Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

2.el bir üst modelini araştırmanızı tavsiye ederim. İleride set değiştirmek daha pahalıya gelebilir size. Grx giriş seviyesi alsanız bile , en az bisikletin bir üst modeliyle olan fiyat farkı çıkacaktır cebinizden. Uyumluluk konusu hakkında yorum yapamayacağım , ama Claris r2000 8'li sistem olduğu için çoğu parça uyum sağlamayacaktır ve kökten bir değişim gerekebilir. Bu da maliyeti iyice arttıracaktır.
Katılıyorum Zaten g2 g4 ü özel yapan grx grup seti gerçekten çok yüksek fiyatları var.

• Beğen
Tepkiler: ShaManicTea
Scudo
Arkadaşlar selamlar
Race 042 Aero kullanan var mı acaba, olumlu olumsuz görüşleriniz faydalı olacak benim için.
Hocam 1,5 aydır kullanıyorum yaklaşık 750km civarı kullanma şansım oldu malum yasaklardan sık binemiyoruz. çok memnunum daha önce yol bisikleti geçmişi olan biri olarak söyleyebilirim

Merhaba arkadaşlar carraro 28" SPORTIVE 321 21-Vites V Fren bisiklet almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor ancak ama sizlere şunu sormak istiyorum çok bir bilgim bisiklet hakkında , bisiklete istediğimiz direksiyon takılabiliyormuz
Bu almak istediğim bisiklet

carraro 321.JPG
Bu bisiklete bu 2 direksiyonda takılabilirmi ve birde sele felan takabilirmiyim ?
IMG_3897.jpg
IMG_2466.jpg
Hemen üstteki direksiyonda vites nereye takıyorlar göremedim bir türlü :)

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
drop bar takarsanız fren sistemini de değiştirmeniz gerekli.
ikisinin de olmaması için bir sebep olduğunu sanmıyorum.

@KrtgSltr merhaba ben de oğlum için Carraro f770 aldım.gecen yıl. Hali hazırda kendim de kullanıyorum. Vites oranları rampa tırmanan lar için oldukça uygun. 11/36 +9 lu rublesi ve 22.30.40 ayna kol.

• Beğen
Tepkiler: KrtgSltr
Merhaba arkadaşlar carraro 28" SPORTIVE 321 21-Vites V Fren bisiklet almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor ancak ama sizlere şunu sormak istiyorum çok bir bilgim bisiklet hakkında , bisiklete istediğimiz direksiyon takılabiliyormuz
Bu almak istediğim bisiklet

253290 dosyayı görüntüle
Bu bisiklete bu 2 direksiyonda takılabilirmi ve birde sele felan takabilirmiyim ?
253291 dosyayı görüntüle
253292 dosyayı görüntüle
Hemen üstteki direksiyonda vites nereye takıyorlar göremedim bir türlü :)
Bisiklete her türlü parça takılır ama verimli olmayabilir. Bu bisiklete ilk fotoğraftaki gidondan takılabilir, ancak ikinci fotoğraftaki dropbar denilen gidondan takmak anlamsız olur.
Dropbar ve düz gidon kalınlıkları farklıdır, o nedenle fren ve vitesler ayarlanabilir kelepçeli çok özel modeller olmadıkça dropbara geçmez. Dolayısıyla yeni vites ve fren kollarına ihtiyacınız olur. O alacağınız yeni vites ve fren kolları da bisikletin üzerindeki fren ve vites aktarıcılara uymaz (çekiş oranları farklı), onları da değiştirmeniz gerekir. Yani vites ve fren sistemini tümüyle değiştirmek gerekiyor. Bu kadar masrafa yeni bisiklet bile alırsınız.
Sonunda ortaya çıkan bisiklet de büyük ihtimalle hilkat garibesi gibi olur. Zira yol bisikleti açıları ve oturuş şekli de şehir bisikletinden farklıdır. Önce seleyle başlayıp lastikler, vs başka şeyleri de değiştirmeye başlarsınız. Bisiklet paranızı ve enerjinizi emer, ama bir türlü içinize sinmez. En sonunda satıp yol bisikleti almak istersiniz, ama o kadar değiştirilmiş bisikleti satmak da zor olur.
En iyisi hiç bu tip işlere girişmeden ne için bisiklet kullanacaksanız baştan o bisikleti almak.

Arkadaşlar 2. el Carraro G2 arıyorum

Carraro race 052 arıyorum 2019 kadrosuna sahip. Kadro boyu 50 olması gerekli.

• Beğen
Tepkiler: SportMeister
Evet o satıcıyla aktif olarak konuşuyoruz ancak 55 kadro bana büyük gelir gibi. Boyum 177, bacak 78
52 daha iyi olabilir bacak boyunuzunda 78 olmasi sebebiyle. Daha once de yazdigim gibi deneyin, hatta imkaniniz varsa bikefit yaptirin. Belki Bisan larin ölçüleri daha uygun da gelebilir.

Arkadaşlar selamlar,
Carraro marka dağ bisikletleri şu ara radarımda. Diğer markalara göre bir miktar tuzlu görünüyor fiyatlar. Sizler bisikletinizden memnun musunuz ? Servis ağı nasıl ? (3500 tl'den yüksek vermek istemiyorum bisiklete)

Arkadaşlar selamlar,
Carraro marka dağ bisikletleri şu ara radarımda. Diğer markalara göre bir miktar tuzlu görünüyor fiyatlar. Sizler bisikletinizden memnun musunuz ? Servis ağı nasıl ? (3500 tl'den yüksek vermek istemiyorum bisiklete)

Merhabalar hocam.
2020 yazında oğlum için 750 eşim için de 650 modelini aldım. Yaklaşık 4-5 ay aktif kullandılar. Oldukça memnunuz. Evet fiyat olarak aynı segmentteki bisikletlere nazaran biraz pahalılar. Ama kalite olarak fiyatını hak ediyor diyebilirim. Her ikisi de hidrolik disk olarak tercih etmemin sebebi frenleme esnasında güven vermeleri. Eşim ve oğlum bu konuda oldukça memnunlar. Servis konusu ise bulunduğunuz ile göre değişebilir. Bulunduğum ilde servisi hizmet konusunda maalesef çok tatminkar değil. Öncelikle ilk bakımını ve garanti başlangıcını servise yaptırdım. Daha sonra ise daha iyi bir usta bulup rutin işlemleri yaptırıyorum. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Saygılar.

• Muhteşem
Tepkiler: Cotyoran52
Merhabalar hocam.
2020 yazında oğlum için 750 eşim için de 650 modelini aldım. Yaklaşık 4-5 ay aktif kullandılar. Oldukça memnunuz. Evet fiyat olarak aynı segmentteki bisikletlere nazaran biraz pahalılar. Ama kalite olarak fiyatını hak ediyor diyebilirim. Her ikisi de hidrolik disk olarak tercih etmemin sebebi frenleme esnasında güven vermeleri. Eşim ve oğlum bu konuda oldukça memnunlar. Servis konusu ise bulunduğunuz ile göre değişebilir. Bulunduğum ilde servisi hizmet konusunda maalesef çok tatminkar değil. Öncelikle ilk bakımını ve garanti başlangıcını servise yaptırdım. Daha sonra ise daha iyi bir usta bulup rutin işlemleri yaptırıyorum. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Saygılar.

Gayet güzel anlatmışsınız sağolun. Hidrolik fren benim de önceliğim ve bisiklette hakikaten çok verimli oluyorlar. (V-fren pabuçlarıyla hep sıkıntılar yaşadım) Ben Ankara'dayım şehir içinde kullanmak amaçlı alacağım (Daha önce aldığım şehir bisikletinin lastikleri bizim şehir yapılarımıza göre çok ince geldi bu yüzden dağ bisikleti rahatlığı arıyorum.)

Gayet güzel anlatmışsınız sağolun. Hidrolik fren benim de önceliğim ve bisiklette hakikaten çok verimli oluyorlar. (V-fren pabuçlarıyla hep sıkıntılar yaşadım) Ben Ankara'dayım şehir içinde kullanmak amaçlı alacağım (Daha önce aldığım şehir bisikletinin lastikleri bizim şehir yapılarımıza göre çok ince geldi bu yüzden dağ bisikleti rahatlığı arıyorum.)
Sehir içinde kullanacaksaniz neden dag bisikletleri radarinizda?

Sehir içinde kullanacaksaniz neden dag bisikletleri radarinizda?

"(Daha önce aldığım şehir bisikletinin lastikleri bizim şehir yapılarımıza göre çok ince geldi bu yüzden dağ bisikleti rahatlığı arıyorum.)"

"(Daha önce aldığım şehir bisikletinin lastikleri bizim şehir yapılarımıza göre çok ince geldi bu yüzden dağ bisikleti rahatlığı arıyorum.)"
Sadece onun icin dag bisikleti almak size izdirap disinda birsey vermez. Gravel alabilirsiniz, sehir bisikletine iyi bir lastik alabilirsiniz. Ama dag bisikletini sadece sehir icinde kullanmak da hic mantikli gelmiyor.

Sadece onun icin dag bisikleti almak size izdirap disinda birsey vermez. Gravel alabilirsiniz, sehir bisikletine iyi bir lastik alabilirsiniz. Ama dag bisikletini sadece sehir icinde kullanmak da hic mantikli gelmiyor.

Ben şehir bisikleti kullandım. Şehirlerimiz maalesef şehir bisikletlerine uygun değil. Kaldırıma girip çıkma, yol oyukları dengemi bozabiliyor. Gravel bisikletler pahalı pek radarımda değil. Ayrıca hard-süspansiyon bisiklet de şehir içinde sürdüm öyle ciddi bir hantallık da yapmıyor kanımca. Dağ bisikletleri (Çok kalın lastikli olmayan) şehir kullanımı için gayet uygun Türkiye'de.

• Beğen
Tepkiler: KrtgSltr
Ben şehir bisikleti kullandım. Şehirlerimiz maalesef şehir bisikletlerine uygun değil. Kaldırıma girip çıkma, yol oyukları dengemi bozabiliyor. Gravel bisikletler pahalı pek radarımda değil. Ayrıca hard-süspansiyon bisiklet de şehir içinde sürdüm öyle ciddi bir hantallık da yapmıyor kanımca. Dağ bisikletleri (Çok kalın lastikli olmayan) şehir kullanımı için gayet uygun Türkiye'de.
Bisiklet yolda kullanilir, kaldirimda degil🙃 Yollarimiz super demiyorum ama 25mm yol bisikleti lastigi ile mutlu mesut gidiyoruz. Size kolay gelsin, gonlunuze gore bulursunuz insallah.

Geri