Scudo Sports

Carraro Flexi 121

@akinomatata Markasını bilmiyorum. Bisiklet aldığım yere Accell bisikletten bu bisiklete uyumlu port bagaj göndermesini istemiştim.

Scudo
@akinomatata
markasını hatırlamıyorum açıkçası, siparişlerimi gözden geçirdim ama malesef bulamadım hangi siteden aldığımıda.

Bugun tatil olması dolayısıyla evdeki sele bağlantılı port bagajı bisiklete taktım. sürekli kullanmayacağım için sadece "olacak mı?" sorusuna cevap verebilmek için kurdum.
Yanlız bu model port bagaj için max 9 kg yazıyor!
Montajı yaptığım sırada sele borusu en altta idi. ben alt kısımda kadroya sabitlenen yerleri sabitlemedim, kullanmayacağım için.
Sele borusu bağlantılı portbagajlar flexi 121 modeline sorunsuz oluyor!

ürün için bir kaç link!

(link)

(link)

Dosyalar

• IMG_1642.JPG
    IMG_1642.JPG
    135,5 KB · Okunma: 174
  • IMG_1641.JPG
    IMG_1641.JPG
    80,6 KB · Okunma: 168
  • Beğen
Tepkiler: gbozaci ve Groims
Biz de bu modeli kardeşim için aldık. Yeni başlayan biri ve işe gidip gelirken kullanıyor. Kendisi gayet memnun.

İstanbul içinde fixed gear/single speed kullanan 105 kiloluk bir sürücüyüm. 50/16T oranındaki bisikletim 4130 Cr-Mo track bir kadro. 52/16T olan ise Hi-Ten Beldesan Rabbit.

Flexi'yi ben de 10 KM kadar kullandım. Dik sürüş pozisyonu ve bakına bakına sürmek çok güzel bir şeymiş. Bunu tekrar hatırlamak güzeldi :D

Düşük viteslerde sürüş sıkıcı geldi. Bu yüzden sürekli 3. yaprakta ve 14T - 18T arasında kullandım.
Ayağa kalkmadan pedala yüklendiğimde kadronun esnediğini, zincir ile yaprağın beraberce ön aktarıcıya sürttüğünü hem gördüm, hem duydum.
Ayrıca lastik geniş olduğundan mıdır yoksa benim kilomdan mıdır bilmem, çukur ya da tümseklerden geçtiğimde yine kadronun yaylandığını hissettim.

Daha önce B'Twin Hoptown 320 modelini de (6 vites) denemiş biri olarak ikisinin arasında net olarak 2 fark gördüğümü de söyleyebilirim;
  • Hoptown modeli çok daha kısa sürede tepki veriyor. Yüksek hızlarda tehlikeli olabilir. Flexi 121'in tepkileri ise şehir bisikletine daha yakın.
  • Hoptown modelinin kadrosunu esnetemedim. Hi-Ten olmasına rağmen daha sağlam ve rijit geldi bana. Flexi 121 ise yukarıda yazdığım gibi.

Benim tecrübelerim bu kadar. Herkese bol pedallar.

Merhaba arkadaşlar. Carraro flexi 121 in katlı ölçüleri elinde olan var mı acaba?

@Hüseyin55 tekrar selamlar bisikletin ölçülerini şu şekilde; katliyken kadro uzunluğu 85cm, Eni, aktarıcı kısmı 38cm, gidonda katlıyken 60 cm, gidonun kendi uzunluğu ise 62 cm şeklinde.

Dosyalar

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    120,1 KB · Okunma: 126
@muratcelen çok sağol hocam valla çok işime yaradı. Bagaja 2 tane sıgar mı diye soru işaretleri vardı kafamda muhtemelen sıgar seleyi cıkarınca.

• Beğen
Tepkiler: muratcelen
Bu forum sitesi yönetici kısmında ölmüş şekilde! 2 adet konu açtım 4 gün oldu halen onaylanıp yayınlanmadı! ortadada hiç bir yönetici yok!

Benim bu bisikleti aldığım dönemde belirgin 2 sorunu vardı, biri gidon göğüse doğru düz geliyordu , diğeri de katlanınca aynakol üzerinde kalıyor ve devriliyordu.
Şimdi bu 2 sorunu halletmişler.Gidon hafif öne eğik, aynakol altında ayaklık eklenmiş. Tabii ben eski modeli kullanıyorum hala. ama yeni alan arkadaşlar için çok iyi olmuş. Ayrıca ek olarak çamurluk eklenmiş.

@angvil

Sn angvil ben Carraro Flexi 121'in ikizi Bianchi Foldıng 21 aldım. Sizin de belirttiğiniz gibi; aynakol altı destek, öne açılı gidon, çamurluk + bisiklet katlandığında bir arada durması için mıknatıs eklendi.

Ben Bianchi Foldıng 21'den çok memnunum. Bana katlanır bisikletin rahatlığını, geniş vites aralığı ile şehir bisikleti konforunu bir arada sunuyor.

Esen kalın.

Merhabalar.. boyum 1.88 kilom 88.. eşimle birlikte bisiklet sürmek için katlanır almayı düşünüyorum.. boyuma uygun katlanır bulunur mu acaba ? Carraro uygun mu mesela ??

@BYKUCUK selamlar, çok rahatlıkla sürebilirsiniz flexi 121 modelini ve diğer bir çok katlanır modeli.

• Beğen
Tepkiler: BYKUCUK
cararro 121 ile bianchi 21 katlanır bisikletler arasında mukayese yapılacak olur ise arada bir fark var mı hangisi üstün?

merhabalar,

24 sayfanın hepsini okuyamadım bu yüzden daha önce soruldu mu bilmiyorum ama sorum şu: Gidonun yükseklik ayarı var mı? Bu önemli bir olgu çünkü farklı boydaki insanların da binebilmesi için gidonun ayarlanabilir olması konforu arttırıyor.

Sn @Kürşat Altunay 2017 model Cararro Flexi 121'de gidon yükseklik ayarı var. Gidon öne açılı ve yükseklik ayarı yapılabilir olarak üretilmiş.
Esen kalın.

@muratcelen

Murat hocam
Bisikletin orjinal halinden, resimlerdeki hale gelmesi kaç liraya mal oldu acaba ortalama söyleyebilir misin

Geri