Scudo Sports

Carraro Race serisi

Scudo
Herkese teşekkür ederim. İzmirde bisiklet gercekten çok keyifli. @lercan2000 kadro ölçülerini bilmiyorum olması lazım internette, kadro kullanıcı yorumumu soruyorsan başarılı, kadro sert , boyası mat renkte, maşasının karbon olması daha iyi olurdu tabiki bozuk yolları cok hissediyorsun aluminyum maşada. @Yetkin bende tribanlarla ile arasında kalmıştım karbon maşa daha avantaj tabiki ama carraronun vites sistemi biraz daha kullanışlı geldi bana (2 x 9). Karşılaşırız umarım iyi pedallamalar herkese :)

@yusufgs3625 en kısa zamanda kilitli pedal,ayakkabı ve rahat forma işlerini halledicem sırada onlar var :)

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
@ılgazzz 9 kg olduğuna emin misiniz ? Ben hiç zannetmiyorum 9kg olduğunu. Tarttınız mı?

@Hasan Ç. Yaklaşık dedim servise götürdügüm bir bisikletçi 9 kg civarı bu demişti yani emin değilim ama oldukça hafif 4 kat indirip çıkartıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@ılgazzz Onlara kalsa herşeyi derler :)) 10 kg in altında olduğunu zannetmiyorum. Güle güle kullanın.

@Hasan Ç. Teşekkür ederim :) Ağırlık 9 değil 10 kg civarı diye düzeltiyim o zaman en kısa zamanda net ağırlığını tartıp paylasırım tekrar hatalı bilgi olmasın !!!

@ılgazzz
052 modeli carbon maşalı degil mi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Literary
hayırlı olsun çok güzel bi bisiklet bende bi kaç gündür bu modeli düşünüyorumda iki sorum olucak rengi sarı mı yoksa biraz yeşilimsi mi canlı görmediğim için karar veremiyorum bi de ne kadara aldınız acaba tesekkürler :)

Fotoğraf, begeni, inceleme paylaşacak başka kimse yok mu? Kismet olursa temmuzda alacağım, bisiklet hakkinda yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam Bunun yerine Kron RC 2000 veya Kron RC 3000 seçimi sizce nasıl olur ? Kron bana çok hoş geliyor ve incelemesinide hiç bulamadım. Üniversiteye gidip gelebileceğim yol bisikleti bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@nbacıshaquılle Peki Carraro cr-race 042 sora set ve fiyatı çok iyi fakat tipi hoşuma gitmiyor. Kron rc 2000 ise claris set ve kaynak izleri olmayan çok hoşuma giden model. Sizce claris ve sora arasında gözle görülür bir fark olur mu ?

@BahadirReis Bence de Kron daha şık hatta Mosso claris hepsinden şık. Sora ile Claris arasında elbet çok olmasa da fark var. Öncelikle tasarımlara baktığımızda bugünün soraı 3 yıl öncesinin 105 seti ile aynı görünümde. Claris de 3 sene öncenin tiagrası gibi. Sorada daha kaliteli ve kalın kollar var kablolar içten geçiyor ve siyah renk. Teknik olarak az da olsa daha hafif. Rublesi 9lu sistem clariste ise 8 li ruble var. Yani seçim sizin ha şunu da söyliyeyim o Kronu peşin alırsanız 1750 ye veriyorlar Mossoyu da aynı şekilde.

Geri