arkadaşlar bir maruzatım var, yardım edebilirseniz sevinirim.
ben bisikleti 51 kadro diye aldım (link) bu resimdeki -a- uzunluğunu ölçmek istiyorum ama tam olarak hangi noktada başlıyor nerede bitiyor emin olmadığımdan bir şey diyemiyorum. sorunum şu acaba bisikletim 51 değil de 54 kadro olma ihtimali var mı, geçen gün bisikleti satın aldığım izmir karşıyakadaki seda bisiklette arkadaşa bisiklet bakarken benimkine benzer bir kadrodaki carraro sportive 224 bisiklet için "51 kadro mu bu" diye sorduğumda a uzunluğunu ölçüp "54" diye yanıtlamıştı. şimdi de
@chnk nın, aldığı carrarosunun resimlerini görünce dikkatimi çekti, benzer açıyla çekmiş olduğum resmi altalta koyup bakınca benimkinin kadrosunun daha büyük olduğu hissine kapıldım. yanlış anlamadıysam kendisinin bisikleti 51 kadro.(güle güle kullan)
18245 dosyayı görüntüle
Sonra paintte birkaç çizim yaptım ve cidden kadrolar arası fark olduğunda karar kıldım, aynakol yüksekliği bile farklı sanki biraz.
18247 dosyayı görüntüle 18249 dosyayı görüntüle 18250 dosyayı görüntüle
şimdi arkadaşın bisikleti 225, bendeki 227, kadroda bu kadar açı farkı olabilir mi? böyle bir şey var
Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 118 - BisikletForum ama sanmıyorum. bir yanlış anlama olmuş olabilir mi? siparişi işteyken telefonla vermiştim özellikle vurgulayarak 51 kadro mavi beyaz carraro 227 var mı elinizde diye, evet dedikleri zaman da siz kurun ben geliyorum diyip 45 dk sonra da girip teslim aldım.
bu durumda seda bisiklet 51 kadro istememe rağmen 54 kadro bisiklet satmış oluyor bana. eğer siz de 51 ya da 54 kadro sportive serisi bisiklete sahipseniz foto yüklerseniz ya da ne bileyim tam şununla şunun kesiştiği yerden aynakola değdiği yer arası şu kadar cm benimkinde gibi örnekler verebilirseniz yardımcı olacaksınız. ben bildiğim kadarı kadar burada bilgi paylaşmaya çalışıyorum siz de bana yardım ederseniz sevinirim.
ha bana yanlış kadro satıldı ise seda bisiklete gidip teesüflerimi iletip alışverişimi keseceğim ve bisikletimi satmaya çalışıp başka bir bisiklet alacağım ne yazık ki.