Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Can Teker

benim de öyle diyip pedalları sıktılar ama eskisi kadar olmasa da yine var ses

Scudo
225'imin 8'li rublesini 9'lu sisteme upgrade etmeyi düşünüyorum (tabiki vites kolları vs ile birlikte). Ama aklımda ruble yuvasının, 9'lu dişliler için uygun olup olmayacağı yönünde bir şüphe oluştu.

Sıkıntısız bir şekilde ruble değişimi yapılıp yapılamayacağı konusunda bir bilgisi olan var mı yoksa 225'lerde 8'li rubleye mahkum muyuz?

@Sefa.
bu olayı ben de merak ediyorum ve bi ara arştırmıştım.tavsiyem değiştirmişken 9 yerine 10 lu sisteme geçmeniz.gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

@ALTINBAŞAK

Tam bu tür upgradelere hazırlanırken, dün gece yarısı bisikletten düşerek kolumu kırdığım için yaklaşık 2 ay boyunca alçıya mahkum durumdayım. Haliyle bu tür işlemleri biraz askıya almam gerkecek. Er geç bu değişimi gerçekleştireceğm (en azından bir kaç bisikletçiden kesin bilgiyi alacağım) ama bu 2 aylık bekleyiş demek olacak. Durumagöre, gerekli bilgileri paylaşırım elbet. :)

Dip not: Yağışlı havalarda ve ıslak zeminde temkinli davranmayı ihmal etmeyin. :)

geçmiş olsun :( acil şifalar diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@Sefa.
çok acil şifalar dilerim hocam.geçmiş olsun.

• Beğen
Teşekkür ederim arkadaşlar. Öyle ya da böyle atlatıcam bu süreci. Şu an kolumun alçıda olması, hareketlerimin kısıtlanması falan değil, bisikletten uzak kalacak olmam canımı sıkıyor o kadar. :)

@Sefa.

Sağlık daha önemli bisiklet bir yere kaçmıyor sonuçta :) Geçmiş olsun tekrar.

• Beğen
Arkadaşlar merhaba
Carraro 225 i sormak istiyorum. Boyum 1.70 hangi kadro boyunu almalıyım?

@Emre Alıcı

Hangi kadro boyunu bulursan al :) Sonuçta bulamayacaksın? Çünkü piyasada yok desek yeridir? Bunlar işin esprisiydi 46 kadro boyu sana uygun olur? Hatırladığım kadarıyla 46cm ve 51 cm vardı? Ben 178cm olarak 51 cm aldığıma göre sanada 46 cm uygun olur.

Arkadaşlar carraro 224 almak istiyorum. 3 4 bayi gezdim fakat ellerinde yokmuş. İstanbulda ikamet ediyorum alabilceğim bir yer biliyormusunuz? Yarı nakit yarı taksit olucak. o yüzden il dışından alma imkanımın olup olmadığını bilmiyorum kapıda ödeme yaparlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende sportive 225 modeli bisikletimi satiyorum daha yeni aldim sayilir ama tasindigimiz ev bisiklet kullanmaya ve muhafaza etmeye musait degil :(

@cgrcsr
Yakın bi arkadaşıma 224 almayı düşünüyorduk ama belki 225'te olabilir. Bisikletinizin kadro boyu nedir ve ne kadar istiyorsunuz?

@Alper Ütebay
Kadro boyunu olcmedim ama M boy oluyor sanirim. 178 im ben, bana tam oluyor daha kisaya olmaz daha uzuna olur.uzerinde bi cok aksesuar var.onlarla beraber 950 tl. Spiral kilit,yol bilgisayari, kadro cantasi ve btwin yedek ic lastik, btwin zil, btwin jelli sele kilifi, btwin camurluklar, suluk kafesi, giyo gostergeli pompa, lazerli ledli arka far, velo barendli elcik.aksesuarlar 200 tl uzerinde tutuyor.

Buraya yazarak kirlettigim icin ozur dilerim konuyu fakat 2. Ele konu actim fakat onaylanmadi mi nedir anlamadim gozukmuyor. Fotograflarda bu konudaki eski mesajlarimda var. Herkese kazasiz bol surusler.

@MuhammetÖzdemir

sanalpazar ve gittigidiyor üzerinden aratın ürün isimlerini en uygun yerden alın, değişebilir fiyatlar daha ucuza belki açılmıştır...

Geri