socialworker
Üye
- Tepki
- 97
- İsim
- Arda
- Bisiklet
- Carraro
Carraro nedense kadrolarında ağırlık bilgisi paylaşmıyorcarraro 330 sonrasında yol bisikletine geçiş sürecinde bu bisikleti öneririr misiniz? Herhangi bir yerde ağırlığı konusunda bir bilgi de bulamadım.
Giant ve Orbea da paylaşmıyor.Carraro nedense kadrolarında ağırlık bilgisi paylaşmıyor
carraro 330 sonrasında yol bisikletine geçiş sürecinde bu bisikleti öneririr misiniz? Herhangi bir yerde ağırlığı konusunda bir bilgi de bulamadım.
Maalesef insanın bu markaya gram güvenesi gelmiyor. Yerli bir marka olmasına rağmen bu tarz sallamasyonlar olduğu sürece hiç kimseye bu markayı önermeyeceğim. Hani f/p ürünü olsa anlarımda 23k TL den bahsediyoruz. Belki 23k TL bazı kişiler için cüzi bir miktar olabilir fakat benim için f/p limitini aşan bir miktar.@StanicEnemy Dedigin gibi, beyan edilen agirlik sallamasyon.
Beyanı carraro yapmamış yalnız. Eleştiriyi haksız buldum.Maalesef insanın bu markaya gram güvenesi gelmiyor. Yerli bir marka olmasına rağmen bu tarz sallamasyonlar olduğu sürece hiç kimseye bu markayı önermeyeceğim. Hani f/p ürünü olsa anlarımda 23k TL den bahsediyoruz. Belki 23k TL bazı kişiler için cüzi bir miktar olabilir fakat benim için f/p limitini aşan bir miktar.
Beyanı carraro'nun yapmaması ve ağırlık miktarını merak eden insanları üçüncü bir parti sitesine yönlendirmesi yine carraro'nun suçudur. Ağırlık delisi bir insan değilim lakin alacağım bisikletin ağırlığını bilmek en doğal hakkım diye düşüyorum. Sonuçta kimse elinde terazi ile dolaşıp bisiklet ağırlığını ölçmek istemez.Beyanı carraro yapmamış yalnız. Eleştiriyi haksız buldum.
Yukarıda da yazmıştım sadece Carraro özelinde değil dünyanın büyük markaları arasında sayılabilecek Orbea Ve Giant ta da ağırlık bilgisi yazmıyor. Salcano da da bir ağırlık bilgisi göremedim. Bisan da ağırlık bilgisi mevcut ama onda da ufak bir saçmalık söz konusu.Beyanı carraro'nun yapmaması ve ağırlık miktarını merak eden insanları üçüncü bir parti sitesine yönlendirmesi yine carraro'nun suçudur. Ağırlık delisi bir insan değilim lakin alacağım bisikletin ağırlığını bilmek en doğal hakkım diye düşüyorum. Sonuçta kimse elinde terazi ile dolaşıp bisiklet ağırlığını ölçmek istemez.
Ben şahsen yerli bir marka tercih edecek olsam f/p bakımından mosso yu tercih ederdim.
KADRO | CARBON |
MAŞA | CARBON |
JANT | CAMPANGNOLO-ZONDA |
LASTİK | MICHELIN/VITTORIA |
FREN SİSTEMİ | SHIMANO, ULTEGRA BR-R8010 |
RUBLE | SHIMANO, ULTEGRA CS-R8000 (11S) (11-28T) |
ZİNCİR | SHIMANO, CN-HG701-11 |
ÖN AKTARICI | SHIMANO,ULTEGRA FD-R8000 |
ARKA AKTARICI | SHIMANO,ULTEGRA RD-R8000 |
AYNAKOL | SHIMANO,ULTEGRA FC-R8000 (52-36T) |
GİDON | EASTON |
JANT ÖLÇÜSÜ | 700C |
SELE | FIZIK |
AĞIRLIK (Kg.) | 7,66 |
KADRO | CARBON |
MAŞA | CARBON |
JANT | CAMPANGNOLO-SCIROCCO |
LASTİK | MICHELIN/VITTORIA |
FREN SİSTEMİ | SHIMANO, 105 BR-R7010 |
RUBLE | SHIMANO, 105 CS-R7000 (11S) (11-28T) |
ZİNCİR | SHIMANO, CN-HG601-11 |
ÖN AKTARICI | SHIMANO, 105 FD-R7000 |
ARKA AKTARICI | SHIMANO,105 RD-R7000 |
AYNAKOL | SHIMANO,105 FC-R7000 (52-36T) |
GİDON | EASTON |
JANT ÖLÇÜSÜ | 700C |
SELE | FIZIK |
AĞIRLIK (Kg.) | 7,66 |
Doğrudur lakin bildiğiniz gibi ağırlık bir bisikletin önemli özelliklerinden biri. Ağırlık oranını sitelerinde belirtmemeleri bana göre tamamen büyük bir eksi.Yukarıda da yazmıştım sadece Carraro özelinde değil dünyanın büyük markaları arasında sayılabilecek Orbea Ve Giant ta da ağırlık bilgisi yazmıyor. Salcano da da bir ağırlık bilgisi göremedim. Bisan da ağırlık bilgisi mevcut ama onda da ufak bir saçmalık söz konusu.
KADRO CARBON MAŞA CARBON JANT CAMPANGNOLO-ZONDA LASTİK MICHELIN/VITTORIA FREN SİSTEMİ SHIMANO, ULTEGRA BR-R8010 RUBLE SHIMANO, ULTEGRA CS-R8000 (11S) (11-28T) ZİNCİR SHIMANO, CN-HG701-11 ÖN AKTARICI SHIMANO,ULTEGRA FD-R8000 ARKA AKTARICI SHIMANO,ULTEGRA RD-R8000 AYNAKOL SHIMANO,ULTEGRA FC-R8000 (52-36T) GİDON EASTON JANT ÖLÇÜSÜ 700C SELE FIZIK AĞIRLIK (Kg.) 7,66
KADRO CARBON MAŞA CARBON JANT CAMPANGNOLO-SCIROCCO LASTİK MICHELIN/VITTORIA FREN SİSTEMİ SHIMANO, 105 BR-R7010 RUBLE SHIMANO, 105 CS-R7000 (11S) (11-28T) ZİNCİR SHIMANO, CN-HG601-11 ÖN AKTARICI SHIMANO, 105 FD-R7000 ARKA AKTARICI SHIMANO,105 RD-R7000 AYNAKOL SHIMANO,105 FC-R7000 (52-36T) GİDON EASTON JANT ÖLÇÜSÜ 700C SELE FIZIK AĞIRLIK (Kg.) 7,66
Beyanı carraro'nun yapmaması ve ağırlık miktarını merak eden insanları üçüncü bir parti sitesine yönlendirmesi yine carraro'nun suçudur. Ağırlık delisi bir insan değilim lakin alacağım bisikletin ağırlığını bilmek en doğal hakkım diye düşüyorum. Sonuçta kimse elinde terazi ile dolaşıp bisiklet ağırlığını ölçmek istemez.
Ben şahsen yerli bir marka tercih edecek olsam f/p bakımından mosso yu tercih ederdim.
O yüzden belirttim ya üçüncü bir parti sitesinden ağırlığı öğreniyorsun.Hocam google o veriyi nereden çekiyor bir bakın bence. Beyanı o sitedeki satış yapan firma verisi sebebiyle google indexlemiş. Carraro keşke paylaşsa. Ama bunun bir zorunluluk olduğunu da düşünmüyorum.
Mosso evet iyidir. Ürün bulabilirseniz tercih edin tabi.
Carraro 062 alma sebebim mosso bulamamam. Stok yoksa bu işi yapmasınlar.
O yüzden belirttim ya üçüncü bir parti sitesinden ağırlığı öğreniyorsun.
301119 dosyayı görüntüle
İki bisiklet arasında 400 gram fark çıkması gerekirken ikisi de 7,66 yazılıp geçilmiş bu şekilde yapacaklarına bence hiç yapmasınlar daha iyi.
Sibop kapakları da plastik değil, çelik, onu da unutmayalım.Hafif olana gidon bandını kalın sarmışlardır.