224 neden düşünmediniz acaba, 221 ile aralarında 40-50 TL gibi bir fark var. Bende 224 ile 221 arasındayım. 50 tl daha verip 224 alayım diyorum ama 224 ün renkleri bana soluk geliyor. 221 siyah beyaz rengiyle daha canlı duruyor. Öylece ortada beklemedeyim.
@Ege. son 4-5 sayfayı okudum, 1-2 arkadaş da 46'dan memnun olduklarını yazmış. Siz de ilgilendiniz ve öneri yazdınız, teşekkürler. Gözüme biraz küçük geldi sanki 46. Ondan 7-8 gündür ciddi düşündüm hangisini alayım diye. Artık 46'ya daha yakınım teşekkürler.
@turkkeyp delikler var ben aldigim yerde taktirdim. Biraz egdiler biraz kestiler cubuklarini. Yakinda biyer varsa orda taktirsaniz daha iyi olur. Bagaj da aldim heybelik takilandan. Hem sele borusu baglantili. 25Kg kapasitesi var. Cubuklarla bagliyken. Foto atarim aksama
sportive 227 alarak aranıza katıldım arkadaşlar, manavgat-antalya
forumada yeni üye oldum, tüm sayfaları okuyamadım ama bisiklete aksesuar bakıyorum çanta ve çamurluk önerilerinizi beklerim
sevgiler
Bende 221 var valla bastımı gidiyor bisiklet şuan tam takım arka bagaj sele çanta çift suluk mini pompa on arka far kilometre saati herşey var başka eklenecek bişey var mı yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba bisikleti alalı 1 ay oldu işe gidiyorum geliyorum git gel 30 km lik geziler yapıyorum. Şöyle bişeyle karşılaştım az önce ön fren sürtüyor sandım fakat baktım ön göbek maşa tutucular gevşemiş gevşeme sebebi nedir acaba ve ekstra kontrol etmem gereken yerler varmıdır? Çözüm için neler uygulamam gerekir ve ne malzemeler lazım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
@obezkirpi
Götürmüştüm 10 gün kadar önce vitesleri ayarladılar lastik hava basınçlarını kontrol ettiler, fren pabuçlarını ve baskısını kontrol ettiler, seleyi sıktılar. Bu kadar.
Arkadaşlar salcano insomnia 26" hd fren mtb bisikleti mi satip sportive 225 veya 227 almayi dusunuyorum sizce bu isi yapmalimiyim yoksa boyle devam mi edeyim. Fikirlerinize ihtiyacim var. Ayrica suan bisiklet uzerinde rubenanin aps li 1.75" semislick lastik var.
@fizyoterapist_66. Kullandığınız alana bağlı şehirde veya hafif arazi koşulunda kullanıyorsanız hibrit (hem yol hem hafif dağ koşullarına uygun) bir bisiklet olan carraro sportive 225 öneririm ama dağ koşuluysa doğru düzgün yol yoksa mtb ye devam derim
@goki41 bianchi ile carraro aynı fabrikadan çıkıyormuş. İleri bisiklet in yalancısıyım. Zaten baktığınız zaman sele, lastik, gibi bazı parçaların aynı olduğunu fark ediyorsunuz. Web Siteleri bile neredeyse aynı. O yüzden en iyi fiyata en iyi donanımı vereni tercih edin derim. Tabi görsellik de bir kriter olabilir.
@mikselina46 paypalla odedim 20 gunde geldi. Sele alti cantada aiparis vermistim oda bugun geldi. Bende ilk aliaveris yapmistim. Suana kadar olumlu.4 siparisten ikisi geldi. Bakalim kadro ustu roswell canta ile arka far siparislerim henuz gelmedi. Bikacgune gelmesi lazim.ptt ile geldi