Scudo Sports

Carraro bisikletim çalındı!

Scudo
Bu forumda country nicki olan biri böyle bir bisikleti 60 tl aldığını yazmış...böyle bir durumla dalga geçmeyeceğine inanmak istiyorum.değneğin öte ucunda ise HIRSIZLIK mal harici 60 tl ye bisiklet olmayacağını idrak edecek yaş ve zekada olmasını ümit ediyorum.değneğin iki ucu pis...aldım diyor aynısı diyor?

@mesutmutlu

DÜZELTME-Nicki contry

@Contry
BU ŞAHIS

Adam şehire Aydın yazmış abi.Gece gece canı sıkılmış arkadaşın heralde milleti trollemeye çalışıyor!

@Nurullaah18
Bunu yapamaz.forumda 3 günlük üyeyim haddim değil ancak tam manası ile iğrenç neresinden tutsak cüzzamlı gibi dağılır türden.
Ben bisikleti çalınan arkadaşın yerine kendimi koyuyorum.ihbar kabul eder can sıkıntısını gideririm
Saygılar selamlar

Tanıdık polis varsa-amir konumunda olması lazım- üç günde buldurur. Normal prosedürde sadece şikayet kaydı alırlar. Polise göre sıradan ve yorulmaya değmeyecek bir konu bu çünkü. Ama yukarıdan bir emir gelirse de çok rahat bulabiliyorlar. Tecrübeyle sabit.
Geçmiş olsun.

@mesutmutlu
Nasıl ulaşıcam o yazıya :(

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok gecmis olsun bu aralar hirsizliklar diz boyu . Bu hirsizlarla ne yapacagiz bilmiyorum...

@Contry
60 liraya bu bisikleti alamazsınız resmini çekip yollarmsnz aldıgnz bisikleti

@ttugceugurr
Büyük ihtimal çalıntıdır http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/3d26dc374a7776cd6bb4232d86ce1965.jpg

@cihangir
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/8cf8d658ce311c5aa2d5f4d7022c3c95.jpg

Troll yapayım dedim patavasizca oldu galibi

@Contry

Patavatsızlık biraz hafif olur. [emoji35]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Berke
@mesutmutlu, bunlar daha iyi günler, yakın bir zamanda bisiklet üzerindeyken indirilip bisikletlerin ve üzerinizde ki değerli eşyaların gasp edildiğini göreceğiz. Bu derece karamsar olmamın sebebi eğitim ve adalet sistemi. Cezalar işlenilen suça göre ödül kabul edilebilecek seviyede. Hırsızlık ve gasp suçluları içeride kısa bir süre kalıp çıkacağını biliyor. Bu yüzden ileride işin boyutunu büyüteceklerini düşünüyorum. Yine maalesef geriden, bu suçları sorgusuzca işleyebilecek, elin de ki suç aletlerini kullanmada bir dakika bile tereddüt etmeyecek eğitim sistemi kurbanı bir nesil geliyor.

@MuratHan
@MuratHan
Ninemin evinden 1550 lira çalan hırsızların, yakalandı mahkeme bitti sonuç 6 ay hapis cezası :)

Peki arkadaşlar,
Bisikletlerinizi mümkün olduğunca güvenli şekilde tutmak ve riski minimuma indirmek için neler yapıyorsunuz? Yani bunlar araba değil ki rutin olarak heryere gidilebilsin ve hemen oraya park edilsin.Bizim ülkemiz bu kadar rahat olunacak biryer değil malum.

Bisikleti çalınan arkadaşların hepsine tekrar geçmiş olsun.Kilitimi kesmişler nasıl yapmış şerefsizler?

Evimin deposuna koyup üstünü örtüyorum ama bahçeye koydum eski bisikleti çaldılar depo güvenli

@Alberto

Hocam dışarıya kilitlenmeyecek kadar değerli bisikletlerimiz, çalınma vakaları da çok fazla. Eve koyuyorum ben direk, ev değil aslında apart 25 m2 yerde kalıyorum, o halde koyacak yer açıyorum bisiklet için. Dışarıya da üniversite hariç hiçbir yere koymam, çalınırsa telafisi yok bunun, o adam istediği kadar ceza alsın benim bisikletim gitmiş ne olacak?

Bende hepsini balkonda tutuyorum. Bizim binada uygun yerler var ama bazi dusuncesiz komsular ki genelde gencler ornegin terasi kullandiktan sonra kapiyi kilitlemiyorlar bile. Isi saglama almak lazim basim agriyacagina balkonda tutuyorum. Haliyle uzun bir balkon ama beni sinirliyor kullanim alani olarak. Kisin korunakli olsun diye belki uzun bir zincir alip hepsinden defalarca gecirip demirlere baglayabilirim. Bir diger projem de tavana dubel atip asmak.

Geri