@Murat YIL
Murat Bey, kusura bakmayın ufak bir turumuz vardı bugün anca vakit bulabiliyorum bu yüzden.
Çantayı ve farları dx.com'dan, aynayı ise İstanbul'daki bir bisikletçiden aldım.
Çanta; (link)
Çanta oldukça kullanışlı benim için. Ön kısımdaki pvc kaplı alana iPhone 4s'i rahatlıkla sığdırabiliyorum (hatta boşluk da kalıyor), iç hazneye ise ıslak ve kuru mendil, eldiven, gözlük ve bir kaç ufak tefek ıvır zıvır daha doldurabiliyorum. Çantanın bana yarattığı tek sıkıntı, çanta ile birlikte gelen kulaklık uzatma aparatının arızalı olması oldu (Eh Çin malı ne de olsa

). Alt kısımdaki açıklıktan kulaklığımı geçirmeye kalktığımda oldukça kısalıyor, mecburen fermuarlı alandan geçirmek durumunda kalıyorum.
Ön Far; (link)
Fardan yana herhangi bir şikayetim, mağduriyetim vs hiç bir şey yok. Akşam üzeri, gece sürüşlerimde genellikle flaşör moduna aldığım için önümdeki yayalar "Ne oluyoruz?" moduna girerek yolumu boşaltıyorlar. Bunun haricinde yüksek kuvvetli sabit ışık modu da oldukça elverişli (düşük kuvvetli sabit ışıklı modunu pek kullanmadım açıkçası). Işığı tek bir noktaya odaklamak yerine zoom in/out yaparak daha geniş bir alana ışık vermesi ise ayrı bir güzelliği.
Arka Far; (link)
Bunun için pek fazla bir şey yazamıycam. İşimi görüyor açıkçası, benim için yeterli olan bu. Genelde bunu da ön far da olduğu gibi flaşör modunda kullanıyorum. Bu lambanın benim için en büyük kolaylığı ise; portatif olan lamba kısmının gövdedeki sabitleyicisine/tutucusuna hem yatay hem de dikey olarak takılabilmesi. Zaten benim fotoğraflarda da bu fark ediliyordur.
Ayna; (link)
Yalnız aynam maşanın sağında değil solunda. Aksi halde benim için bir işlevi olmaz.

Aynayı arasam yurtdışı alışveriş sitelerinden çok daha makul bir fiyata bulabilirdim, buna eminim ama yurt dışında fazlasıyla ürün aldığım için aynayı da beklemek istemedim açıkçası. Aslında aynayı kadroya monte etmeyi planlıyordum ama çanta yüzünden bu pek gerçekleşmiyor, gidonu da ıvır zıvırla doldurup karmaşa yaratmak istemediğimden maşaya monte etmek zorunda kaldım. Bunun tek dez avantajı, aynanın çok aşağıda kalması ve bakmak için sürekli kafayı eğmek durumunda kalmam. Ha bu arada, ayna yek pare değil tabi, istediğiniz açıya göre ayarlanıp uygun görüş açısını yakalayabiliyorsunuz.