Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Selamlar bisiklet alma arefesindeyim, carraro sportıve 221 ve salcano cs 40 arasında kaldım, cs 40 önerenler oldu fakat tasarım olarak carraro daha hoşuma gitti...

carraronun ağırlığını bulamadım internette acaba bilen kullanan var mı? ayrıca sportıve 221 ile sportıve 224 arasında ki fark nedir bütçem 221 daha uygun ama az bir fiyat farkı var yardımcı carraro kullanıcıları yardımcı olursanız sevinirim...

Scudo
Arkadaşlar bişi danışayım sportive 224 sipariş verdim fiyat olarak ta bisiklet, kask markasını tam çözemedim, anahtarlı 1 metre Çelik kilit, ön sabit mercekli led far, suluk ve gidon çantası için toplamda 1150 fiyat verdi normalmidir acaba ekipman markalarını bilemediğim için soruyorum da

@UgurSC Ben sportive 224ü bugün teslim aldım. 850 tlye. 1150 çok fazla. 1050 tlye 225 veriyorlar hocam. :)

Belki kaskı ve diğerleri pahalı cinstendir...

@UgurSC dostum yüksek fiyat vermişler, sadece bisiklet fiyatını öğrenmeye çalışın, genelde uyduruk mallarla fiyatı şişirmeye çalışıyorlar

Merhaba ben km saati almayi dusunuyorumda istedigim ozellikleri şunlar

Ne kadar yol gittigimi gostersin
Hizimi gostersin
Kablosuz
Kac saat bisiklet surdugumu gostersin

Istedigim ozellikler bunlardi cok pahali bir sey alamam yani en fazla 70tl civari bildiginiz bi model varsa yazarsaniz sevinirim

@bbybaran Kullanıyorum. Tavsiye edebilirim. Kargo geçiçi süreliğine ücretsiz.
(link)

Bisiklet 990 liste fiyatından 940 950 ye indi geri kalan ekipmanlar

@bbybaran

tchibo ürünü hakkında izlenimim şudur.
kablolu ve arka ışıklı km saati lazım - BisikletForum

bu da bir başkasına ait
kablolu ve arka ışıklı km saati lazım | Sayfa 2 - BisikletForum

wireless ürünlerde kendini ispatlamış markalarda (cateye, sigma, xlc, vlo, ciclosport vs) bile bazen cepteki telefon, laptop, gps cihazı, laptop vb. cihazların hatta yanyana giden iki bisikletteki kilometre saatlerinin sinyalleri, hatta yakındaki baz istasyonları, yüksek gerilim hatları hatta bisiklet aydınlatmasının kablosu (içinden geçen akım ile beraber anten etkisi yapıyor) kilometre saatinizin yanlış değerler göstermesine neden olabilir. sırf bu yüzden kablolu model seçtim, işinizi görecek max 50-60 liraya cateye velo 9, sigma bc 5.12 gibi modelleri tavsiye ederim. (link) (link) (link) vb. yine de illa ki wireless istiyorsanız sunding, assize gibi markaları da ör: (link) araştırabilirsiniz, iyi markanın kablolu ürünü fiyatına çin malının kablosuzunu almış oluyorsunuz ama. ha ürününden memnun olan yok mu, çok sayıda insan memnundur muhtemelen ama ben tavsiye etmiyorum. ama dediğim gibi tchibo müşteri dostu bir firma, beğenmezseniz iade alıyorlar çok kolayca.

@1dost iyi fiyata almışsınız nakit mi ve nereden aldığınızı yazarsanız daha çok kişi faydalanabilir.

Selamlar, ben de yakın zamanda 224 aldım, fakat bisikletim asansöre sığmıyor ve 7.katta oturduğumdan her seferinde inip cıkarmak ciddi problem oluyor. Ön teleri mandal yardımıyla cıkarıp taksam problem olur mu acaba qr türünde olduğu için sorun olmaz diye düşündüm ama bilemedim. Bilen duyan fikri olan var mıdır yalama etmeyelim aleti..

Arkadaşlar İyi Akşamlar
Eşimle bizde şehir içinde genellikle sahil yolunda binceğimiz bir şehir bisikleti bakıyoruz fakat baka baka bunaldık. Aşağıda yazacağım modellere baktığımızda sizce alınması gereken parasına değecek bisiklet hangisidir. Yardımcı olursanız sevinirim. Malzeme markaları- amortisör-ağırlıkları vs. karşılaştırma yapıldığında hangisi iyidir bilemedik. sizin tecrübelerinizi görmek isteriz.:)

-Carraro Sportive 224 V Fren (link)
-Kron TX500 V Fren (link)
-Sedona 300S V Fren (link)

Disk Frene gerek olmayacağını düşündüğümden V Frenleri tercih ettim.

Eğer sizinde önereceğiniz bir model varsa yardımcı olursanız sevinirim.1000 tl yi aşmasını istemiyoruz aslında.:) ama değerlendirmeyi iyiden kötüye doğru yaparsanız sevinirim.

@erdalbabacan
dostum sahil yolunda süreceksen disk fren gibi amortisör de gereksiz. sportive 200 serisi yerine 300 serisine baksana mesela sportive 321e.

@jaks39
Nakit hocam. Bulundugum yerdeki bisikletciden.

@obezkirpi

Öyle diyorsun da amortisörlü olması konfor açısından sanırım iyimiş yani şehir bisikletinde almışken mutlaka önde amortisörlü olsun ve kilitlenebilir falan olsun diyorlar. bende o yüzden bu modelleri yazdım.

@erdalbabacan bende 227 var 327yi denemeyi çok isterdim, arkadaştaki amortisörsüz bisiklette de gözüm kaldı ve evet sahil boyunca kullanıyorum genelde ve amörtisöz inanılmaz gereksiz geliyor. kilidi açıp en yumuşak haline getirdim, düz yolda hiçbir değişiklik yaratmadı, sırf bir işe yarasın bari diye kaldırımdan atlamaya falan başladım durup dururken :) tur için kullanacaksan bozuk toprak yollarda falan işine yarar ama.

@erdalbabacan

Kronu incelemedim. Sedona 300s sanırım 21 vites sportive 224 ise 24 vites. Kron ve sedona ise zaten fiyat olarak yüksek. Pesin verince 850ye cektim fiyatı. Digerleri 1000- 1100 civarı. Ben 224 diyorum.

Geri