Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba. Carraro'nun 712 modelini kullanıyorum. Bu yaz başında aldım bisikletimi. Şimdilik bi sıkıntım olmadı ve gayet memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
ben carraro crx 1012 aldım yazın çok memnunum sadece gidon tipini beğenmedim okadar gidon düz olsaydı daha iyi olurdu :)

• Beğen
bende carraro cosmo 26 kullanıyorum.Süper birşey

• Beğen
Bugün itibariyle Carraro 915 d'ambiez aldım. Bakalım göreceğiz ne derece kahrımı çekecek ? :))

• Beğen
Tepkiler: serenler
420 var harika birşey :D her ortamda gezimiz oldu arkadaşlar herkesiz tekeri patladı gerçekten şans eserimi desem noldu bilmiyorum benmki patlamadı ve 1 arkadaşımı önüme atarak 3 km kullandım kumlu yolda banamısn demedi :D

Carraro 904 Prizma sahibiyim. Çok memnunum, çok hafif, çok basit ve sağlam bir bisiklet. Ankara'nın yokuşu bol mahallerinden biri olan Ayrancı'da oturuyorum. İkinci yılım olacak 904 ile. Bu yıl bir Tuz Gölü turu yapmayı planlıyorum. Eminim beni yolda bırakmayacaktır.
Rengi bir kere çok aykırı: kahverengi. Beyaz aksesuarlarla çok güzel ve farklı duruyor, çok karizmatik. PAB üyesiyim. Bir yere topluca gittiğimizde renk farkı ve boyutu nedeniyle diğerlerinin içinde hemen ayırt ediliyor. Bu yıldan itibaren artık üretilmeyecekmiş. Benim gibi koleksiyoner biri için harika bir haber oldu diyebilirim. Eşime de bir tane almayı düşünüyorum.

Sn. Tamer Varol
915 d'ambiez i nereden ve kaça aldınız öğrenebilirmiyi.

@Mehmet Ü.
carraronun sitesinde ben bu modeli,i göremedim acaba başka adımı var?

@ömer yeşil

2012 modeli olduğu için, sitede görmemeniz doğal.

Carrraro crs 620 var cok cok memnunum

Yeniden Merhaba. Bazılarınız ile daha önce bir iki defa yazışma şansım olmuştu. Henüz tanışmadıklarım için kendimden bahsetmek istiyorum. Ardından bu bahsi bisiklete ve carraroya bağlamaya çalışacağım :) Çok eskiden amatör lisanslı basketbolcuydum. Sonra sağ ayak bileğimden bir kaç kez sakatlandım ( yalama oldu kaldı öyle ) sonra su altı maceram başladı. Lisanslı Scuba-Diver'ım. 82-85 kg arasında olduğum dönemler tabii. Ardından ağır bir kortizon tedavisi geçirdim ve 130 kg'a kadar çıktım. Sonra askerlik döneminde tekrar 85 kiloya kadar indim ancak evlendikten sonra yeniden 120'lere tırmandım. (( bekarlara duyurulur. kortizon ile evlilik aynı gibi.

10 yıldır düzenli spor yapmayan hatta hiç yapmayan biriydim. 20 yıldır günde bir paket sigara içen biriydim. ( 3 gündür içmiyorum bıraktım ) 35 yaşındayım. Eşimle karar verdik ( onun için kolay tabii ne kilo problemi var ne sigara ). Bisiklet alıp ben sigarayı bırakacağım ve bisiklet sporuna başlayacağız ( ki çocukluğumuzdan beri pedallamaya bayılırız ). Forumdaki arkadaşların yönlendirmesi ile Carraro 224 ve 225 aldık. ve bugün ilk defa binme şansımız oldu. Şahsım ile ilgili olarak yukarıda saydığım bütün o olumsuz verilere rağmen bugün Eymir Gölünün çevresinde 15 km kadar pedalladık. ve bana çok ilginç geldi tek sorun konu başlığında belirttiğim gibi totoş ağrısı.. Onun dışında ne yorulduk, ne nefesimiz kesildi, ne de başka bir engel. Harika bir duyguydu. Bu kadar uygun fiyata aldığımız bisikletlerimizin bizi bu kadar tatmin etmesi inanılmazdı. Çocukluğumuza döndük resmen. Doğru vites kullanımı, biraz kondisyon ve elbette kilo kaybettikçe herşey daha da iyi olacaktır. Tekrar hepinize bizi de bisiklete geri döndürdüğünüz için teşekkürler.

Saygılarımızla

Not : Dönüş yolunda decathlon'dan hemen B-Twin'in sele kılıflarından aldık totoş için. Bakalım işe yarayacak mı?

Not : Eymir'den hatıra...

https://i.hizliresim.com/rObP3a.jpg

Carraro kullanıyorum bende. Carraro'nun sevmediğim 1-2 özelliği var.

Seleleri rahatsız ve kötü.

Elcikleri kötü, hatta benim elcikler ile sizin elcikler aynı.

Sele kılıfları pek bir işe yaramıyor, ama siz uzun kullanmayacaksanız işinizi görür.

Güzel bisiklet seçimi yapmışsınız ve sigarayı bırakmakla güzel bir iş yapmışsınız, tebrikler. Güle güle sağlıkla binin. :)

Seleye alıştıktan sonra totoş ağrısıda zamanla azalacaktır merak etmeyin ve sele kılıfını çoğu kişi önermiyor sebebi ise sürekli kayması.

elcikler değişecek bugün yarın... velo alacağım..

alışmadık totoşta sele durmuyor demek ki:).. bu aldığımız işe yaramazsa mecbur sele de değişir..

Murat bey uzun süre kullanmayıp bisiklet üzerinde olursanız bu ağrı ilk bir kaç gün için normal sayılabilir ama ardından da devam ederse o zaman sorun seleden de kaynaklıdır. Bisikletlerinize gelince eşinize ve size yakıştıkları her hallerinden belli. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. :)

Selamlar arkadaşlar, Sedona 729'dan sonra Carraro 221' e de biniyor olmak gayet keyifliydi. Ancak 221 modelinde bulunmayan disk fren sistemi 729'un ardından eksikliğini fazlasıyla hissettirdi. 225 tavsiye ediyorum.

Teşekkürler..

Benim gözüm hala Cube Ltd Pro'da kaldı ama artık onu "upgrade" niyetine kullanacağım, bir iki sene sonra

Geri