Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

(link)

su kaski begendim

ama bir kaska 100 130 civari para verilir mi beyler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Arkadaslar ben de bugun laci- beyaz sportive 227 ile araniza katilmis bulunuyorum. ilk izlenimim mukemmel bir bisiklet, hatta sanki bana biraz fazla gibi geldi. Bu arada Buyukcekmece Mehmet bisiklete de yakin ilgi ve alaka gosterdigi ve dogru yonlendirdigi icin ayrica tskler. ilk 6 km yolumu aksama dogru yaptim, uzun sure spor yapmadigim icin 30 derece egimli yolda bile zorlandim. Kondisyonu gelistirmek icin cok calismak lazim. Bu arada ilave ekipman listem şöyle; sedona kask ve eldiven, chibo pompa, kablosuz km.sayaci, zil, bir de kilit.

@supsay

hpvam fiyat neydi kaca boldrdnz alacklara fikir verms olurz boylece

Arkadaşlar merhaba:) çok severek aldığım, hala da çok sevdiğim bisikletimi, yarın satışa çıkarıcağım. mağlumunuz üzere, yeni aldığım yol bisikletime odaklandığım için satacağım maalesef. yarın akşam saatlerinde sadece bu sitede 2. el bölümünde ilan vereceğim. 225 almak isteyenler benden haber beklesin. ilan yayınlanınca buradan da haber vereceğim. gözüm gibi baktığım, toplamda en fazla 100 km. yaptığım, sürekli temiz tuttuğum, aksesuarlarıyla afilli görünüşteki bisikletimi, aksesuarlarıyla beraber, piyasa şartlarına göre uygun bir fiyatla vereceğim. hoşçakalın...

@supsay

Güle güle kullanın. Bende mavisi var, beyazı gördüm içim gitti. Çok yakışmış beyaz.

işte bunlar benim canavarlar :) ama maalesef, carraro'mu satacağım :(

(link)

Tskler, fiyat 1,250 tl 9 taksit aslinda 50-75 tl daha ucuza internette gormustum ama ben ileride bana destek olacak (servis, extra donanim vs..) bilgili ve ilgili bir muhatap firmayi tercih ettim. Diger malzemelerin fiyatlari uygun; kask 60 tl, eldiven 25 tl, suluk 15, kilit hediye. chibo dan aldiklarimin fiyatlari sitesinde var. Bu arada km. Sayacinin montaji biraz ugrastirdi.

Üzüldüm hocam:( yakin zamanda daha üst model bir sportive ile karsimizda olursunuz inş.yaris gelince tur bisikletinin pabucu dama atilmis :D

Merhaba, sportive 225 ile araniza katilmis bulunmaktayim :) anadolu yakasinda cok az kalmis aradim buldum yarim saat once kuruldu. Ve su an benim :)

bu nasil bisi beyler. bisikleti zor buluyoruz. orduda 2 adet vardi biz aldik . bu fabrika bu bisiklerden uretmiyormu daha :)

arkadaşlar merhaba :) kusura bakmayın lütfen :( bugün maalesef sadece ilana koymak için birkaç foto çektim ama, ailevi işlerim sebebiyle vakit bulamadığımdan ne fotoları laptopa atabildim ne de ilanı verebildim. yarın, mağlum işbaşı, yoğun ve yorucu geçecek bir pazartesi, 1-2 gün içinde ilan vereceğim 2. el bölümünde. elbette, buradan, sizlerede haber vereceğim. ama şöyle söyeyeyim, bisikletim zaten birkaç defa kullanıldığı için çoook temiz durumda, bırakın kazayı, yere bile düşmedi, tek bir çizik dahi yok o derece. zaten geçen sene bu zamanlarda almıştım. daha 1 senelik garantisi var( garanti belgesi ve faturası ile satılacak), toplamda, tam olarak 200 TL harcadığım(ki ilanda her kalemin tek tek fiyatı da yazılacak) aksesuar ve kask ( 54-61 size) ile birlikte 950 Tl nakit istiyeceğim. hoşçakalın...

Merhaba arkadslar bende carraro 224 almayi duunuyorum istnbul avrupa yakasinda nerede bulabilirim ikinci elde olur ama sifir ayarinda olmasi lazim. Bide boyum 1. 65 kadro boyu ne olmalai bana

@aycan turan

hocam kucuk kadro yani 46 cm olan olur size

Tesekkur ederim bide nerede bulacagimi bilsem daha guzel olacak:)

carraro 224 diye arat cikiyo. hepsibutds da vardu 4 gun once bitti bisikletcim.com ds vardi hocam

Suana kadar bisikleti hic gormedim en azindan bi oturmak,magazada fln bi gormek isterim. Hic supem yok bisikletin kotu olcagina herkez ovmus olumsuz kimse bisey yazmamis ama en azindan bi gormek lazim diom:)

@aycan turan

hocam bisikletler bayag iyii. tafaiye ederim ama 224 bilmiyorum ama bu seri icin hep iyi konusuyolarr

Arkadaşlar sportive 227 bisikletimin lastiği "CST 700X35C 37-622 SİYAH".
Buna uygun yedek iç lastik hangisini alabilirim.Net üzerinden link verirseniz sevinirim.

@Ergün yıldız

Merhaba,

Suadiye de star bisikletten aldim. 985 tl 7 taksit yaptilar. Buraya gitmeden once 7 yere gittim. Hicbirinde yoktu. Telefonla da cok yeri aradim. Olmadigini soylediler. Star bisiklette buldum aldim. Bir de maltepe eda bisiklette varmis. Cok fazla talep oldugunu bildikleri icin ve ellerinde 1-2 tane kaldigi icin indirim yapmiyor magazalar. Ben 900 e alirim diye gitmistim olmadi :)

• Beğen
Tepkiler: Ergün yıldız
Geri