Scudo Sports

Carraro bisikletim çalındı!

Tepki
3
Merhaba :(( bostanci Clubsporium bahçesinden bisikletim calindi carraro siyah mavi yol bisikleti. Lutfen bana yardımci olurmusunuz Nerden bulabilirim :(((http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/950f41d3835d1c66226c279827c3750b.jpg

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Geçmiş olsun. Bisikletinizi bulmanız maalesef çok zor.

Polise çalıntı bildirimi yapsanız bile, bu tür hırsızlıklarla çok fazla ilgilenmiyorlar. Yaşadığınız şehirde, ilçede kurulan bit pazarı vs. gibi yerleri ziyaret ederek bir ihtimal çalınan bisikletinizi 2. elde satmaya çalışanları tespit edebilirsiniz.

Elinizde bisikletin size ait olduğunu ispatlayacak bir fatura, garanti belgesi gibi belge mevcut mu? Bir şekilde bisikletinizi bulabilirseniz bu belgeler işinize yarayacaktır.

Bisikletinizin daha detayli fotograflarini yukleyin bence. Bi de uzerinde bisikleti belli edecek sticker yara bere cizik vs. falan varsa onun da fotosu varsa ekleyin. Sitede goren olursa daha rahat bulunmasini saglayabilir. Gecmis olsun. :(

Edit: Sanirim bisiklet Carraro 052 Tiagra. Bu bisikletten etrafta çok fazla olduğundan malesef ayırt edilebilecek hiçbir görseliniz yok ise bulunması çok zor.

Aynen daha detayli renklerinin belli oldugu fotograflar ekle bence.
2.el sitelerini takip et
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun umarım bisikletiniz bulunur. Fakat bu ortamda biraz zor gibi tamamen kendi çabanıza kalıyor.

Çok geçmiş olsun iyice arttı bu çalıntı haberleri :(

civardaki güvenlik kameralarına bakın yol üzerinde gittiği yönü falan görebilirsiniz belki geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çok teşekkür ederim hepinize çok üzüldüm cidden detaylı fotoğraflar araştrcam ama çalınmasna imkan vermediğim için ayrıntılı fotoğraf çekmedim :( Ama kadrosunda bir cizik var suluğu dikine ayarlamştım gören duyan olursa lütfen haber verin :(

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@pcmnyk
Evet kitliydi güvenlik kayıtları kamera kayıtlarını araştırıcam inşallah birsey çıkar

@Çaylak-24

:(

@pcmnyk
Hiç umut yok mu [emoji20]

@boldplot
Kamera kayıtları var onları seyredicem :(onlardan birşey çıkması lazım [emoji20]

@Mehmet Altuğ

Ben elimden geleni yapmak istyorum çok üzüldüm cidden :( belgelerim var kamera kayıtlarıda var ama saat aralığı uzun oldugu için o kayıtların seyredilmesi vaktimi alıcak ilginiz için çok teşekkür ederim duyan bilen olursa bana haber verirseniz çok memnun olurum

Cok geçmiş olsun . Yaz geldi calinti haberleri gelmeye basladi :( Insallah bulursunuz

Karakteriyle oynanmış bir topluluk(kalabalık)üretildi...sonuç mükemmele yakın gün aşırı HIRSIZLIK haberleri
Çok geçmiş olsun efendim bu ve benzeri haberlerden çok etkileniyorum bisikletim çalınmış gibi üzülüyor geriliyorum.tuzla-bostancı arası turluyorum e-5,yanyol,sahil.umarım rastlarım hayvana...fotoğrafları çoğaltmanızı öneriyorum profil çekimler daha yardımcı olucaktır bizlere.suluk civarındaki çiziğinizi de gösterir bir foto çok daha işe yarıyacaktır.bu ahlaksızlar buraları da okuyorlarsa stıcker v.b kapatmayı deneyeceklerdir bu da işimize yarar bence.
Tekrar geçmiş olsun gerçekten üzüldüm
Saygı ve selamlar

Geçmiş olsun . Genç bir arkadaşım bisiklet kazası geçirmişti, önce halk otobüsü çarpıp düşürmüş sonra üzerinden binek araç geçmiş. neden çalınmadılar ki şu meredi demiştik.

Belkide böylesi daha hayırlıdır. Bisiklet yerine konmayacak bir şey değil .

Çok üzücü ya, bisiklet çalınınca insanın hayatından bir arkadaşı eksiliyor sanki, ben bu yüzden yatak odamda ona yer açtım.

• Beğen
Tepkiler: Zen.eren
@ttugceugurr Cok gecmis olsun. Haziran sıcaklarındayız. Bir bardak buzlu su al, icerken yeni bisiklet bakmaya basla. Gitti o artık malesef.

Bunun aynısından satın aldım 60 liraya esmer bir çocuktan yoksa ?

Geri