Geçen konuşmamızda bu kadar param var ben de bisiklet almayı düşünüyorum dediğinde bu kadar çabuk alacağını hiç tahmin etmemiştim.Forumda görünce de şaşırdım açıkçası, bir yandan da çok sevindim senin adına..
Ve bisiklete gelirsek; çok güzel bence.Çok beğendim ben.Carraro kadrolar tip olarak çok hoşuma gitmiştir her zaman.Sade ve şık.Komponent olarak da gayet iyi zaten.Eski Bianchi' den sonra hele.Ayrıca hidrolik fren sistemi de mtb olayını tamamlamış.Gelişimlere de açık bir bisiklet.Daha ne olsun kardeşim.
İyi günlerde kullanman dileğiyle keyifli pedallar
Sağol kardeşim.Daha iyileri senin olsun inşallah.Aslına bakarsan uzun zamandır cebimde param kafamda da plan vardı.Yeni oluşmuyordu yani
Bende en sonunda okulu astım gittim aldım geldim bisikletimi alır almaz kısa da olsa bir turda yaptım
Zaten pek rahat duramayacağım.Yükseltmeler gelecek
Okulu astın demek iyiymiş ya Kısa da olsa test de yapmışsın.Değerlendirmeleri alabilir miyiz ?
Ayrıca yükseltme bu işin olmazsa olmazı tabii.Ama öğrenciysende işe ayrı bir renk geliyor bu işe bence
Ama şu haliyle ki Deore komponent zaten, bence uzun zaman idare edecek seviyede.Ama öncelik olarak da havalı bir maşa alınabilir.Epicon forever diyorum
Öğrencilik.
Dediğin gibi işe ayrı bir renk katıyor.Yemiyor içmiyorsun.Etten tırnaktan arttıryorsun.Gerekirse yemeğini evden götürüyorsun ama o bisikleti alıyorsun.Komponentleri bir şekilde yükseltiyorsun
Sırada yazımda da belirttiğim gibi ilk iş havalı bir maşa var kafamda.Belki rock shock tora olabilir.Ama belli de olmaz.Hafif birşeyler istiyorum.Yanına birde 90-100 verip sabit maşa alacağım.Turlar için.İnce tekerler,spd pedallar falan
Abi değerlendirme olarakta ne diyiebilirmki.Bizim köylü Ali dayıyı murat 131inden indirmiş mercedes s600L ye bindirmişsin işte öyle birşey.
Rahat.Ama 1.95 dişli lastikler haliyle yol için kalın ve biraz yorucu.Kalın lastiklerden ötürü peşin pedal çevireyim sonra bırakıp dinleneyim yapamıyorsun.Sürtünme fazla olduğu için haliyle peşin peşin çevirdiğin pedallar boşa gidiyor
Ama en fecisi ise o koltuk
25 km+Uluştan bizim ev 31 km falan.
Ama koltuk yüzünden şuan oturma bölgemin üzerine oturamıyorum
Hahaha aynen beni anlatmışsın ya.Para biriktireceğim diye neler çekiyorum.Bir de şu var tabii biriktirdiğim parayı bisikletten başka şeylere harcamama konusu.Orada da sıkıntılıyım.Askında pek para hesabı yapmak istemiyorum ama mecbur kalıyoruz yahu
Benzetmede çok iyi ya Murat 131 den Mercedese Anlaşılıyor ki baya rahatlamışsın sen.Ama o köylü Ali dayı Mercedese kıyamaz gibi geliyor bana
Dediğin gibi kalın lastik başa bela.Asfalt yolda sürmeye gelmiyor hiç.Hele bir de kondüsyonsuz olunca iyice mahvoluyorsun.Ben uzun zaman yol lastiği ve 2 ay aradan sonra arka lastiği kalın 2,10 luk lastik taktım mecburen bir kereliğine.Dediğin gibi pedalı bıraktığın an bisiklet yavaşlamaya başlıyor.En iyisi yol lastiği, tabii asfaltta kullanacaksan.Ve bence 1,50 ayarında bir lastik çok iyi olur..
Ay sele deme bana Şuan kullandığım sele o kadar rahatsız ki düşün ben bunun üzerinde 100 km geziyordum.Zaten zayıfım, yağ yok et yok.Ağrıyı sen düşün Ama bir süre sonra alışıyorsun onunla yaşamaya, katlanıyorsun herşeyine.Yapacak birşey yok
Tı bu sefer tutmadı :-D babam hakim sen bana babamın işinden ötürü geldim ıstanbula deyince ben dedim kesin babası memurdur ama tutmadı :-D zaten bir de o çıkaydı akraba olduğumuzu düşünmeye başlayacaktım :-D