o fiyata Speed 9000 alabilirsin (BİANCHİ) benim çok hoşuma giden bir bisiklet. Mat alüminyum kadro,Altus 24 vites XCT kilitlemeli maşa ve Schwalbe samrt sam lastikler... bahsettiğin carraro crs 620 ile arasında yalnızca 100 TL fark var.
@ahmetkya 100 TL lastik+kadro için Accel bisiklet ürünleri salcanoya 10 basar zaten. Carraro,ghost,bianchi vs. dediğiniz salcanonun lastiklerini ben biliyorum sık sık patlıyor ve göbeklerde dandik birşey. hiç bulaşmayın derim
@ahmetkya kardşeim continental race king (2.2) çok sık patlamakta ve kolayca yarılabilir.Scwalbe kullanıcısı olarak bu lastikleri öneririm çok sağlam ve hiç patlamadı. Maşa konusuna gelirsek bana göre bir fark yok. Ben XCT kullanıcısıyım ve fazlasıyla işimi görmekte. O önerdiğim bisikleti 1.050 TL veya 1.100 TL ye pazarlıkla alabilirsiniz.Salcanonun göbeklerindende çoğu kişi şikayetci zaten.
alp raceking 2.2 yi bir arkadaşım 3 ötekide 2 yıldır kullanuyo patlama 3 yıllık olanda bir kere oldu onun dışında olmadı şuan lastiklerin tek sıkıntısı kitleme yüzünden erimiş kısımları bence o kadar kötü bir lastik değil