M.Burak KARADAĞ
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.865
- Bisiklet
- Carraro
Evet arkadaşlar.Eski bisikletimi sattıktan sonra yaklaşık bir 1.5-2 ay geçtikten sonra bende bisikletime kavuştum.Uzun süreler kararsızlık yaşadım.Ve Deniz abimizin(Deniz Gökhan Tezcan)başını haddinden fazla ağrıttım.Ama sağolsun sabır abidesi bıkmadan usanmadan cevap verdi 
O bisiklet mi bu bisiklet mi derken,Bütçeme uygun eleye eleye ktm Ultra fun ve bugün okulun arka bahçesinden atlayıp
almaya gittiğim Carrarom vardı.Ama ktm yi almak nasip olmadı
Şimdi iyikide olmamış diyorum 
Şimdiki bisikletim 2011 model katalog dışı bir Carraro
Özellikleri ise;
Rst Omega gidondan kilitlemeli maşa,
Deore Fsa serisi vites/fren sistemi
Yine Fsa serisi sele borusu gidon takımı var.
Sele borusu san marco
Jant seti Carraro
Üzerinde de Maxxıs Tomahawk lastikler var.
Ama tabiki her bisikletçi arkadaş gibi benim de gözüm doymuyor ve öncelikle maşadan başlayıp (belki rock shock tora olabilir
) daha sonra da spdye geçip zamanla da diğer komponentlerimi vites-fren sistemi mi de değiştirmeyi düşünüyorum.
Uzun süredir bu kadar mutlu olmuyordum
Hatta 25 km de olsa kısa bir tura çıkabildim arkadaşımla beraber.Hatta benim kullandığım Carraronun 2009 modelini de o kullanıyor
Ama onun komponentler Acera.Oda yükseltecek
bende Allahın izniyle.
Gelin görün ki turumdan 2-3 resim ancak çekebildim.Oda turumuzun üzerinde dinlenmek için girdiğimiz parkta çektiğimiz resimlerdi.
Ankaralı arkadaşlarımız bilir Demetevler parkındaydık
Bir kokoreçin üzerine de oturup sakin sakin dinlenmek bayağı bir iyi geldi
Deniz abime tekrar tekrar teşekkür ediyorum
Usanmadan sıkılmadan kahrımı çekti sağolsun.Allah razı olsun her türlü sorumu cevapladı
Daha çok başını da ağrıtırım zaten bu gidişle
Bütün foruma saygılarımla.
Umarım daha iyileri en iyileri sizin olur bizim olur
Bu arada bölük pörçük yazıyorum ama yaşadığımız talihsizlikler de oldu.Bir grup lise 1-2 çağında insan kırması bir kaç vatandaş(hangi ülke kabul eder bilmiyorum vatandaşlığa ama) arkamdan gelen sevgili arkadaşım Muratın bisikletinin arka tekerine tekme attı.Arkadaşımız sendeledi,neredeyse düşüyordu.Tabi bizde o sinirle çocuğu dövüyorduk ama yaklaşık 6-7 kişilik bir grubun arasına karışınca bizde cesaret edemedik.Ama elbet ben o elemanı yakalarım bir şekilde.
Neyse amma konuştum.Sizi fotoğraflarla baş başa bırakayım.
İlk önce turumuzun resimleri.
Siyah olan benim Kırmızı olan sevgili arkadaşım Muratın 
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Ve işte bisikletimin fotoğrafları:
(link)
(link)
[URL=http
O bisiklet mi bu bisiklet mi derken,Bütçeme uygun eleye eleye ktm Ultra fun ve bugün okulun arka bahçesinden atlayıp
Şimdiki bisikletim 2011 model katalog dışı bir Carraro
Özellikleri ise;
Rst Omega gidondan kilitlemeli maşa,
Deore Fsa serisi vites/fren sistemi
Yine Fsa serisi sele borusu gidon takımı var.
Sele borusu san marco
Jant seti Carraro
Üzerinde de Maxxıs Tomahawk lastikler var.
Ama tabiki her bisikletçi arkadaş gibi benim de gözüm doymuyor ve öncelikle maşadan başlayıp (belki rock shock tora olabilir
Uzun süredir bu kadar mutlu olmuyordum
Hatta 25 km de olsa kısa bir tura çıkabildim arkadaşımla beraber.Hatta benim kullandığım Carraronun 2009 modelini de o kullanıyor
Gelin görün ki turumdan 2-3 resim ancak çekebildim.Oda turumuzun üzerinde dinlenmek için girdiğimiz parkta çektiğimiz resimlerdi.
Ankaralı arkadaşlarımız bilir Demetevler parkındaydık
Bir kokoreçin üzerine de oturup sakin sakin dinlenmek bayağı bir iyi geldi
Deniz abime tekrar tekrar teşekkür ediyorum
Usanmadan sıkılmadan kahrımı çekti sağolsun.Allah razı olsun her türlü sorumu cevapladı
Daha çok başını da ağrıtırım zaten bu gidişle
Bütün foruma saygılarımla.
Umarım daha iyileri en iyileri sizin olur bizim olur
Bu arada bölük pörçük yazıyorum ama yaşadığımız talihsizlikler de oldu.Bir grup lise 1-2 çağında insan kırması bir kaç vatandaş(hangi ülke kabul eder bilmiyorum vatandaşlığa ama) arkamdan gelen sevgili arkadaşım Muratın bisikletinin arka tekerine tekme attı.Arkadaşımız sendeledi,neredeyse düşüyordu.Tabi bizde o sinirle çocuğu dövüyorduk ama yaklaşık 6-7 kişilik bir grubun arasına karışınca bizde cesaret edemedik.Ama elbet ben o elemanı yakalarım bir şekilde.
Neyse amma konuştum.Sizi fotoğraflarla baş başa bırakayım.
İlk önce turumuzun resimleri.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)