Scudo Sports

Carraro Race (Deniz Abimizin Yardımlarıyla :D)

Sizce Bisikletim Nasıl?

• Gayet Güzel.

• Gayet Güzel Ama Yükseltilmesi Lazım.

• Tı olmamış beğenmedim.

• Olmamış.Ama Yükseltilirse adam olabilir :)

• Ben Mtbden anlamam ama güzel gözüküyor :D

• Anketin cılkı çıktı dağılın beyler :D

• Toplam katılım
    69
@akifberkant

Sağol abi :)
Darısı hepimizin başına :D

Scudo
@sonEr´´

Ohh ohh maşallah :D
Sonunda bu yorumu benim bisikletime de yaptın ya :D
Ölsemde gam yemem artık :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geçen konuşmamızda bu kadar param var ben de bisiklet almayı düşünüyorum dediğinde bu kadar çabuk alacağını hiç tahmin etmemiştim.Forumda görünce de şaşırdım açıkçası, bir yandan da çok sevindim senin adına..

Ve bisiklete gelirsek; çok güzel bence.Çok beğendim ben.Carraro kadrolar tip olarak çok hoşuma gitmiştir her zaman.Sade ve şık.Komponent olarak da gayet iyi zaten.Eski Bianchi' den sonra hele.Ayrıca hidrolik fren sistemi de mtb olayını tamamlamış.Gelişimlere de açık bir bisiklet.Daha ne olsun kardeşim.
İyi günlerde kullanman dileğiyle keyifli pedallar :)

Selamlar ;)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Ali ERTURAN

Sağol kardeşim.Daha iyileri senin olsun inşallah.Aslına bakarsan uzun zamandır cebimde param kafamda da plan vardı.Yeni oluşmuyordu yani :)
Bende en sonunda okulu astım gittim aldım geldim bisikletimi :D alır almaz kısa da olsa bir turda yaptım :D
Zaten pek rahat duramayacağım.Yükseltmeler gelecek :D

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Gözün aydın Burak, yeni bisikletin çok hoş duruyor..

Kazasız,belasız güzel günlerde bolca pedallaman dileğiyle.. :)

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

Okulu astın demek iyiymiş ya :D Kısa da olsa test de yapmışsın.Değerlendirmeleri alabilir miyiz ?
Ayrıca yükseltme bu işin olmazsa olmazı tabii.Ama öğrenciysende işe ayrı bir renk geliyor bu işe bence :D
Ama şu haliyle ki Deore komponent zaten, bence uzun zaman idare edecek seviyede.Ama öncelik olarak da havalı bir maşa alınabilir.Epicon forever diyorum :D

• Beğen
@FarukDemir

Abi sağol. :)
Allah razı olsun.Çok daha iyileri senin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@Ali ERTURAN

Öğrencilik.
Dediğin gibi işe ayrı bir renk katıyor.Yemiyor içmiyorsun.Etten tırnaktan arttıryorsun.Gerekirse yemeğini evden götürüyorsun ama o bisikleti alıyorsun.Komponentleri bir şekilde yükseltiyorsun :D
Sırada yazımda da belirttiğim gibi ilk iş havalı bir maşa var kafamda.Belki rock shock tora olabilir.Ama belli de olmaz.Hafif birşeyler istiyorum.Yanına birde 90-100 verip sabit maşa alacağım.Turlar için.İnce tekerler,spd pedallar falan :)

Abi değerlendirme olarakta ne diyiebilirmki.Bizim köylü Ali dayıyı murat 131inden indirmiş mercedes s600L ye bindirmişsin işte öyle birşey. :)
Rahat.Ama 1.95 dişli lastikler haliyle yol için kalın ve biraz yorucu.Kalın lastiklerden ötürü peşin pedal çevireyim sonra bırakıp dinleneyim yapamıyorsun.Sürtünme fazla olduğu için haliyle peşin peşin çevirdiğin pedallar boşa gidiyor :D
Ama en fecisi ise o koltuk :D
25 km+Uluştan bizim ev 31 km falan.
Ama koltuk yüzünden şuan oturma bölgemin üzerine oturamıyorum :D

• Beğen
@diavolo

Sorma abi bugün mutluyum ya :D
Herşey geyik benim için :D

@M.Burak KARADAĞ

Hahaha aynen beni anlatmışsın ya.Para biriktireceğim diye neler çekiyorum.Bir de şu var tabii biriktirdiğim parayı bisikletten başka şeylere harcamama konusu.Orada da sıkıntılıyım.Askında pek para hesabı yapmak istemiyorum ama mecbur kalıyoruz yahu :D

Benzetmede çok iyi ya :D Murat 131 den Mercedese :D Anlaşılıyor ki baya rahatlamışsın sen.Ama o köylü Ali dayı Mercedese kıyamaz gibi geliyor bana :D
Dediğin gibi kalın lastik başa bela.Asfalt yolda sürmeye gelmiyor hiç.Hele bir de kondüsyonsuz olunca iyice mahvoluyorsun.Ben uzun zaman yol lastiği ve 2 ay aradan sonra arka lastiği kalın 2,10 luk lastik taktım mecburen bir kereliğine.Dediğin gibi pedalı bıraktığın an bisiklet yavaşlamaya başlıyor.En iyisi yol lastiği, tabii asfaltta kullanacaksan.Ve bence 1,50 ayarında bir lastik çok iyi olur..
Ay sele deme bana :D Şuan kullandığım sele o kadar rahatsız ki düşün ben bunun üzerinde 100 km geziyordum.Zaten zayıfım, yağ yok et yok.Ağrıyı sen düşün :D Ama bir süre sonra alışıyorsun onunla yaşamaya, katlanıyorsun herşeyine.Yapacak birşey yok :D

• Beğen
@Ali ERTURAN

Oğlum bayağı ortak noktalarımız var be :D
Baban ne iş yapıyor :D
Birde meslektaş çıksınlarda gül gül öleyim :D

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

Hahahah yok artık :D Babam tornacı benim.Medikal parça yapıyorlar.Ameliyat malzemesi vs.Ama yok farklıdır kesin.Senin baban ne iş yapıyor ?

• Beğen
Hayırlı olsun bisikletiniz. imkanınız varsa daha detaylı yakın fotolarda bekliyoruz :)

Bence güzel bir bisikletiniz var, iyi pedallamalar...

• Beğen
@Ali ERTURAN

Tı bu sefer tutmadı :-D babam hakim :) sen bana babamın işinden ötürü geldim ıstanbula deyince ben dedim kesin babası memurdur ama tutmadı :-D zaten bir de o çıkaydı akraba olduğumuzu düşünmeye başlayacaktım :-D

• Beğen
@Alper Yıldırım

Sağol abi ayrıntılı resimleri illaki atarım bugün yarın ;-)

Yorumun için sağol abi:-D

Abi birde şu resmi dili kaldırsak ortadan tam olacak :)

@Atagün Elma

Sağol Atagün abi sende daha iyisi var o yüzden yok daha iyileri senin olsun :-D

kazasız belasız kullanman dileğiyle burak maşallah.

Geri