yeni aldığım 327 mi kadro boyu zorladığı için satıyorum,2kere ev -iş git gel yaptım, kadro 50, 2015 gri model, faturalı, istanbul pendik, 1250tl, isteyen pm atabilir
@Cengo Bugün kullandım, denedim, tavsiye olunur. Bulabilirseniz tabii, artık üretimi yok dedi bisikletçi, tek kalmıştı elinde hatta. Fiyatına göre iyi ve başarılı. 1400 tl civarıydı. 1 adet kalmıştı ellerinde, 48 kadro, Bursa Canda Oyuncak.
İkinci el buldum, 327, bir senelik bir bisiklet, temiz sayılır. Nakit 800 TL. Sizce değer mi?
@sonselim16 bisiklet temizse,fiyatı uygun..Bende carraro 224 var..750 tl istiyorum..Satamadım bir türlü
Şehir içinde kullanacaksanız,carraro işinizi görür..Sağlam bisiklet..
327'nin ön amortisörü yokmuş..Bu da ağırlığın daha düşük olması demek..Çok bozuk yollarda gitmeyecekseniz,bu özelliği de iyi bence..
@@AKTÜRK ALİ@ merhaba hocam bende bisiklet alma arifesindeydim sedona 410 da idi aklım sonra sizin kullandığınız 327 modelini gördüm şuan bi kafam karıştır nasil memnunmusunuz siz şuan sedona 410 2015 model lady bulabildim bunu alabilirim veya sizin carraro 327 2016 yi alabilirim sizin tavsiyeniz nedir ?
@0quz
sana tavsiyem bir bayiden 327 yi de denemen olucak hangisi daha çok hoşuna giderse onu tercij etmelisin 327 de kaydadeğer tek fark vites sisteminin acera altus ikilisi olması ve 27 vites (daha çok vites kombinasyonu sunar bu da turlarda daha rahat etmeni sağlar)