Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@@rif valla surerken bence yeterince hizli. Cabuk hizlanabiliyorum. Durmasida iyi. Yokuslarda yoruyor elbette. Bu biraz kondisyonlada alakali. 5 -6 kat merdiven cikarmiyorsaniz zaten disarda uzerine bindiginizden agirlik pek onemli degil bence. Sonucta biz bu makinalarla yarisa katilmiyoruz. Ise gitmek gezmek vs gibi ibtiyaclari karsiliyor. Ben 1 kat asagi indiriyorum zor geliyor elbette ama bir muddet sonra rutin oluyor alisiyorsunuz.

Scudo
MAVİ BEYAZ RENGİ ÇOK HOŞ , siyahı beğenmedim aklım mavi de kaldı ya

@Altınbaşak
RESİMLERİ ATTIM TAM DEĞİL Mİ SENCE 51 OLSA KÜÇÜK OLURDU BANA 54 TAM

@mustafa1445
hocam yanlış anlamayın size karşı söylememiştim.
sadece arkadaşlarımızı daha doğru bilgilendirmek için iç bacak boylarımızı paylaşırsak iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: mustafa1445
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim sportive 224 almayı düşünüyorum
Boy:177
Bacak boyu:82
Sizce hangi kadroyu seçmeliyim teşekkürler..

Arada kalmış gibi ama 51 daha iyi olur düşünüyorum

Evet ben de 46 ile 51 arasında kalmıştım zaten.
Peki 46 yada 51 almamın ne gibi avantaj ve dezavantajları olur?
Ayrıca şu anda zaten 18“ (46cm) mtb kullanıyorum ve biraz küçük geliyor gibi
Cevabınız için teşekkürler

@Lecomm
boyum 177, bacak boyum 80, 51 kadro carraro sportive 227 kullanıcısıyım, memnunum.

bir tek sorun, 51 kadro 46 kadro kadar sportif görünmüyor bu boyda, gidonu epey aşağıya indirdim kadro boyundan dolayı da üst boru epey yere paralel duruyor eğimli değil yani.

farkı şöyle göstereyim 227 için

gidon aşağıda üst boru paralel olan, 51 kadro diye tahmin ediyorum, gidonu belki daha da aşağı indirmen gerekecek hatta
(link)

benzer boydaki bir kullanıcının 46 kadro olduğunu düşündüğüm bisikleti(2014 model), gidon yukarıda, üst boru yere açılı geliyor
Fotoğraf bulunamadı.

bir de üst boru aynı sebeplerden ötürü bacak aranıza teğet geçecek, 1-2 cm falan fark kalacak. bu sorun yaratacaksa 46yı alın, ben şehir içinde düz yolda kullanıyorum, kendimi gidondan aniden atmıyorum bu yüzden rahatsızlık duymuyorum. yine de denemeden ikna olmaya uğraşmayın, imkanınız varsa gidin bir carraro bayisine.

@Lecomm

51 in dezavantajı arkadasın söylediği gibi sadece sportif görünümün olmayışı ama boyuna göre ideal olur. Bende 177 boy 81 bacak boyum, 51 kadro 227 kullanıyorum oldukça iyiyim hiç rahatsız olmadım. 46 kadro hiç kullanmadım ama ben.

@Sahinimmm
Hocam ben de sportive 225 alıcam bayagı arastırdım bana en ideali 51 kadro çıktı boyum da 189 90 cm bacak boyum. siz sanırım sele borusunu hiç kaldırmadan kullanıyorsunuz?

@Sahinimmm
Kusura bakmayın bunu sordum çünkü eğer ki seleyi orta seviyede kaldırmış olsaydınız bu sefer ben aldığımda sıkıntı yaşayabilirdim ondan sordum. Kazasız belasız kullanalım hepbirlikte İnşallah:asik:

@macasxxx

Şimdi turdan geldim bende [emoji2]

Allahım sağlıkla binmeyi nasip etsin herkese.

@Sahinimmm
Bu saatte bir de demek vay be aşırı özendim yav. Ben de yarın öğrenim kredim yatıyor gidip nakit alıp binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı benim değil mi arkadaş :komik::komik::kptmya:

[emoji3] sabah 6 da kalkıyorum 7 de dönüyorum. 10 yılı geçti binmeyeli bisiklete şimdi yeni başladım 12 km yapıyorum hergün. Zamanla arttırcam inşallah vücut tembelleşmiş. Keşke daha önce alsaydım da yapsaydım bu işi, müthiş keyif alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kağan Emiroğlu
@Sahinimmm hocam tebrik ediyorum sizi erken kalkmak çok güzel oluyor günü daha fazla yaşıyoruz sanki ben daha da erken kalkıp bisiklet yapıcam erken kalkma var ama bisiklet yok başlıyorum bi abimin tavsiyesiyle yürüyecem bir de .

Ben 5 de kalkıyodum gün aydınlanmıyo karanlık oluyo daha 6 en iyi saat şu anda [emoji4]

Geri