Scudo Sports

Carraro Sportive 224, 225 ve 227 hakkında

Bi arada merida 20v ve mosso 771smv yi de incelemekteyim. Bu 4 unden birini alacagim. Siz ne onerirsiniz bunlar arasinda veya daha baska?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
@taylantugay
Ben sedonayı seçerdim. Tasarım olarak öne çıkıyor.

Acikcasi beim de tasarim olarak en sevdigim sedona ama marka olarak merida, ekipman marka kalitesi(komple shimano set, 27 vites)olarak mosso ve ekipman donanimi(hid disk fren) olarak carraro agir basiyor:)

@taylantugay
Merida dünya markası seçim sizin. Bu arada bence hidrolik frene ihtiyacınız yok. Mosso,Sedona,Merida arasından seçimimi yapardım. Burda sizin ne beklediğinizde önemli marka,prestij önemli derseniz Merida zaten bilinen bir marka. Ama benim için donanım önemli derseniz Sedona ile Mosso dan birisini alın derim.

Mossodan biraz cekiniyorum cunku 2006 yilinda drag marka bir dag bisikleti almistim. O zaman herhalde yeni tr ye giriyordu marka ama tutulmadi. Mossoda da ayni kaderi yasar miyim diyorum cunku bisikleti satmak istiyorum ama market bisikleti muamelesi goruyor:)

@taylantugay
Mosso kullanan çoğu kişi memnun forumdada aratırsanız bulabilirisiniz.

O zaman tasarim(sedona310) mi donanim(mosso771) mi diyorsunuz bana :) zor bir karar

@taylantugay
Servis,bakım konusuda yardımcı olabilir karar vermenize onuda değerlendirin :)

Forumda sagolun en cok siz ilgilendiniz. Siz ne onerirsiniz?

@taylantugay
Önemli değil . Sizi etkilemek gibi olmasın ama benim tercihim sedona :)

O zaman mosso alacagim:) saka bir yana cok sagolun benim de icimden sedona gecmekte cunku tasarim cok iyi. Sadece hobi amacli kullanacagimdan 27 vites bana pek birsey ifade etmiyor oysa gergun o tasarima bakacagim

@taylantugay

Hakılısınız. Donanım olarak zaten dağlar kadar fark var denmez . Bende sizin gibi düşünüyorum bisiklete baktınmı içinde birşeyler uyandıracak :)

mosso sedona arasında sedona yı seçerdim. race face gidon boğaz seti var üstünde. bende sedona 721 var bisikletimde en sevdiğim parçalar gidon,boğaz seti. mosso kendi ürettiği ürünleri koymuş. sedona alırsanız pişman olmazsınız. bende almadan önce çok araştırdım,sedona da karar kıldım,yine de şüpheliydim. ama aldıktan sonra şüphelerimin yersiz olduğunu anladım. yani kısaca sedona 310 diyorum. bu seneki modellere baktığım da almak istediğim modellerden birisi kendisi

truvativ aynakol da var

19 yada 21 inç almalısınız. yine de deneyerek alın öyle karar verin ama 19 uygun gibi

uzun surelı bır araştırmadan sonra ve buradaki arkadaşların yardımı ile bisiklet seçimimi carraro sportive 225 ten yana kullandım ... herkese teşekkür ederim ...

Dur yapmaaa ! Şaka şaka iyi yapmişsin :) bende sportive 227 ye hayran kaldim da kaldim öle bakalim bütçeyi ayarlamaya çalişiyorum. 225 ve 227 çok güzel bisikletler hatta sportive serisi kullananlarin hepsi cok memnun.
Birde sizin boyunuz kaç hangi boyu tercih ettiniz hangi boylari üretiliyormuş ? çokmu sordum :) benim boy 1 76 hagi boyu almam gerektiğini çozemedim .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya acikcasi soyle bi durum var boyuna moyuna bakamadim . O kadar cok satiyoki hic bi yerde yok . Ilk buldugum yerde girdim aldim . Kadro boyuna baktim beni rahatsiz etmedi ve aldim . Simdiden asik oldum ... heyecanima yenik dusup cabucak aldim hic biseyine bakamdim umarim siz daha dikkat ederek kendinize en uygun boyu secersinz..

Gayet güzel bir seçim yapmışsınız Fırat Bey bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Keşke kadro boyunu araştırıp ta alsaydınız. Ama almışsınız artık. İnşallah size uygun boydadır. İnşallah bir problem yaşamazsınız.

Geri