir içinde kullanacağım V frenli sağlam bir bisiklet arıyorum dediğimde bana direk disk frenli NG650 leri gösterip hızla oradan uzaklaşmama sebep olmuştu.

Scudo
carraro sportive 225 ile 1 günde 120 km üstü yapan var mı hocam?

@bohemroze
Ben guvenli bir parkur yada yol bulabilsem yapacagim

@mümin.can
Bende bu renkten aldim hayirli olsun bu arada siz nasil tercih ettiniz bu rengi pekii

@bohemroze
Ama soyle bir sey farkettim bir cok insanin icinde ukte olarak kalmis bir sey bisikleti surerken millet kedi yavrusu gibi bakiyor devamli sorular soruyor falan iste

• Beğen
Tepkiler: reddflag
@Metawox

Maalesef ticaretle uğraşanlarda genel düşünce " elimdekini satayım" olduğu için bir çok kişi mağdur oluyor . Bende sizin gibi bisikletçide aynı sorunları yaşadım. Boyum 187 cm . Ilk denediğim bisiklete , bin git dedi :) Nereye gideceksek .. 46 kadroydu. 54 kadro arıyorum dedim , nasıl anlayacağız dedi :) metre varmı dedim , sonuç depo falan aynı hikaye . Mecburiyetten internetten aldım . Ondada ilk gelen kargo da jant yamulmuş, tekrar gönderdiler, şükür kazasız belasız hallettik . Internet sağolsun, insanlar bilinçlendikçe bu sorunları aşacağız . Arkadaşım bisiklet almaya gitti . Onunda boyu 189 cm . Şehirde kullanacak . Gitmiş 26 inch sanırım 46 kadro dağ bisikleti almış. Dağ alma ve sana küçük dememe rağmen aldı. Şimdi benimle turlara çıktığında , hatasını anladı. Hem küçük hemde benim 225 in yanında hantal kaldı. Satıp oda 54 kadro şehir bisikleti alacak . Sizede sıkıntısız bir alışveriş dilerim iyi forumlar .

@s1nan_guv
aynı fikirdeyim sizinle bu insanların ilgi duydukları şeylere maddi olarak aç bırakılması halbuki bu dünyada olan sanayi olsun gıda olsun başka sektörler herkesin eşit miktarda ihtiyacı karşılanabilir fakat neyse düzen eleştirisi bunlar.haklısınız.kim bisiklete o gözle bakıp bir bisiklet sahibi olmak istemez?

@bohemroze
Istanbul sirkeci den ileri bisiklet isimli bir bayiden aldim

@s1nan_guv
225'in fiyatını görebildiniz mi? gördüyseniz kaç lira oynarlar üzerinde peşin ile?

@çağatay atik
hocam hayırlı olsun öncelikle güzel günlerde pedallamalar.bonus puan ne oluyor ve güvenilirliği nedir böyle satış sitelerinin sonuçta tek işi bisiklet üzerine kurulu değil bu adamların.

@bohemroze
Peşin fiyat üzerinden 200 lira indirim yaptirabilirsiniz ama en az 150 lira indirim yaptirmadan almayin herseyine bakin akort falan bozuksa duzeltirin biraz uc kagitcilar rengi ni falan kafanızda olusturun baska renk ve bisiklet vermeye calisirlarsa almayin sakin

@s1nan_guv
benim eksiğim bisiklet mekanizması hakkında daha yeterli bilgiye sahip değilim.kendi orjinal parçasını söküp başka takma ihtimalleri olabilir mi sahtekarlıktan kasıt?

@bohemroze
Hep internetten alirim ben

Hocam 8 ay once 227 almistim bir kaza gecti basimdan bana bisi olmadi ama bisiklet pert oldu.

1.150 almistim o zaman

artik dayanamdim yime siprs gectim bisklet kullndgim en iyi bisklet cok severek kullniyordum

111tl bonus hediyesi var o puanla da haziranda n11 istedgn seyi aliyorsun

Yani bisklet 1.170 gelmis olacak

Sizlerede tafsiyem internetten takip edin

225 de yine n11 den alsam 1.130 -111 = 1.020 tl gelecekti. 111 tl de de alisveris hediyesi gelcekti ayrica

225 ile 227 arasinda kaldim 227 den cok memun oldgumdan 225 alip pisman olmak istemdim

Sonucda ayda 30 tl fazla vericem sadece 227 icin

@bohemroze
Carraro ya bakmaya gittigim vakit sana dag bisikleti verelim tak ince lastikleri kullan ayni performansi verir diyen bir adamdan daha ne beklersin ama donanimlarina bak genede sen

@çağatay atik
Hocam n11 de hangi satıcı linki verebilir misiniz lütfen

@salcano-izmirli
Hocam carroro 225 de en uygun satan 2 satici var. 227 icinde 1.393. Ve 1.394 tl satan var. Sepete attginizda direkt 111 tl indirim oluyor

Geri