Scudo Sports

Carraro Race (Deniz Abimizin Yardımlarıyla :D)

Sizce Bisikletim Nasıl?

• Gayet Güzel.

• Gayet Güzel Ama Yükseltilmesi Lazım.

• Tı olmamış beğenmedim.

• Olmamış.Ama Yükseltilirse adam olabilir :)

• Ben Mtbden anlamam ama güzel gözüküyor :D

• Anketin cılkı çıktı dağılın beyler :D

• Toplam katılım
    69
@Doğu Biçer

Sağol Doğu abi çok daha iyileri senin benim bizlerin olsun :)

Bu arada Atagün abi yok daha iyileri senin olsun değil çok daha iyileri senin olsun olacaktı. :)

Scudo
Çok güzel bisikletiniz hayırlı olsun, ne demişler en güzel bisiklet senin olanıdır,(salladım :))
Ayrıca tekme atan çocukları görünce eve geldiğimde yeni pompa almak zorunda kalıyorum, :D

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Muhammed Emin Akkaya

Pek sallama sayılmaz aslında :) en güzel bisiklet bindiğin bisiklettir derler :)

Ama iyi bisikletin kötü yani Qr milleri oldu :) eskiden Qr yoktu ben çantada ıngiliz anahtarı taşıyordum :) senin pompayla aynı işi görüyordu :-D ve işin iyi tarafı kırılmıyordu da :)

Bizde elimizi kullanıyoruz artık :)

Iyi dileklerin için sağol çok daha iyileri senin olsun :)

@Pasa Gultas

Sorma abi :) koltukla akraba olduk yemin ediyorum :) oturamıyorum doğru dürüst :D

Hayırlı olsun arkadaşım.Keyifle binersin herzaman inşallah.Bol ve Zevkli pedallamalara devam et.Bu arada o tekme atan çocuklarıda çok takma.Ne anlarlarki bisikletten,spordan. :D

• Beğen
Iyi günlerde kullanın ... Tekme olayı içinde geçmiş olsun diyebiliyorum:)

@emre evgin

Sağol abi :) daha iyileri hepimizin olsun :) tekme atan cocuguda arkadaş yakalamış :) biraz fazla hırpalamış çocuğu ama haketti :)

@Kaan Kartalkaya

Sağol abi :) eğer arkadaş düşeydi geçecekti çocuklara birşeyler ama Allahtan arkadaş düşmedi:)

@Abdullah Çalı

Sağol abi :) o benimki zaten :) kadrolar
Aynı ölçülerine açılarına kadar arada iki fark var benimki siyah ve 2011

@Deniz Gökhan Tezcan

Asıl ben teşekkür ederim abi her türlü yorumun ve yardımın için.Zaten yükseltmek için param yok şuan :)

Bugün ilk talihsizliğimi yaşadım.
Dün ilk turumdan sonra bugün yağmurlu havaya dayanamayıp dağ bisikleti de çamurlu olur deyip attım kendimi yollara Uzun bir turdan sonra bisikletin hali ortadaydı :) sonra eve geldim kirli haline dayanamadım ve temizlemeye başladım tekerlekleri söktüm temizledim daha sonra tekerlekleri tekrar taktım arka teker sorun çıkarmadı ama ön lastik sıkıntı yaptı.tekerî döndürdüğüm zaman rotorun padlere sürtme yaptığını ve ses yaptığını gördüm lastiği tekrar söktüm rotoru temizleyip tekerî tekrar taktım ama bu sefer padler arası mesafenin daraldığını ve tekerin rotordan ötürü oturmadığını gördüm şimdi ne yapayım diye forumda araştırma yaşıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@Murat Irmak

Sağol abi :) Allah sana çok daha iyilerini nasip etsin :) senin sattığın 711 i kaçırdığıma üzülüyordum ama şimdi iyi ki olmamış diyorum :) harbiden her şerde bir hayır varmış :)

• Beğen
Tepkiler: murat ırmak
@Harun Sayı

Sağol patron :D çok daha iyileri senin olsun

@Yunus YILMAZ

Sağol Yunus abim.:) bizimkisi biraz kardeşlikten :) renkleri de aynı olacaktı ama olmadı olamadı ben o siyahın eşsiz cazibesine kapıldım yine :) inşallah kazasız belasız bineriz abi hepimiz bisikletlerimize teşekkür ederim ilgi ve alakan için :)

@Kaan Bayhan

Eyvallah :)
Ağırlık artışından korkmasam bende led yapacaktım ama gözüm kesmedi :)

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Bisikletiniz hayırlı olsun.Güzel bir seçim olmuş.Güle güle kullanın...

• Beğen
Geri