Bi sorum var.. onceden salcano ng 650 ile 40 km hizi gördüğüm yolda 227yle 37nin üzerine çıkamadım.. sigma 5.12 ayarları kac ayarladim hatırlamıyorum.. ondan olabilir mi?
merhaba arkadaşlar bisikletim için açtığım satılık ilanı, 2. el bölümünde, şehir ve tur bisikletleri başlığında, yayınlanmaya başlamıştır. 225 almak isteyen arkadaşlara duyurulur. hoşça kalınız...
SELE SHADOW UNI 8014UR003 8067 SİYAH,SİYAH SCUFF,SİYAH ÇELİK RAY,K.SİZ Ağırlığı bulamadım ama 400-450 gr tahminen. Sele de aynı şekilde uygun maliyetle 250 gr kazanılabilecek bir parça. DX'de 80-90 TL 'ye 90-100gr karbon sleeler var. (Ben yakında deneyeceğim ne kadar sağlam ve konforlu.)
Sr Suntour Maşa 2300gr
Ama bana kalırsa hafiflik ve hızlanma performansı olarak uygun maliyetle. Sadece sabit bir maşa ve hafif kaliteli bir dış lastik setiyle 2 -2.5 kg hafiflik sağlanabilir buna ilaveten yukardaki gidon , boğaz vs.. ile yaklaşık 3.5-4kg hafifleme potansiyli olan bir bisikletimiz var. Yani 11.5kg ları görmemiz için çok bir maliyete gerek yok.
Üzücü bir olay yaşamamanız için bisikletinizi tekerden değil kadrodan kilit altına alın. Bir değil 2 ayrı kilit kullanın. Malum bu bisikletlerde teker göbelerinin kilitleri anahtarsız açılıyor.
Geçen hafta carraro 227 yi aldım. Aşağıda fotografları. Kocaeli'den 1.100 TL peşin aldım.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
İlk turumu 6-7 km lik yokuş tırmanarak yapmak durumunda kaldım. Yaklaşık 20 yıldır bisiklet kullanmamıştım, ayrıca sporda yapmıyorum, fena değildi. Yoruldum ama bir o kadar daha tırmanırdım.
Ayrıca hafta sonu Kandıra sapağı - köseköy (Kocaeli) arasındaki bisiklet yolunda bir deneme yaptım git gel 12-13 km. İnanılmaz zevk aldım. Düz yolda tadı bir başka çıkıyormuş.
Haziran ayı içinde de İnşallah Kocaeli - Armutlu (yalova) turu yapmayı planlamaya başladım. O kadar iyiydi yani
Rota şu aşağıdaki gibi olacak:
(link)
Yalnız selesi harbiden çok can yakıyor.. Arka arkaya iki gün binemiyorum acısı biraz geçsin diye. Gel sele veya gel sele kılıfı aramaya başladım.
Ayrıca sizlerden eğer kullanan/bilen varsa bisiklet arkası çocuk koltuğu tavsiyesi isterim. 100 TL yi geçmeyecek. Ve mümkünse kadrodan bağlamalı.