Scudo Sports

Carraro Mavi Hk

guzuli

Üye
Tepki
147
İsim
Özgür Yılmaz
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba,

Uzun süredir aklımda olan ama, bütçem olmadığı için alamadığım Mavi' yi dün itibarıyla satın aldım. Bisikleti kolay bulamadım. İnternette 2 tane ilan vardı sıfır olarak. Zaten ikinci el ilan hiç denk gelmemişti. Silivri'de Mebikom Bisiklet var, onlarda bir tane kutulu 56 kadro buldum ve bir, iki günlük düşünmeden sonra almaya karar verdim. Doların durumu ortada ve her an herşeye zam gelme ihtimali var, daha da uçmadan almak istedim ve aldım.

Bazıları bu paraya neden bunu aldın, şunu alsaydın filan gibi bir çok söz söyledi. Benim diğer bisikletim de Carraro Manifesto. O da bir Aydan Çelik tasarımı. Mavi de aynı şekilde Aydan Çelik'in son tasarladığı bir bisiklet. neden bilmiyorum ama elim başka bir bisikleti almaya varmadı bir türlü. Çünkü ilk bisikleti almaya gittiğimde Manifesto'yu görünce resmen aşık olmuştum. Aydan Çelik'i de takip ederim, yaptığı işleri de çok beğenirim. Ama o an alamadım Manifesto'yu. 5-6 ay kadar dayandım ve elimdekini sattım ve gittim Manifesto aldım. Sonraki hedefim de Mavi'ydi zaten.

Teknik olarak bir çok şey söylenebilir, şurası böyle, burası böyle denilebilir ama, burada önemli olan bisiklet ile arandaki bağdır. Ben, hikayesi olan ama, anlattığında insanları etkileyebiliecek bir hikayesi olan ürünlerin ve markaları beğenirim. Manifesto da, Mavi de benim için farklı anlamlar içeriyor. Sadece bu ikisi değil, Aydan Bey'in diğer tasarımları da aynı şekilde kendi hikayelerini anlatıyor.

Uzun lafın kısası, bisiklet şu anda Silivri'den Bursa' ya yolculuk yapıyor. Bursa'dan da Antalya' ya yolculuk yapacak. Yarın sabah bende olacak ve kurulum için servise gideceğiz.

1652856763299.png
1652856810164.png

Scudo
Ağa orasına burasına yorum yapamam da bakınca huzur verdiği kesin,ben manzaralı yerleri izlemek için km'ler tırmanırken sizin manzaranız hep yanınızda olacak iyi pedallar!

Aynı kadro ile yol alıyorum. Duruşu ayrı gidişi Ayr güzel. Hayırlı olsun insaAllah

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.:):)

Bisiklet alma hikayeleri , kutu açılışı, kurulumu beni hep heyecanlandırmıştır. Kutu açılışı fotoğraflarını da bekleriz.
Kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.

Bence de çok güzel duruyor. Hayırlı olsun. Gerçek fotoğraflarını da bekliyoruz.

insanın baktıkça bakası geliyor. MaşaAllah diyin nazar değer valla ben ilk aldım 2 ay adam akıllı binemedim nazardan.

Boya ve o ufak detayları çok güzel gözüküyor. MaaşAllah maaşAllah

• Beğen
Tepkiler: guzuli
Detaylar mükemmel lakin maşa bağlantı kısmını umarım yanlış görmüşümdür. Bu kadar güzel bisiklet yapıp o detayı umarım atlamamışlardır. Maliyet ne oldu size acaba.
Ben karbon modeli ile karıştırmışım Alüminyum versiyonunu da çıkartmışlar.

Son düzenleme:
Detaylar mükemmel lakin maşa bağlantı kısmını umarım yanlış görmüşümdür. Bu kadar güzel bisiklet yapıp o detayı umarım atlamamışlardır. Maliyet ne oldu size acaba.

Evet ulaşılabilir bir versiyonunu çıkardılar. İlk çıkan modeli küçük bir araba parası vardır. 100 bin civarında bir para istiyorlardı.

16.000 TL ye mâl oldu bana.

Maşa bağlantı kısmında ne var acaba? Uzun baktım ama bulamadım.

Evet ulaşılabilir bir versiyonunu çıkardılar. İlk çıkan modeli küçük bir araba parası vardır. 100 bin civarında bir para istiyorlardı.

16.000 TL ye mâl oldu bana.
Üzerindeki komponentleri ve kendine has karakteri olan bir bisiklet için günümüz piyasasında güzel fiyat. Güle güle kullanın.

evet hocam bu gün bende 56 sını alıyorum tam 19,000 tl ye geldi bana

• Beğen
Tepkiler: guzuli ve amasseia
@erenguclluu Hayırlı uğurlu olsun. Ben satmak zorunda kaldım ne yazık ki 😞 Durumu düzelttip yine alacağım bir gün...

geçmiş olsun inşallah bir daha nasip olur. Beni finansal olarak çok zorlayacak bir bütçe çünkü öğrenciyim ve ilk yol bisikletim olacak. Ancak ileriki yıllarda dahil pek bulunmayacak üretimi fazla olmayacak bir bisiklet diye düşündüm ve aldım. O da çok garip bir olay sahibinden de geziyordum cararo mavi ilanı zaten mevcut, hepsiburada da fala da var ama hepsi 52 kadro. Sahibinden de baktığım ilanda da kadro boyunu 52 yazmışlar ama ben o an görmedim ve direk belirttikleri telefondan aradım belki görsem buda 52 kalmış deyip bakıp geçecektim, aradığımda bana bir 52 kadro birde dükkanda teşirde bulunan 56 kadro oluduğunu söylediler 56 yı duyduğum an farklı bir his geldi ve söylediği an tamam alıyorum dedim pazartesi karaman a otobüs ile yolculuğa çıkacak inşallah sağ sağlim elimize ulaşır ve kazasız belasız binmek nasip olur aslında alacak pek bir harçlığımda yok da işte zorlanacağız biraz. Nasip bu işler nasipp

• Beğen
Tepkiler: guzuli
Geri