Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Evet o konuda bende sorun yaşıyorum. Bir e bir muhatap olamıyoruz da araya servis i sokmamı istiyorlar her defasında. Neden ki anlamış değilim
Hocam bir bisikletci abim bu accell bisikleti amerikalılar aldı dedi ondan öncede böyleydi ama bu kadar kötü değildi demişti.Türkiyeyi pek önemsemiyorlar anladığım kadarıyla. Carraro fire 1.2 mevcut borcunu bitireyim kadroyu değiştireceğim sanırım.
Hocam Türkiye'de herşey kullanıcı hatasıdır. Saygılar =)
Hocam bedava yapsınlar demiyorum ki ücreti mukabilinde bile yardımcı olmuyorlar ki

Scudo
Hocam bir bisikletci abim bu accell bisikleti amerikalılar aldı dedi ondan öncede böyleydi ama bu kadar kötü değildi demişti.Türkiyeyi pek önemsemiyorlar anladığım kadarıyla. Carraro fire 1.2 mevcut borcunu bitireyim kadroyu değiştireceğim sanırım.

Hocam bedava yapsınlar demiyorum ki ücreti mukabilinde bile yardımcı olmuyorlar ki

Hocam şöyle bir durum var. Fire 3.2 uci kullanıyorum. Benim bisiklette sele borusu kelepçesi çıkmadı. Bende mail attım, yok servisimiz ürün isteyebilir. Öyle böyle diyip konuyu uzatıyorlar. Tamam kardeşim servis ile iletişim kuruyorum abi sen bize söyle biz hallederiz neden onlara yazıyorsun diyorlar. Yok bir de ücretli vereceklermiş. Olması gereken parçayı neden ücreti ile bana gönderiyorlar anlamış değilim.
1703740378953.jpeg1703740386167.jpeg

Hocam şöyle bir durum var. Fire 3.2 uci kullanıyorum. Benim bisiklette sele borusu kelepçesi çıkmadı. Bende mail attım, yok servisimiz ürün isteyebilir. Öyle böyle diyip konuyu uzatıyorlar. Tamam kardeşim servis ile iletişim kuruyorum abi sen bize söyle biz hallederiz neden onlara yazıyorsun diyorlar. Yok bir de ücretli vereceklermiş. Olması gereken parçayı neden ücreti ile bana gönderiyorlar anlamış değilim.
313093 dosyayı görüntüle313094 dosyayı görüntüle
Rezalet ya inan bende yıldım ilk fırsatta kadroyu değiştireceğim

• Üzgün
Tepkiler: Clal
Rezalet ya inan bende yıldım ilk fırsatta kadroyu değiştireceğim
Bazı eksiklikler var, kullanıma engel değil ama neden olsun ki? +3000 k $ bisiklet alıyorsun bunlar olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Video çekip atacağım.

• Beğen
Bende 3.2 Fire eski sarı antrasit olanı var, aldığımdan beri arka frende sıkıntı vardı, sürekli ses geliyordu. 4kez 5kez 6kez baktık olmadı bisikleti aldığım bayi sağ olsun gönderdi kaliperi, kaliperin yenisini göndermişler taktık artık ses gelmiyor. Sorunun çözülmesi çok iyi tabi (Satış Yapan bayi sayesinde) ama üst düzey hatta markanın en üst düzey bisikletinde böyle hatalar yapması eksik göndermesi falan insanı yoruyor üzüyor. Carraro da birşeyler oluyor da hadi hayırlısı...

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Yapmayın gözünüzü seveyim. Kaynak problemleri, uyumsuz set kullanılması sonucu Mossodan ağzım yanıp, 3bin küsür dalıra kifuka fs plus aldım haziranda. Korktum şimdi. Dün gece kabusum olup rüyama bile girdi.:koptum:
Elektrikli bisiklet satıcısı olarak Bursa'da Bayi Listesinde gözükenler Servis Listesinde yok. Kim servis hizmeti verecek Bursa'da belli değil. Carraro'yu ya arayıp soracağım yada eposta atacağım, ama telefonu açan olur mu, epostaya cevap yazan olur mu?

• Beğen
Yapmayın gözünüzü seveyim. Kaynak problemleri, uyumsuz set kullanılması sonucu Mossodan ağzım yanıp, 3bin küsür dalıra kifuka fs plus aldım haziranda. Korktum şimdi. Dün gece kabusum olup rüyama bile girdi.:koptum:
Elektrikli bisiklet satıcısı olarak Bursa'da Bayi Listesinde gözükenler Servis Listesinde yok. Kim servis hizmeti verecek Bursa'da belli değil. Carraro'yu ya arayıp soracağım yada eposta atacağım, ama telefonu açan olur mu, epostaya cevap yazan olur mu?

Dr bisiklet e gidin.

• Beğen
Tepkiler: kaganarda
Bu sorunuza yanıt vereyim ararsanız açarlar ancak problemle ilgilenmezler,mail vs unutun direk.

• Beğen
Arkadaslar niye bukadar isyan ediyorsunuz. Ithal firmalar ayni komponentlerde nerdeyse 2 kati fiyati. Ne bekliyorsunuzki. Carraro salcano vs yerli firmalardan bisiklet biniyorsaniz servisi unutun. Sorunlarinizi aldiginiz bayiler ile çözerseniz çözersiniz yoksa çok zor. Bende carraro fire 3.3 uci kullaniyorum kadro performans vs gayet iyi bir bisiklet ama bisikleti yaglamadan monte etmisler. Şaka gibi bir olay. İlk sürüsümde heryeri cirtliyordu bisikletin :) kendim komple yagladim heryerini tekrardan.

• Beğen
Arkadaslar niye bukadar isyan ediyorsunuz. Ithal firmalar ayni komponentlerde nerdeyse 2 kati fiyati. Ne bekliyorsunuzki. Carraro salcano vs yerli firmalardan bisiklet biniyorsaniz servisi unutun. Sorunlarinizi aldiginiz bayiler ile çözerseniz çözersiniz yoksa çok zor. Bende carraro fire 3.3 uci kullaniyorum kadro performans vs gayet iyi bir bisiklet ama bisikleti yaglamadan monte etmisler. Şaka gibi bir olay. İlk sürüsümde heryeri cirtliyordu bisikletin :) kendim komple yagladim heryerini tekrardan.

demek istediğim bu. Benim de kadrodan yana hiç sorunum yok. Ama montaj da problemler var. Sizde yağlama olmamış. Bende farklı problemler. Ben firmayı kötülemiyorum. Üretim bandında işlerin özenilmesi taraftarıyım.
Bu arada di2 geçmek istiyorum tavsiye eder misin :)

Satın aldığım bayi tarafından maşa ve orta süpansiyon hava basınçları kontrol edilmeden bisikletimi teslim almışım. Sıktığı würth zincir yağı heryer bulaşmıştı, bal mumu gibi zinciri kasıp çıtırtı yaptırıyordu. Bu bayi yada servislik yapanların işini düzgün yaptığına inanmıyorum.
Hobi olarak akşamları bisiklet dükkanı işleten 3.kademe bisiklet antrenörü arkadaşıma 1 ay sonra gidince ondan öğrendim. Rock shox amortisör pompası almamı tavsiye etti, basıncını tamamladı, ben de satın aldım artık. Bayinin sıktığı zincir yağını da temizleyince sorun kalmadı. Servis bayi vs pek ümidim yok malesef. Garantinin bile işe yarayacağına inanmıyorum. O zaman neden 6 ayda 1 bakıma götüreyim.

hem mosso hem carraro bayi ve servisi olan bir yerden mossonun gravelini 2022 de alınca, vitesleri ayarsız teslim ettiler, ayar için götürdüğümde vidalarını sonuna kadar boşlayıp teslim ettiler, onun bile farkında değiller, kendim youtube videoları ile hallettim, önce 6 aylık servis ücretine 400 demişti, 1 sonra 500 oldu, 6 ay dolmadan 600 oldu, servise götürmeden sattım bisikleti.

İki katı fiyat istiyor da en azından karşında bir muhatap bulursun benim aldığım sıra taksit seçeneği cazip değil o yüzden alamadım.
Bende 3.2 Fire eski sarı antrasit olanı var, aldığımdan beri arka frende sıkıntı vardı, sürekli ses geliyordu. 4kez 5kez 6kez baktık olmadı bisikleti aldığım bayi sağ olsun gönderdi kaliperi, kaliperin yenisini göndermişler taktık artık ses gelmiyor. Sorunun çözülmesi çok iyi tabi (Satış Yapan bayi sayesinde) ama üst düzey hatta markanın en üst düzey bisikletinde böyle hatalar yapması eksik göndermesi falan insanı yoruyor üzüyor. Carraro da birşeyler oluyor da hadi hayırlısı...
Fabrikaya iyi gönderebilmişsiniz. Hocam ben parasıyla göndereyim ücreti mukabilinde yapın diyorum ille de servise götür diyorlar. Yaşadığım şehirde iki tane servisi var birisi mahalle bisikletçisi diğeri ise biraz daha iyi. Burada yapılabilecek bir işlem değil diyorum ama nafile ya. Yedek parça istiyorsun bayi aracılığı ile istiyoruz bayiye yok çekiyorlar ben arıyorum bana tamam tekrar iletişime geçsinler bizimle gönderelim diyorlar nasıl bir iştir bu anlamadım ben.

Son düzenleme:
Sportive 327 modelinin fiyatı 16.700TL olarak güncellenmiş. 🤯

İki katı fiyat istiyor da en azından karşında bir muhatap bulursun benim aldığım sıra taksit seçeneği cazip değil o yüzden alamadım.

Fabrikaya iyi gönderebilmişsiniz. Hocam ben parasıyla göndereyim ücreti mukabilinde yapın diyorum ille de servise götür diyorlar. Yaşadığım şehirde iki tane servisi var birisi mahalle bisikletçisi diğeri ise biraz daha iyi. Burada yapılabilecek bir işlem değil diyorum ama nafile ya. Yedek parça istiyorsun bayi aracılığı ile istiyoruz bayiye yok çekiyorlar ben arıyorum bana tamam tekrar iletişime geçsinler bizimle gönderelim diyorlar nasıl bir iştir bu anlamadım ben.

Anladığım kadarıyla firmalar bayilerin ümüğünü sıkıyor, bunu da garanti işlerinde araya bayiyi koyup onlara da bir akar sağlayarak telafi etmek istiyor olabilir.

Benim carraro'nun da kadrodaki çizgilerde falan boya simetrik değil, bazı yerlerde boya tozu gibi lekeler var. Garanti kapsamında gönderelim yeniden boyasınlar, denesek mi diye düşündüm, sonra yapmak istemedim, tüm komponenti sök tak, yıpranacak diye.

Ne kadar ekmek o kadar köfte diye üstüne düşmedim, ama aynı fabrikadan yurtdışına giden ürün gıcır gıcır, iç piyasaya verdikleri yamuk yumuksa işte oradaki sorunu da insanlar sorguluyor, sorgulayanı destekliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Clal ve RmzBurak
Benim carraro'nun da kadrodaki çizgilde falan boya simetrik değil, bazı yerlerde boya tozu gibi lekeler var.

Ne kadar ekmek o kadar köfte diye üstüne düşmedim, ama aynı fabrikadan yurtdışına giden ürün gıcır gıcır, iç piyasaya verdikleri yamuk yumuksa işte oradaki sorunu da insanlar sorguluyor, sorgulayanı destekliyorum.

Gördüğüm kadarıyla firmalar bayilerin ümüğünü sıkıyor, bunu da garanti işlerinde araya bayiyi koyup onlara da bir akar sağla

Anladığım kadarıyla firmalar bayilerin ümüğünü sıkıyor, bunu da garanti işlerinde araya bayiyi koyup onlara da bir akar sağlayarak telafi etmek istiyor olabişir

Benim carraro'nun da kadrodaki çizgilerde falan boya simetrik değil, bazı yerlerde boya tozu gibi lekeler var. Garanti kapsamında gönderelim yeniden boyasın göndersinleaydiye denesek mi diye düşündüm, sonra yapmak istemedim, tüm komponenti sök tak, yıpranacak diye.

Hangi model ?

6 aylık bakım 1000 TL.
2 yılda 4 bakım.
Enflasyon kur farkı vs derken kaça mal olur?!
Serviste araç bakımı gibi !

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
6 aylık bakım 1000 TL.
2 yılda 4 bakım.
Enflasyon kur farkı vs derken kaça mal olur?!
Serviste araç bakımı gibi !

Kesinlikle çok fazla. Ve bakım yaptırmadın zaman garanti dışı kalıyor. Böyle saçmalık var.

• Beğen
Geri