Scudo Sports

Carraro CRX modelleri

@fatih acar Maşa aralıklarına bakarak 40 a kadar takılabilir gibi görünüyor,tabi,bunu bir bisikletçiden check etmek lazım,internet siparişi falan verecekseniz,sürpriz yaşamayın !
Benim tavsiyem 35,asfalt ve patika için ideal kalınlık.

Scudo
O kadar araştır onu yap bunu yap nakdi ayarlamaya çalış olmadı para çıkışmadı ikinci el mosso cyclocross aldım. Evet yarı parasından aşağıya hemde. Neyse kısmet sora da takılı kalmak imiş. İlerde değiştiririz br685 kollar ile bunları bir de 105 11s arka arttırıcı ve hidro disc lerle nice yılları geçiririz.
Bu arada Xrs040 ile Gemlik Jandarma yokuşunda takılmayan ben mosso ile rampa da zorlanmaya başladım. 700x35 lastikler den mi acaba yoksa kadro geometrisinden mi? Ağırlıkları neredeyse aynı bu arada disklerden kaynaklı 300 gr fark vardır belkide.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tavariş abim selamlar
ben mtb almak istiyorum marka secimimde yardimci olurmusun suan elimde bianchi var hem sehir hem dag tarzi ama eski 10 senelik fotografta gorursun ztn simdi sana sorum ben mtb aldim lastigi asfaltta akip gitmek icin ne tur lastik takmaliyim 30luk filanmi jantin inc i 27 29 arasi olsun istiyorum butcem ise 3 5 bin arasi trek corratec scott ve sizin onerecekleriniz

3-5 bin çok iyi bütçe.Beğendiğin herhangi bir şeyi alabilirsin.Önce beğendiklerini getirip,sonra öneri istemen daha doğru olur@berkayyy .

Geri