Benim carraro'nun da kadrodaki çizgilde falan boya simetrik değil, bazı yerlerde boya tozu gibi lekeler var.
Ne kadar ekmek o kadar köfte diye üstüne düşmedim, ama aynı fabrikadan yurtdışına giden ürün gıcır gıcır, iç piyasaya verdikleri yamuk yumuksa işte oradaki sorunu da insanlar sorguluyor, sorgulayanı destekliyorum.
Gördüğüm kadarıyla firmalar bayilerin ümüğünü sıkıyor, bunu da garanti işlerinde araya bayiyi koyup onlara da bir akar sağla
Anladığım kadarıyla firmalar bayilerin ümüğünü sıkıyor, bunu da garanti işlerinde araya bayiyi koyup onlara da bir akar sağlayarak telafi etmek istiyor olabişir
Benim carraro'nun da kadrodaki çizgilerde falan boya simetrik değil, bazı yerlerde boya tozu gibi lekeler var. Garanti kapsamında gönderelim yeniden boyasın göndersinleaydiye denesek mi diye düşündüm, sonra yapmak istemedim, tüm komponenti sök tak, yıpranacak diye.
Ne kadar ekmek o kadar köfte diye üstüne düşmedim, ama aynı fabrikadan yurtdışına giden ürün gıcır gıcır, iç piyasaya verdikleri yamuk yumuksa işte oradaki sorunu da insanlar sorguluyor, sorgulayanı destekliyorum.