Arkadaşlar bir çok marka ve modele bakmama rağmen carraro 224 'ü ısrarla bulup almak istiyorum. Fakat İstanbulda 2 3 yere baktım fakat bulamadım Edirne'de ki bayiliğine de sordum fakat yok. İstanbul'da bakabilceğim bulabilceğim bir yer var mı? 224 kendime 225 ide erkek arkadaşıma almak istiyoruz. Fakat bulabilcekmiyiz bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Valla bağdat caddesi münübüs yolu üzerinde bir bisikletci vardı sanırsam göztepeye doğru giderken sağda bir yerde kalıyor orda 2 adet görmüşdüm.bakmak'da fayda var.hatta her çeşit bisiklette satıyor katlanır,nirve,klasik felan belki yeri anlayan arkadaşlar olursa yardımcı olurlar.
Bence 224. 224 ile 225 arasındaki tek fark hidrolik fren eğer siz yol bisikleti alıyorsanız hidrolik ne işinize yarar hidrolik fren mtb lerle dağlara çamurlara giren bisikletçiler için üretilmiştir yol bisikletlerinde hidrolik disk bisikletinizi ağırlaştırır yol bisikleti alıcaksanız ve dağlara çamura gitmiyecekseniz hidrolik model almayın derim belki bir gün dağa giderim çamurlara girerim diye hidrolik model alıcaksanız hiç almayın çünkü bende v fren bisikletle dağa çıktım çamurlara girdim ve fren gayette tuttu bence hidrolik yol bisikleti almayın
bende çok alakasız ama crs 600 ile sportive 224 arasında kaldım neden diye sorarsanız bizim buranın belediyesi değiştir başka bir yere bağlandı yolların yapımı tekrardan başladı fakat ne zaman biter allah kerim şimdi benim yerimde olsanız şimdi ki zamana göre tercihinizi crs 600'den yana mı yapardınız yoksa ileride yollar yapılacağı için sportive 224'den yana mı yapardınız
Hafif kadro 7005 triple butted,donanım,performans,fiyat olarak v-fren 12 kg veya hd frenlisi 12.7 Mosso olabilir.Bayide görme ve inceleme fırsatım oldu.Lacivert renk kadroları çok güzeldi.Beğenmediğim tarafları lastik seçimi,v-fren jantlar.
Merhaba arkadaslar. İzmirde sehir icinde kullanacagim, sehir bisikletine ihtiyacim var. Butcem 1100 tl civari. Bu 2 modelden hangisini onerirsiniz? Carraro 1034 tl, sedona 535$. Veya bunlardan baska hangi modeli onerebilirsiniz?
Fiyat muhabbetine girmeden, 225 sahibi birisi olarak Sedona 310'un donanımını incelediğim zaman 310 bana biraz daha ağır basıyor gibi geldi. 225'in kullandığı hidrolik fren sizin için öncelik sebebi değilse 310 gayet iyi bir seçim olur.