@bekirişgör
ilk önce yorumun için çok teşekkür ederim, bisiklete gelirsek saat 9gibi geldi akşam akşam sürmek istemedim yarın baya bir pedallıcam inşallah yarın yorumlarım
EDİT : bisikletn boyu baya yükselebiliyor uzun boylular için çok ideal
Aksesuar diyorsanız , kask , eldiven , suluk , suluk kafesi , ön arka far , isteğe göre km saati , zil-korna , kilit , sele altı çanta ve içerisine iç lastik , levye , pompa , yama kiti , alyen seti , zevke göre elcik alabilirsiniz
Ben sele ve barendli elcik, suluk + suluk kafesi tavsiye ederim, km sayacı eksikliğide kapatılabilir. Gerçekten hoş bir dizaynı var, orjinal seleside değiştirilebilir ileride. Carraro yazısı sanki camaro gibi okunuyor, tasarım güzel .
BİLGİLENDİRME : arkadaşlar bugun 30km civarı yol yaptım bisikletin rahatlığı ve konforu gerçekten harika. hiç yormadı diyebilirim ham olmama rağmen özellikle disk frenin tutuşu gerçekten harika ayrıca çok seri ve hızlı bir bisiklet kararsız kalan arkadaşlar bence hiç beklemesin gözü kapalı gitsin alsın
tekrar hayırlı olsun. iyi günlerde kullanmanı dilerim bu siteden ve donanımhaber forum sitesinden, carraro sportive 225 diye ararsan bisikletle ve aksesuarlarıyla ilgili fotolarımı ve yazdıklarımı görebilirsin. hoşçakal...