Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@obezkirpi
rahatsizligin suruste mi yoksa hatali satis yapilmasinda mi? Suruste bir rahatsizligin yoksa kalbini karartma...
ama gercektende rahatsiz oluyorsan sonuna kadar devam...

Scudo
@chnk valla sürüşte benim boydaki arkadaşların bisikletlerine binince anladım, araba kullanmakla minibüs kullanmak gibi bir fark var

@mikselina46

(link)

şu ürünü aldım 20 günde geldi 12000mah batarya daha uzun süreli yanıs.tavsiye ederim ışık cok iyi

@devilmycarlos

Peki kablolu olması rahatsız etmiyor mu? Ayrıca ortalama ne kadar gidiyor

canavar biseye benziyor ama bende kablosuna takildim.sarj kablosu mu o?
sokulup takiliyor mu yoksa resimlerdeki gibi
surekli ustundemi?
bide ordan nasil alis veris yapacagim konusu var ki onuda baska yerden ogrenirim artik :)

Dostlar bisikleti alalı 1 ayı geçti ve bu süre içerisinde 200 km yakın yol yapabildim. Sizce 2.bakımın zamanı geldi mi? Şu an için bir şikayetim yok.

@chnk@mikselina46

ekstra bataryası var.böyle bişeyi normal pil çalıstırmaz çalıstırsa zaten pile para dayanmaz..12000mah 4 pilden olusan batarya tabi bunu bantlamıslar slikonlamıslar ufak bir devre ve bir sarj cihazı var sökmesi takması kolay..Bataryayı gidon üstüne sabitliyorum sorun olmuyor.istersen kadro üstüne sabitle cırtlı bağlantısı var.lamba ise kalın bir lastikle gidona tutturuluyor..İyiki almısım cünkü mesela 4 yol ayrımına geldiğinizde far ışıgını gören araclar bir yavaslıyor bakıyor ne geliyor diye.yayaların arkasından gidince gören kenara cekiliyor.bataryayı cok uzun denemedim tamamen bitene kadar.deneyince yazarım.

• Beğen
Tepkiler: mikselina46
Arkadaşlar yol bisikleti ve sportive serisinden bir bisikleti kullanmış olan var mı bikaç birşey danışmak istiyorum:)

Merhaba arkadaşlar yeni bisiklet alacağım,carraro 225 sportiv ile bianchi touring 713 arasında tercih yapmamam yardımcı olursanız seviniri.Yorumlarınızı bekliyorum

@Snorlax
@erphan hocam şu an yol bisikleti kullanıyor olması lazım.eski bir sportive 225 kullanıcısıdır kendisi.

@Altınbaşak
eyvallah, yola devam :) sorularınızı özelden yazarsanız elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, hoşça kalın...

Arkadaşlar bir sorum olacaktı yeni konu açmak istemedim. Sportive 225 kullanıyorum disk uyumlu arka bagaj sipariş verdim (Topeak Marka). Bisikletin arka tarafında iki tane delik var biri yere daha yakın biri daha yukarda. Sanırım biri çamurluk için biri bagaj için. Hangisi bagaj için acaba yoksa farketmiyor mu ?

Merhaba,
Babama şehir içinde kullanması için bisiklet bakıyorum. Sprotive serileri özellik bakımından takmin edici seviyede. Fakat babam kendinden camurluklu modellerden yana. Şu tarz: (link)
Sorum şu
(link) almış olsak. Bu bisiklete uygun orjinal gibi gözüken çamurluk bulabilir miyiz.

@Altınbaşak

@erphan teşekkürler özelden yazacağım :)

@devilmycarlos cevabınız için teşekkür ederim. Hoş olmuş çamurluklar. Peki bunun montajı için uygun delikler var mı sportive serilerinde? Aynı zamanda bagajda montaj etmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
arkadaşlar kesinlikle kelebek gidonla kullanın üzerindeki gidon gerçekten rahat değil ben (link) bi gidonu kullanıyorum şuanda özellikle uzun yolda rahat etmek için harika :)

Geri