Scudo Sports

Carraro bisiklet tercihi ve tavsiyeler

Scudo
@Burak Tohatlı çok acil değilse biraz bekle. bisikletler konusunda araştırma yap. kendine en uygun bisikleti kendin seçersin o zaman. donanımlar nedir ne işe yarar kalite sıralaması nedir hepsini öğren.

2016 da bisikletlere baya bir zam geliyormuş. bence 2015 model bisiklet almak daha mantıklı olur.

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
@Burak Tohatlı kardeş zoom maşa kitlendikten sonra esneme yapmaya devam ettiği için ve kalitesiz görüldüğü için sanırım forumda pek sevilmiyor diye biliyorum.. zoom maşayla ilgili konu başlık filan varsa okuyabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
Arkadaşlar elite 806'nın amortisori kilitlenmiyor. Bilmediğimden dolayı cahilliğime bağışlayın ama amortisor değişebiliyor mu?. Yani ilerde biraz para biriktirip amortisözü kilitli bir amortisörle değiştirme imkanım var mı?

@mhmmddgntkn buna çok sevindim :) Çünkü dün dayanamadım gittim aldım elite 806'yı :) Nasıl oldu anlamadım. Bir baktım bisikletin üstünde seyir halindeyim :):) Bunu da şunun için dedim sportive 225 modeli ile elite 806 arasında çok kararsız kaldım. Farkı da kilitli maşa. İşte bir de elite 806'nın çamurluk ve dinamosu ben cezbetti. Ama ilerde amortisörü değişirebilme imkanına sahip olmam beni çok mutlu etti :)

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Hayirli olsun kardesim gule gule kullanin ;) bisiklet uzerindeki butun parcalar birbiriyle uyumlu oldugu surece degistirilebiliyor birbirine uyumle degilse de uyumlu olmayan parcalar uyumlusuyla butun olarak degistirilebiliyor bildigim kadariyla;) kac para aldin? Su pazarlik mevsiminde umarim guzel bir indirim koparmissindir

@mhmmddgntkn liste fiyatı 1340 dedi 1200'e aldım kardeşim. Aslında adam demeden ben direk 1200 olsun abi dedim o da tamam dedi. Keşke biraz daha düşük deseydim :)

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Yani tek rica da 140 dustuyse bi 100 filan daha duserdi buyuk ihtimal

Kardeşim ben Carraro Elite 804 kullandım 2 sene. (Kullandım diyorum çünkü şu an bir kaç parçasını değiştirdim keyfi olarak) Bisikletin öncelikle ön göbekten dinamosu var. Bu çok güzel bir şey. Işığa sürekli pil arama, ya da ışığı şarj etme sorunun yok. Sonrasında çamurluğu ve portbagajıyla geliyor. Gezi bisikleti istiyorsan bir yerden sonra bunları zaten arayacaktın. Donanımı vasat ama. Hani ben daha profesyonellere layığım diyorsam Sportive serisinin aynı fiyatlardaki ürünlerine de bakabiirsin. Ama bisiklet harika bir gezi bisikleti. 2013'te ben 780 liraya almıştım.

Ha ben Elite 804'ten bahsettim. "Kardeşim 806 diyorum görmüyor musun?" diyeceksin biliyorum ama 806 ile 804 arasındaki tek fark fren sistemi. Gezi bisikletinde de açıkçası HD fren önermiyorum. Çifti 40 lira olan Baradine 3 renk frenlerden takarsın 804'e. Zınk diye istediğin yerde durursun.

Merhaba yeni bisikletiniz hayirli olsun, allah kaza bela vermesin ve olmayanlarda nasip etsin.:harika:

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@Burak Tohatlı selam Samsun'da üniversite mi okuyorsunuz yoksa orada mı yaşıyorsunuz?

@Halilibrahim Üniversiteyi ÖMÜ'de okudum. Yeni mezun oldum. Ama samsun'da çalışıyorum.

kilitli amortisör hakkında tavsiye verecek bir kimse yok mu?

@Murat Cömez Murat abi, 200 Liralık bütçem var. İstediğim 28 jantta uyumlu, kilitli bir amortisör arıyorum. İlaveten senden bir tavsiye daha rica ediyorum.O da gidon için. Bu carraro 806'nın direksiyonu eğik. Yani normal de ben jargonda bu eğik direksiyonlar için ne deniyor bilmiyorum onun için öyle diyorum. Düz gidonlar için bir tavsiyen var mı abi?

Geri