Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

2 bisklet satıp, kredi çekip, Kifuka Fs Plus aldığıma sevinsem mi, haziranda 3170 dolar para verip aldığıma üzülsem mi bilemedim?
Üstünde carraro yazsa da bisikletimi seviyorum.
Aksesuarları ile proje bisikletim oldu resmen.
mutluysan problem yok :)

• Beğen
Tepkiler: kaganarda
Scudo
Sadece Carraro icin degil, diger firmalar icinde gecerli %35 zam gelmesi demek o urunun satilmamasi demektir. Şu an nakit akışı yok. Araclarda durumu goruyorsunuz, konutta da ayni sekilde, hatta calistigim Sanayide bile firmalar parasini koruma derdinde, Merkez Bankasi faiz oranı %40 olmuş, para toplamaya calisiyor bankalar, kasalar boş. Hatta yeni gelecek olan fiziki altın toplama sistemi bile var. Anlasmali kuyumcularda test edilip tartilarak alinacak, hesap olarak size acilacak, karsiliginda hemen hediye para verilecek, tesvik icin.

Boyle bir ortamda zaten pahalı olan Carraro markası daha da zam yaparda urun satamaz. Türkiyede bisiklete ilgi biraz arttı, markalar, komponentler, aksesuar ve kiyafetler talep goruyorlar. Bunu goren uyanik uretici yada distribitör Enflasyon oraninin uzerinde zam yapiyor. Birkac yil onceki fiyatlari arastiriyorum, yani simdiki fiyatlarin krizle, enflasyonla falan ilgisi yok bisiklet sektorunde.

Bisikleti ve ekipmanlarida lux sinifina sokmaya calisirlarsa parasi olan birkac kesim hobici harici satamayacaklar. Dünyanın en ucuz ve en saglikli ulasim aracina yapilan muamele iyi yonde gitmiyor yani.

Daha oncede kendi gorusumu yazdim, bisiklet alirken ucuz, kullanirken masrafsiz ve cebinizdeki bozuk paralar ile yuruyebilen bir alet degil ise malesef konu farkli yerlere gidiyor demektir.

2 bisklet satıp, kredi çekip, Kifuka Fs Plus aldığıma sevinsem mi, haziranda 3170 dolar para verip aldığıma üzülsem mi bilemedim?
Üstünde carraro yazsa da bisikletimi seviyorum.
Aksesuarları ile proje bisikletim oldu resmen.
Çokta güzel vallahi hiç pişman olmayın ne alırsan kar bu zamanda,carraro yazsada demişsiniz ama bunun cube yazanı 250bin lira :komik:

• Beğen
Çokta güzel vallahi hiç pişman olmayın ne alırsan kar bu zamanda,carraro yazsada demişsiniz ama bunun cube yazanı 250bin lira :komik:
Cube markasına hatta türkiyedeki 2.eline çok baktım, fiyatları fazla, bosch-shimano motor farkı var, hangisi iyidir bilmiyorum fakat diğer donanımlar aynı sayılır, 75.000'e sıfır full süspansiyon e-mtb sahibi oldum haziranda. Bu akşam 21-22 saatlerinde lodosa karşı sürdüm, kullanması çok zevkli. Carraro'nun güncel sitesine göre sanırım 2 yeni kifuka daha gelecek, di2 versiyonlu 85 nm torklu motorlu.

Dosyalar

• 20230918_161154.jpg
    20230918_161154.jpg
    109,8 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Selamün aleyküm arkadaşlar bir konu hakkında yardımcı olur musunuz lütfen. Yeni almış olduğum carraro sportive 328 modelin arka vites Bi yamukluk var gibi geldi. Fotoğraflarını çektim sizden ricam Bi yardımcı olur musunuz düzgün mü yamuk mu diye vs...

Dosyalar

• 20231126_125403.jpg
    20231126_125403.jpg
    150,3 KB · Okunma: 33
  • 20231126_125417.jpg
    20231126_125417.jpg
    91,7 KB · Okunma: 31
  • 20231126_125438.jpg
    20231126_125438.jpg
    110,9 KB · Okunma: 29
Selamün aleyküm arkadaşlar bir konu hakkında yardımcı olur musunuz lütfen. Yeni almış olduğum carraro sportive 328 modelin arka vites Bi yamukluk var gibi geldi. Fotoğraflarını çektim sizden ricam Bi yardımcı olur musunuz düzgün mü yamuk mu diye vs...

Fotoğrafı arka bacağın tam arkasından çekmedikçe yanıltıcı olabilir ama ilk resimde kulak içe doğru, tüm attırıcı dışa doğru eğilmiş gibi duruyor. Diş kaptırarak takılıp attırıcı fazla yamuk durunca düzeltmek için kulak içe doğru yamutulmuş gibi.

• Beğen
Tepkiler: Bay Egoist
1701168513333.png

Fiyatlar sarı siteye yansımaya başlamış.

Bu da dursun lazım olur 10/07/23

Dosyalar

• Carraro-2023-Perakende-Fiyat3.pdf
    1,3 MB · Okunma: 29
Teşekkür ederim hocam yeni kurulumu yapılmıştı verdim servise.

Carraronun sitesinde fiyatlar gözükmüyor ama bayilerde fiyatlar güncellenmeye başladı. Yüzde 15 lik bir artış gözüküyor. Bu tabi yılbaşı öncesi zam. Yılbaşından sonra tekrar güncellenir tahminimce. Totalde yeni yılda yüzde 40 ı bulacağını söylüyorlardı Gravel 8.0 ı aldığımda.

1701241466529.png

Di2'yi Competizione'ye uygun görmüşler.
Özel bir seri olduğu için bayilere dağıtılmayap siparişle satılacaksa seçenekli yapabilirlerdi aslında.
Sizde bu şekilde satılacağı ile ilgili bir bilgimi var yoksa yalnızca tahminmi? Bu model ile ilgileniyorum açıkcası ve bayilere gelmesini bekliyorum gidip bakmak için.

Sizde bu şekilde satılacağı ile ilgili bir bilgimi var yoksa yalnızca tahminmi? Bu model ile ilgileniyorum açıkcası ve bayilere gelmesini bekliyorum gidip bakmak için.

Numaralı 100 model satılacak, bu kendi verdikleri bilgi. Satış şekli tahmin. Bayilere dağıtılsa belli başlı numaralar için kargaşa yaşanır. 00, 01, 11, 22 .. 99 numaralara ya da plakalara uygun numaralara özel talep olur, bulmak için bayi bayi gezmek ya da ücra şehirlerden almak gerekebilir. Zaten sayı az, önemli bayilere bile birer tane belki düşer. Karaborsası bile olabilir. Birkaç büyük şehirdeki birkaç bayiye verilse diğer bayi ve şehirlere haksızlık. Her türlü şehir şehir gezer bisikletler. O nedenle gerek internetten, gerek bayilerden siparişle satılır diye düşünüyorum.

• Beğen
Numaralı 100 model satılacak, bu kendi verdikleri bilgi. Satış şekli tahmin. Bayilere dağıtılsa belli başlı numaralar için kargaşa yaşanır. 00, 01, 11, 22 .. 99 numaralara ya da plakalara uygun numaralara özel talep olur, bulmak için bayi bayi gezmek ya da ücra şehirlerden almak gerekebilir. Zaten sayı az, önemli bayilere bile birer tane belki düşer. Karaborsası bile olabilir. Birkaç büyük şehirdeki birkaç bayiye verilse diğer bayi ve şehirlere haksızlık. Her türlü şehir şehir gezer bisikletler. O nedenle gerek internetten, gerek bayilerden siparişle satılır diye düşünüyorum.
Competizione modeli elektrikli yol bisikleti, sizin 100 adet satılacak dediğiniz başka bir model bildiğim kadarıyla. Teşekkürler

Competizione modeli elektrikli yol bisikleti, sizin 100 adet satılacak dediğiniz başka bir model bildiğim kadarıyla. Teşekkürler

Sorunuz "satılma şekli" ile ilgili olunca, benim satılma şekli ile ilgili yorum yaptığım ürün şuradan başlayarak "Titanio" ile ilgili olduğundan ona göre cevap verdim: Carraro Kullanıcıları Kulübü
Alıntıladığınız mesaj şuna cevaptı ve orada Titanio'nun Di2'li olma isteğinden bahsediliyordu: Carraro Kullanıcıları Kulübü
Ben de alıntıladığınız mesajda Di2'yi Titanio'ya değil, Competizione'ye uygun gördüklerini yazıp altında Titanio'nun satış şekline dair yorum yazmıştım.
Yani Di2'li olan Competizione, 100 tane satılacak olan titanyum kadrolu Titanio.

Titanio 105 di2 olmasını beklerdim.
Ayrıca, şunu neden yapmıyorlar anlamış değilim. Bisikletimi ben tasarlayayım. Birçok hazır sistem satan bilişim firması gibi parça ekle çıkar sistemi yapılabilir bence. Ürünler standart geliyor ve yine masraf çıkabiliyor. Örnek fire3.2 de 42 cm gidon ile geliyor ama ben 40 cm kullanıyorum yeniden bir masrafa girmem gerekti. Jant lastik osu bunu derken aldıktan sonra yine uğraşmak bazı parçaların sökülmesi gerekebiliyor.
Carraro bunu yaparsa(bunun için stok ve emek çok önemli biliyorum) satışlarında artış ve kazanç artışı olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Titanio fiyat olarak cok mantikli olmamis. Ustundeki komponentler cok alt grup. Soulrider yaptirip bu komponentleri alip taksak daha uyguna gelir.

Ayrıca, şunu neden yapmıyorlar anlamış değilim. Bisikletimi ben tasarlayayım. Birçok hazır sistem satan bilişim firması gibi parça ekle çıkar sistemi yapılabilir bence. Ürünler standart geliyor ve yine masraf çıkabiliyor. Örnek fire3.2 de 42 cm gidon ile geliyor ama ben 40 cm kullanıyorum yeniden bir masrafa girmem gerekti. Jant lastik osu bunu derken aldıktan sonra yine uğraşmak bazı parçaların sökülmesi gerekebiliyor.
Carraro bunu yaparsa(bunun için stok ve emek çok önemli biliyorum) satışlarında artış ve kazanç artışı olacağını düşünüyorum.
haklısın abi mesela krank kolunun uzunluğu da çoğu bisiklette seçilemiyor.50 kadroda 170mm , 52 de 172.5mm 54 de 175mm veriyorlar. Halbuki adamın fitine uygun olan 50 kadroda 172.5 olabilir. Bunlar dediğin gibi hep sonradan masraf. Ama bir de şöyle bir gerçek var üretici ve satıcılar için ; adamlar türkiye pazarındalar. Kaç kişi bisiklete biniyor ? Kaç kişi bunu sürdürüyor ve kim aldığı bisiklette parça değişikliğine giderek masraf ediyor ? Eminim bunların sayısı artsaydı bu tarz opsiyonlar da olacaktı bisiklet alırken.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Bu beş para etmez firma sattığı ürüne doğru düzgün destek veriyor mu ki onu yapsın

Bu beş para etmez firma sattığı ürüne doğru düzgün destek veriyor mu ki onu yapsın

Evet o konuda bende sorun yaşıyorum. Bir e bir muhatap olamıyoruz da araya servis i sokmamı istiyorlar her defasında. Neden ki anlamış değilim

Geri