Scudo Sports

Carraro sportive 327 güncesi

@kuşlar gibi özgür anladım benim bıkem daha iyi diyorsunuz...:islik:ben o muhabbeti bundan 9 ay önce yapmıstım.410 ile 327 arasında kaldım ve gerek 27 vites olması ve gerek de daha kızgın etrafı yıkacak bir hava katması yönuyle tercihimi 327de yapmıstım .hiç de üzülmediim açıkçası.410 12 kg bildiğim kadarıyla ancak 1 kg için 327 den vazgecemezdim ve terrcihim carraro yönünden oldu. 410 da harika bir bisiklet ancak bana kadro ve estetiklik açısından sade gelmişti diyebilirim. kazasız belasız sürüşler diliyorum

Scudo
@@AKTÜRK ALİ@

Benim zincir KMC yanlış hatırlamıyorsam. O bağlanntı kısmı dediğiniz gibi serttir ve elle açmak mümkün değil. Youtube'da bir kaç yöntem izledim, birisi power-link'in iki kısmından kablo geçirerek ve kabloların uçlarını ters çekerek açıyordu. Denedim, çok da güzel oldu. Takması çok zor değil karşılıklarını getirip dikkatlice pedala asılınca geçiveriyor hemencecik.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@aerdig hocam ilginizden oturu tesekkurlerimi iletiyorum.size zahmet videonun linkini verbilirmisiniz

@@AKTÜRK ALİ@
Videonun linkini aşağıda paylaştım. Adımları dikkatli yaparsanız sıkıntı çıkmaz. Elinizle çekemezseniz iki adet pense ile çekebilirsiniz.

Buyrun:

• Beğen
@aerdig hocam onlar powerlinkler icin gecerli galiba ancak benimki powerlink degil sanirsam onceki sayfada fotografi mevcut dilerseniz bakabilirsiniz

20161218_151149.jpg

20161218_151026.jpg bu da arka kısmı

@@AKTÜRK ALİ@

Aynen bu powerlink değil ve o yöntemlerle açılmaz. Aparat gerektiriyor.

• Beğen
Tesekkur ederim hocam

Cok sacma degil mi sizce de? eger powerlink degilse niye oraya koyuyorsun o aparati.bir kolaylik saglamiyorsa süs icin miydi?neyse parmaklarim kopacakti az daha deneseydim kipkirmizi oldular:snzdglsn::snzdglsn::snzdglsn::uzgnm: neyse sinirlenmenin manası yok

Senebi neydi ki bunun :huhuu::huhuu::huhuu:

Disk fren bağlantı noktaları olsa gerek.

Evet olabilir hiç aklıma gelmemişti :) carraro 327 2015 modellerinde var sonrasına koymamışlar niye olaki:kötü:

Bende uzun bir araştırma ve kafa karışıklığı döneminden sonra aranıza katıldım, arayışlarım sonrası 2015 - 51kadro buldum ama teslim alınca biraz büyük geldi. tabanlar yere basarken kadro demiri bacak arama dayanıyor umarım sıkıntı yaşamam. Yıllar sonra tekrar bisiklete başlayacak olmak çocukça bir heyecan yaratıyor.

Arkadaslar herkese iyi aksamlar bende 2015 model 327 aldim.İlk kez bugün kullandim ve birbirimize alisacaz saniyorum.

P_20170317_112647.jpg

@kuşlar gibi özgür
Bende dün 327 siparişi verdim hafta içi gelir.Bende Sedona 410 ile 327 arasında kısa bir süre kafam karıştı ama bulunduğum il küçük bir il ve sadece Biachi/Carraro servisi var o yüzden 327 aldım.Servis olsa idi belki 410 alırdım.Bakalım bisiklet daha gelmedi umarım memnun kalırım ama kalırım herhalde :D uzun süre bisiklet kullanmadım küçükken vitessiz külçe gibi bisikletimden zevk aldı isem bundan da fazlasıyla alırım yaaa :D

Geri