Scudo Sports

Carraro bisiklet tercihi ve tavsiyeler

@fishman
Ehehe, yetkili servislik şöyle dursun. Benim gibi, bisikletine çok bütçe ayıramayacak, ayırdığı bütçeyi de iyi kullanmak isteyecek insanlara yardımcı olacağını düşündüğümden çekinmedim yazdım :D gerekirse bir daha yaparım.

Önceki mesajınızdan yola çıkınca, bence de değiştirmeniz isabet olur. Genel kullanım için biraz dağa taşa vurmak için, keyfini sürmek gezmek uzun yol yapmak için bence güzel bir bisiklet. Fazlasını beklememek lazım.
Ben özellikle bisiklet seçimi yaparken, yurt dışındaki bisikletçilerin bloglarını okumaya çalıştım. Videoları bol bol izledim. Gördüğüm üzere, Bol hareketli bol ekşınlı işler için insanlar daha pahalı, daha donanımlı bisikletleri tercih ediyor gibi.

Ben ilk başta beklentilerimi çok yükseltmiştim. Ama okudukça bu değişti. Ekmek köfte ilişkisinden kaçmanın yolu yok.
Ekmeğiniz 1500 TL civarında ise, Bu köfte gayet güzel :D

Ancak yorumlarımı 1500 TL civarındaki diğer modellere göre yapmıyorum. Küçüklüğümden beri koyu bir iki teker kullanıcısıyım. Ya bisikletim ya motosikletim, yada ikisi birden hep oldu. bu deneyimlerime göre yaptığım yorumlar.

Scudo
özelliklerine bakmak istiyorum modelini bilen varmı carraro race ne ?

Ilk defa gördüm bende 2012 falan olsa gerek yada İtalya modeli

• Beğen
Tepkiler: amor19
Carraro 473 H Race olması lazım

Abi carraro derim çeviriciler arasında en iyisi carraro o bisikletlerin ve fiyatıda makul sedonada o çeviriciyi yaklamak için ciddi rakamlar oynuyor ghost dada öyle

Selam arkadaşlar. Bisiklet carraro big 927 arkadaşın. Bu bisiklete fcm 590,aynakol takmak istiyoruz. Orta gobek sorun çıkartırmı? Veyahut monte edilebilir mi?

Göbekle beraber değiştirirseniz sıkıntı olmaz.
Şu andaki muhtemelen kare göbektir. Aynakol ile beraber (muhtemelen geliyordur ama) hollowtech orta göbek alırsanız sorun olmayacaktır.

2 senedir kullanıyorum hemde fazlasıyla gunluk 25 km var ortalama öyleki fren balatalarım taş patlasın 4 ay gidiyor bisikletim 2 yıl içinde olusan arızalar ise orta göbek bozuldu sonra ise pedallarım ikisine 100 tl para verdim tabi ayar ve bakım kısmıda var ama bozulan oraları oldu ikinci sene yani bu sene sadece ön amortisoru bozuldu 929 maşa kitlemesi gudondadır bilirsiniz basıyorum ama kıtlemiyo hep açık tamirci yapamayacagını söyledi cunku tel kopmamamış içinde bir yer kırılmış herhalde artık nasıl bir mekanızmaysa yenisi dediler ama böyle kullanmamdada sorun olmazmış onun için yaptırmadım cunku hem pahalı hemde benim cok ihtiyacım olmuyor zaten eminim ben onu kıtlı unutup bir yerlerden atladıgım zaman oldu neyse oluşan arızalar bunlar genel olarak cok güzel bir bisiklet saglam korkmadan bin istedigin yere gir sadece cok yuksek yerlerden atlar veye zıplarsanız arka cant telleri kırılıyor tabi akor ayarıda kacmış oluyo ama cok extreme kullanımıyacaksan sosyal kullanacaksan hiç düşünme al derim

Tavsiye edermısınız arkadaşlar?
1.350 tl -9 taksıtle almayı dusunuyorum.

HD fren
gıdondan kıtlemelı maşa xc sonutour
çift jant
arka attırıcı alıvıo
27 vites..

Kullananlar yazabilir ?

700 değilde 710 aldım aslında 700 aldım sonra stokta yok 710 verelim dediler öyle aldım çok güzel bir bisiklet 710 un tek farkı arka aktarici deore olmasi geri kalan herşey renk dışında aynı öneririm 20150827_195007.jpg

Yolda hızlanma konusunda nasıl akıcı bişey lazım dedım ,carraronun bu modelını onerdı .Ince lastıkde takılarak güzel tur yapılcagını soyledı.Oneml degıl attırıcı .Fakat kadrosunun alt kısmı oval olsaydı daha güzel olurdu orda takıldım.kadroya kararsız kaldım.fiyatına göre donanımda ıyı..

Ben daha yeni 80 km lik bir tur yaptım 2.10 lastikere rağmen diğer ince lastiklilere göre performansı çok iyiydi pedal atmadan gidiyor yani :) bu fiyata bencede donanımları iyi maşada hoşuma gitti isteklerimi karşılıyor.Beğenmediğim bir yanı yok ama kadro geometrisini beğenmedim derseniz başka marka bakın carraro ların bütün markaları aynı tip gibi.

• Beğen
Tepkiler: veyselkln
@onurdemir
sedona 720 modellerı vardı aslında aklımda hep kadrosundan dolayı .carraroda fena degıl ,aklımda kalmıs sedona ondan belkı :) Yoldada ıyıyse iş gorur..Tskler kardesım.alırsam paylasırım bende kısmetse zaten:)

2,5 senedir crp 700 sahibiyim o kadar gaddar kullanmama rağmen ve 0 bakıma karşın en ufak bir sıkıntı çıkarmadı, gerçekten memnunum ama 700 yerine 710 olabilir ben beyaz olsun ve açıkçası o zamanlar vites sistemleri hakkında çok bilgili olmadığımdan 700 almıştım.
Hızlanma demişin kullanım amacın ne olacak sırf asfalt yaparım araziye girmem vs diye düşünüyorsan bu bisiklet sana göre değil onu başta söyleyim ince lastik taksanda ağır bir bisiklet ve daha dayanımı yüksek.

bence daha iyi modelere bakabılırsın

Chaoyang çin malı zırhlı yol lastiğiyle uçuyor bizim arkadaş. Eski bisikletimdir üstelik. Güzel ürün. Ağır biraz.

Geri