Scudo Sports

Carraro bisiklet tercihi ve tavsiyeler

BIG 1029
  • KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE TRIPLE BUTTED HYDROFORMED
  • Maşa29"SUNTOUR XCR AIR RL-R 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
  • SeleSELLE ROYAL 2058HRN
  • Krank TakımıSHIMANO DEORE FCM612 40X30X22
  • Arka DeğiştiriciSHIMANO XT SHADOW
  • Ön DeğiştiriciSHIMANO DEORE
  • Vites KoluSHIMANO DEORE SL-M-610 3X10
  • FrenSHIMANO BRM396 HİDROLİK DİSK
  • LastikMICHELIN 29X2.10 54-622 COUNTRY RACER
  • Jant29'' CARRARO ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 32H DİSK
2.200 Tl ye nasıl dersiniz, önerilerizi rica ediyorum
Teşekkürler
http://yonetim.accellbisiklet.com.tr/Upload/Urun/728X444/BIG_1029.jpg

• Beğen
Tepkiler: Erhan35
Scudo
Gayet güzel. Alınabilir.

Bir Carraro big 929 sürücüsü olarak şunu demeliyim ki donanım ile kıyaslama yaptığınızda bisiklet oldukça uygun fiyattadır. Ben zerre sıkıntı yaşamadım şu ana kadar Bianchi'nin alt markasıdır kendisi gözün arkada kalmaz merak etme kapa gözünü al. Bende babama big 829 alacağım bu hafta (2015 model bulabilirsem tabi)

satıcı GHOST TACANA 5 den daha iyi diyor ama
ÖZELLİKLER
Resmi Büyüt http://www.ghostbisiklet.com/Images/Img/DetayZoom.jpg
KadroTacana 29 Alüminyum
MaşaSR Suntour Raidon XC-RL-R Gidondan Kilitli 100 mm
GidonGHOST Low Rizer light 700 mm 31.8 mm
Gidon BoğazıGHOST AS-GH1 31.8 mm
Sele BorusuGHOST light SP DC1 31.6 mm
SeleGHOST VL 3315
Krank TakımıShimano FC-M523 40-30-22
Arka DeğiştiriciShimano XT 10-Vites
Arka GöbekShimano FH-RM33 QR
Ön GöbekShimano HB-RM33 QR
Ön DeğiştiriciShimano Deore
Vites KoluShimano Deore SL 3x10
Arka DişliShimano CS-HG50 11-36
FrenShimano M355 Hidrolik Disc 160mm
LastikSchwalbe Rocket Ron 2.25
JantRyde Rival 21

yani Ghost ve Carraro yu karşılaştırırsak. Carraro da , Ghost kadar performans verir mi, endişem bu
Teşekkürler

Carraro üzmez ama ghost candır.

Bence Carraro derim. Tabi ki kullandığım için biraz taraflı olarak.

• Beğen
Tepkiler: Erhan35
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ilk başta Carraro Sportive 221 düşündüm fakat daha sonra aklıma Carraro Sportive 321 yattı kullananlar var ise deneyimlerini paylaşabilirler mi birde 1000 tl altı şehir bisikleti önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim yada seçtigim bisiklet hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Kullanım amacım günlük sokak cadde ve yollarda süreceğim boyum 1.78 kilom 60 :)

BEYLER BEN CARRARO BİG 1029 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜRK MALI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KARARSIZIM BANA ÖNERİRMİSİNİZ YORUMLATINIZI BEKLİYORUM

BEYLER BEN CARRARO BİG 1029 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA TÜRK MALI OLDUĞU İÇİN BİRAZ KARARSIZIM BANA ÖNERİRMİSİNİZ YORUMLATINIZI BEKLİYRUM

carraro yeni sezonda tur bisikleti çıkarmış fiyatı 3000 tl civarı deniyor
2016 kataloglarında vardır muhakkak üzerinde güzel şeyler var.

• Beğen
Tepkiler: bikepc ve yeyu
2015 kataloğunda da vardı aynısı ama çıkarmadılar geçen sene. Hatta ismi "World Tour" gibi bir şeydi.

3000 TL'dan gelecekse gelmesin daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Berke
Bisiklet ile ilgili bir yorumum yok fakat 2016 modellerin ne zaman piyasaya çıkacağını bilen var mı?

Donanım olarak gayet iyiydi ama çıkarmadılar bu bisikleti bir çok yerde fiyatı vardı ama kendisi yok umarım 2016 çıkartırlarda garip garip makinelere piyasayı bırakmazlar.
(link)

Bu resimler nerde çekildi acaba yeni sezon tanıtımımı acaba?

• Beğen
Tepkiler: gok
3000'ne bunu alan arkadaşı şimdiden kutluyorum !!!

Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm. Ben Burak. Forma yeni katıldım. Samsunda yaşıyorum. Son 2 yıldır bisikleti spor niyetiyle kullanıyorum. Daha önce cyco markalı Alman malı bir bisikletim vardı. Onu sattım şimdi yeni bir bisiklet peşindeyim. O da Carroro elite man 806 bu bisiklet ile ilgili sadece bir başlık açılmış sadece. Fakat carraronun sportive modelleri ile ilgili çokça. Her neyse arkadaşlar ne dersiniz bu bisikletle ilgili yorumlarınız nelerdir. Benim beklentim şehir turları. Fiyatı birazcık tuzlu 1340 TL civarlarında. Ne dersiniz bu fiyata değer mi?

(link)

A.s kardesim. Senden daha amator bir bisiklet kullanicisi ve yakin tarihte bisiklet alan(bu modelede bakmistim ama mtb aldigim icin elemistim) birisi olarak 1350 lira gibi bir fiyat bu urun icin biraz fazla gibi ama su varki;
on ve arka aydinlatma, zil, reflektorlu lastikler, zincir ve aynakol koruyucu plastik, arkadaki tasima aparati, camurluklar (tabi bunlar ne kadar kaliteli bilmiyorum) extra ekipmanlar.... Yani bunlarida ayrica alacak olsan kalitesine gore kaba taslak min 100/150 civarinda belki daha fazla odeme yapman gerekecektir. Diger malzemeler icin diyebilecegim pek birsey yok on aktarici tourney bir cok makul fiyatli bisiklette bulabilecegin degismez parca, arka aktarici icinde ayni sey gecerli altus kullanilmis.. Altus olmaz acera olur yedek parca fiyati 50-75 lira civari cokta ucuk seyler degil yani aslinda. Bir digeride forumun pek sevmedigi zoom masa;) benim bisiklette zoom masa sozde kilitleniyor ama kasise denk geldiginde yaklasik 1 cm belki biraz daha fazla esneme yapiyor ama kitlemeden kullanirsan normal sekilde gorevini yerine getiriyor...
Ha sunuda unutmadan mutlak surette ekleyeyim belirledigin fiyat bandinda arastirdigin bisikletlerde kullanilan kritik parcalar: aktaricilar, frenler, masa gibi seyler genelde ayni olacaktir bu sebepten
1. Si kadro konusunda rengini seklini semalini begendigin ve saglamligina guvendigin bir sey tercih et,
2. Si aldigin urunun servis ve musteri hizmetleri ilgisi konusunda mutlaka bilgi edinin aldiktan sonra madur duruma dusmeniz hicte isteyeceginiz birsey degildir emin olun....
Umarim severek binebileceginiz bir bisiklete sahip olursunuz iyi forumlar

Eğer dağ bayır gezmiceksen ordan oraya atlamicaksan yol bisikletlerine bak derim ama elini çabuk tut 2016 modelleri baya zamlı olucak gibi

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
@İhsnn_zyvl 2016 da bisikletlerin zamlanacağı öngörüsünü neye dayandırıyorsun? Yoksa hersene yeni yıldan sonra zam mı oluyor. Kardeşim bir de bu bisiklet hakkında ne diyebilir sin elite man 806. Özellikleri nasıl sence

@Burak Tohatlı
Mesela benim bu sene 1500 liraya aldığım mosso bisiklet 2016da 1900 liraya çıktı ve bu zam diğer markalarda da olucak diyolar o bisiklet hakkında pek bilgim yok ama o kadsr para verip 20 liralık tourney aktsrıcılı bisiklet alma derim şahsen

Geri