Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

super bisey bu 225. Ancak gecen 10senede biraz aliskanligi kaybetmisim...alistirma sart.

Dosyalar

• IMAG0695.jpg
    IMAG0695.jpg
    100 KB · Okunma: 79
  • IMAG0700.jpg
    IMAG0700.jpg
    106,2 KB · Okunma: 74
  • IMAG0698.jpg
    IMAG0698.jpg
    106,9 KB · Okunma: 74
Scudo
@chnk kazasız belasız güle güle kullanın, hayırlı olsun. Bir haftaya alışırsınız.

@akndgl
hic birimiz kaza bela gormez insallah tesekkurler...

@devilmycarlos
formayida bisikleti aldigim yerden aldim.
eskisehir muratoglu bisiklet.
75tl.ben bakarken biri sordu 70e dahi dusmedi.
ama ben diger seylerle birlikte alinca uyguna geldi

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
arkadaşlar bir maruzatım var, yardım edebilirseniz sevinirim.

ben bisikleti 51 kadro diye aldım (link) bu resimdeki -a- uzunluğunu ölçmek istiyorum ama tam olarak hangi noktada başlıyor nerede bitiyor emin olmadığımdan bir şey diyemiyorum. sorunum şu acaba bisikletim 51 değil de 54 kadro olma ihtimali var mı, geçen gün bisikleti satın aldığım izmir karşıyakadaki seda bisiklette arkadaşa bisiklet bakarken benimkine benzer bir kadrodaki carraro sportive 224 bisiklet için "51 kadro mu bu" diye sorduğumda a uzunluğunu ölçüp "54" diye yanıtlamıştı. şimdi de @chnk nın, aldığı carrarosunun resimlerini görünce dikkatimi çekti, benzer açıyla çekmiş olduğum resmi altalta koyup bakınca benimkinin kadrosunun daha büyük olduğu hissine kapıldım. yanlış anlamadıysam kendisinin bisikleti 51 kadro.(güle güle kullan)

18245 dosyayı görüntüle

Sonra paintte birkaç çizim yaptım ve cidden kadrolar arası fark olduğunda karar kıldım, aynakol yüksekliği bile farklı sanki biraz.

18247 dosyayı görüntüle 18249 dosyayı görüntüle 18250 dosyayı görüntüle

şimdi arkadaşın bisikleti 225, bendeki 227, kadroda bu kadar açı farkı olabilir mi? böyle bir şey var Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 118 - BisikletForum ama sanmıyorum. bir yanlış anlama olmuş olabilir mi? siparişi işteyken telefonla vermiştim özellikle vurgulayarak 51 kadro mavi beyaz carraro 227 var mı elinizde diye, evet dedikleri zaman da siz kurun ben geliyorum diyip 45 dk sonra da girip teslim aldım.

bu durumda seda bisiklet 51 kadro istememe rağmen 54 kadro bisiklet satmış oluyor bana. eğer siz de 51 ya da 54 kadro sportive serisi bisiklete sahipseniz foto yüklerseniz ya da ne bileyim tam şununla şunun kesiştiği yerden aynakola değdiği yer arası şu kadar cm benimkinde gibi örnekler verebilirseniz yardımcı olacaksınız. ben bildiğim kadarı kadar burada bilgi paylaşmaya çalışıyorum siz de bana yardım ederseniz sevinirim.

ha bana yanlış kadro satıldı ise seda bisiklete gidip teesüflerimi iletip alışverişimi keseceğim ve bisikletimi satmaya çalışıp başka bir bisiklet alacağım ne yazık ki.

@obezkirpi sele kelepçesi ile aynakolun merkezi arasındaki mesafe.
Bu arada bir aydan fazladır kullanıyorsun sanırım bisikleti, herhangi bir rahatsızlığın, uyumsuzluğun var mı kadrodan yana, yoksa sadece yanlış kadro verildiğini düşündüğün için mi?

Sizinkilere göre benim kadro baya bi aşağıda (46 cm)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_20150417_163820-jpg.13581/

@akndgl teşekkür ederim, işteyim şimdi eve gidince ölçeceğim.

arkadaşların bisikletlerinin(aynı boydayız ya da boy olarak maksimum 1-2 cm fark eder boyları) yanında benimki bir anormal büyük duruyor. geçen gün hadi biraz bisikletleri değişelim dedik, diğer bisikletler çok daha kıvrak kalıyor ve hafif gibiler, hani araba kullanmak ile minibüs kullanmak gibi bir fark var sanırım. benimkinde kadro üst borusu hemen hemen değmekte (normalde birkaç parmak boşluk olması gerekiyor). seleyi epey aşağı indirmiştim ayaklarım yere değebilsin diye selenin borusuna aydınlatma dışında sele altı çanta ya da çamurluk takmak imkansız şu anda pay yok çünkü. seleyi aşağı indirince gidon boğazını da indirmek gerekti, öne doğru epey indirdim seleyle benzer bir yükseklik seviyesine gelebilmesi için. böyle olunca da hem üst borunun uzunluğu hem de öne eğik gidon yüzünden oturduğum yerden gidonu tutabilmek için normalden fazla eğilmem gerekiyor. ilk alınan zamanlarda bunlar çok dikkat edilmeyecek şeyler, bisikletin coşkusuyla bir şekilde biniyorsun, belindeki ağrı, öne abanıp da kolunda oluşan sızlama sonra dikkatini çekmeye başlıyor ne yazık ki. eğer benim bisiklet 54 kadroysa sorun kadroda, 51 kadroysa 177 boy için 51 kadro büyük geliyor demek oluyor.

@obezkirpi 176 boyum var 227 kullanıyorum 46 kadro aldım sorun yasamadım. Hatta kafama gore ayarlıyorum seleyı ve on gidonu daha egıyorum kendımı one dogru uzatıyorum ruzgarı daha az alayım dıye :D Kafamı kaldırmaktan boyun agırısı ve gıdonun cok onde olmasından vucut agırlıgımın el parmaklarıma bınmesı problem oluyor.Kendimi yol bisikletlerine hazırlıyorum :D Ama onlarda cok klas surmek lazım ben bunla her yere her araya dalıyorum yol bısıkletıyle yapamam gıbı gelıyor bana.

@erhanserin

erhan bey merhaba hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ben de küçükyalı da oturuyorum parkur bisiklete çok yakınım ordan almayı düşünüyorum bisikleti de.Sizden bi şey rica etsem ya özelden ya da burdan 222 nin fotoğraflarını atabilir misiniz çeşitli açılardan.Nette resmi var ama gerçek gibi olmuyo.Bir de eğer biliyosanız parkur nakitte %10 mu indirim yapıyor??tabi istediğim bisiklet varsa bi kere gittiğimde 1 ay önce falan görünmüyordu ama oladabilir tabi

@obezkirpi benim de boyum 177, bacak iç boyum da 80 cm, ben 46 kadro 224 kullaniyorum, bana tam geliyor, sanirim senin uygun kadron da 46 olmalı. Ben almadan önce 46 kadroyu deneyip tam uygun oldugunu gorunce almistim.

@obezkirpi evet üstad. yedek de değilde daha çok hoşuma giden bir modeli alacağım.

@chnk Formanın başka renkleri var mıydı ? Nette 100 tl carraro forma. O nedenle vazgeçmiştim. Uygun almışsınız. Hayırlı olsun.

@obezkirpi
Az önce aldım S beden. Bakalım yarın deneyeceğim umarım rahatlatır biraz. Tekrar tavsiye için teşekkürler

Dün carraro sportive 224 aldım ve gayet memnunum yaklaşık 90 km yol yaptım ve bisiklete yavaş yavaş alışıyorum. Herkese iyi pedallamalar.

@obezkirpi
hadi yaaa....gercekten git soyle... Rahatsiz oluyorsan degistirmesinide soyle hatta...daha olmadi fabrikayi arayip bayiniz boyle boyle yapti de....bu arada neresini olctun? Ben simdi olctum ama ne 51 ne 54 nede 46 diye bir rakam bulamadim. Ki bnmkini 51 dedi satici

@1dost
siyah agirlikli olani vardi...aslinda onu alacaktim ama saticinin tavsiyesi ile beyazi aldim...
yazin siyah cook sicak yapar ve gece gorunurluk orani duser dedi, dusundum hakli.
(link)

@1dost
siyah agirlikli olani vardi...aslinda onu alacaktim ama saticinin tavsiyesi ile beyazi aldim...
yazin siyah cook sicak yapar ve gece gorunurluk orani duser dedi, dusundum hakli.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Geri