Arkadaşlar, 2. el bölümünde açtığım ilan günceldir. şuan sadece bu sitede ilandadır. bisiklet forum üyeleri ve misafirleri için. haftasonu, tahmin edebileceğiniz, mağlum bir sitede daha ilan açacağım. bilgilerinize, hoşçakalınız...
arkadaşlar, 2. el bölümünde satılık ilanı verdiğim 225 in fiyatını foruma özel, çok uygun bir fiyata düşürdüm, sizlere ve sportive 225 almak isteyen arkadaşlara duyurulur. teşekkürler
@Emre Ocaklı
225 i sormadim. Ama carrarobsiklet.com adresinden kocaelideki satis noktalarina bakarsabiz belki ellerinde vardi. Ben yarimcadaki bayiden aldim. Ama 1 ay kadar once golcukteki subenin elinde 225 vardi. Bi arayin isterseniz.
Geçen 225'in bazı parçalarının marka ve ağırlıklarını paylaşmıştım.
Dış lastik araştırıken bizim bisikletlerdeki dış lastiklerin model, ağırlık ve teknik özelliklerini de buldum.
Bilmeyenler için paylaşayım:
CST Classic Tuscany 700 35.
Patlak önleyici kemerli ve telli bir lastik.
35c genişlikli yani bizdeki modelin ağırlığı 650gr.
Aslında memnunum demem çok bir şey ifade eder mi bilmiyorum çünkü ilk kez kask kullanıyorum . Ama oldukça hafif ve kafa rahat ediyor. Sıcaklık vb. sorun olmuyor.
Ben memnun kaldım. Zaten formdada bu konu üzerine birhayli yazışma olmuş. Powerwell 59 r vipor tavsiye edenler çoğunlukta idi. Bu fiyata bu performans iyi diyorlar."]
Merhaba, ben de bugün aranıza katıldım. Âdetten olduğu üzere bir fotografta ben koyuyorum
1 günde bisikletimin elimde olmasını sağlayan Edoğanlar Bisiklete de teşekkür ederim
(link)
Aksesuar siparişlerim daha elime ulaşmadı. O nedenle fazla gösterecek birşey yok. Belirtmek lazımki bisiklet harika. uzun zamandır binmemiştim, Karabükte yollar çok inişli çıkışlı olduğundan kondisyonsuzluk biraz zorladı. vites geçişleri çok güzel, hidrolik fren bir harikaymış. bunu da tecrübe ettim