Scudo Sports

carraro ilk bakım

Enis Avcı

Aktif Üye
Tepki
14
Bisiklet
Carraro
arkadaşlar bisikletimi alalı 2 hafta oldu ve 200 km civarı yol yaptım.Jantların akorları ve vites ayarları bozuldu.Vites ayarını kendim yaptım fakat jantlar hala aynı bisikletimi cumartesi günü servise ilk bakımı için götürmek istiyorum ilk bakımda akort ayarlarını yaparlarmı bir de bisikleti yeni aldığım için kurcaladım baya jantları söktüm taktım falan bunları sorun yaparlarmı.ayrıca ilk bakım için bisikleti aldığımız yeremi gideceğiz

Scudo
Bisiklette ürün hatası ve aparat sorununda 1 ay içinde değişme imkanı oluyor diye biliyorum.Bisikleti kurcaladım lafını söylemene gerek yok.Sorun çıktı dersin, 2 hafta çok kısa zaman sayılır.Ücretsiz servis bakımı 2 yıl olması gerekiyor.Garanti belgesiyle herhangi bianchi bayisinde ücretsiz bakım yaptırabilirsin.Akort ayarı aslında pahalı tutmuyor.Tek tekeri 5 tl ye yapıyorlar.

Bakım akortla ilgilenmez diye tahmin ediyorum çünkü fabrikadan akortlu çıkar. Arkadaşımda carraro 419 vardı ilk ay bakımında akort ayarı yaptırdı kendi cebinden ödedi. Benim bildiğim bu.

bakımda akortu yapmıyorlarsa başka bir bisikletçide yaptırırsak garanti dışımı kalıyor bisiklet

Geri