Scudo Sports

Carraro Cr-Race 032 hk.

@Sarper Tuncer

Hocam ben mossodaki choyangdan bahsediyorum yoksa mtb lastikleri güzel :) kesinlikle cr 032 alıyorum üzerinde lugano var kelvarlı tam benlik ilerde bide 105 set dizerim jantlarida mavic aksium :)

Scudo
@TheOneUser Chaoyang lastiklerin 1 dolar olduğunu nerden çıkardınız? Bu Mosso'yu direkt olarak 'Çin Malı' sınıfına sokar. Daha Cumartesi günü Mosso bayisindeydim, fiyatı tek lastiğin 85 TL olarak yazıyordu (legarda 1521 şehir bisikleti için):) Kulaktan dolma bilgilerle, kulağınıza hoş gelmeyen marka olduğu için '1 dolar bu yeaa böyle lastik mi olur' gibi bir yakıştırma Mosso gibi bir markaya hiç hoş olmamış.

• Beğen
Tepkiler: TheOneUser
@semihgecu
Legarda modellerindeki lastiklere laf etmedim cavaler 700 modellerindeki lastikler kötü diyorum hamuru oldukça sert bi lastik ve yer yer boğumlanma olmuş lastikte choyanga güveniyorum bir arkadaşım mtb lastiği olarak kullanıyor oldukça memnun :)

Carraro 032 kullanıcısıyım, üretimden kalktığını yani artık üretilmediğini duydum bi bisikletçi abimizden. Bu yüzden fiyatları artabilir diye düşünüyorum. Diğer bi yandan ise gayet güzel bi alet. Fırlama tabirini kullanabilirim aslında bu bisiklet için. Fakat gidipte 2000lira para vermek doğru olmaz tabi. Ben aldığımda 1500 civarıydı ıvırı zıvırı ile, fakat şuan internetteki fiyatlara da bakınca bayağı arttığını görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Beyler bayanlar yıl olmuş 2019 hala yazan var mı demeyin. Şuan bende carraro 032 almayı düşünüyorum hatta buldum bir tane bile incelerseniz çok sevnirim.

(link)

@TheBilgin
Güzel görünüyor, durumu yakından incelenerek anlaşılabilir tabi. Şimdi buraya gelip eski tip Sora STI kullanıyor, kablolar dıştan geçiyor diyenler olabilir. Claris 2300 sistem kullanan biri olarak gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.

@specific

Birde sizin bu mesajınızı okurken 032'nin sahibi yeni ekipmanların ne olduğunu yazmış. Mesaj olduğu gibi şöyle:

Ankara dan gelip alırsanız 1550 yaparım. jant seti Shimano, gidon sargısı fizik , aynakol Shimano 2300 diye geçer sora gibi bişey (üzerindeki dandik biseydi) frenler Shimano exage (eski bir seri ama üstündekilerden çok daha iyi ve sağlamdı. )

Geri